NWA - Not These Niggaz Again: Nagyon ráálltak, kijött a Chin Check meg a Hello, aztán semmi.
Dr. Dre & Ice Cube - Helter Skelter: Nem tudom, hogy ha nem szűnik meg a Death Row, lett-e volna belőle valami.
Stat Quo - Statlanta: Ez majdnem meg is jelent, megvolt a tracklist, még egy exkluzív kritika is jelent meg róla egy újságban, az újságíró 1-2 héttel megjelenés meghallgathatta az albumot. Aztán az utolsó pillanatban lefújták.
Bishop Lamont - The Reformation: Megvolt a release date, megvolt a producer-lista, feat-lista, aztán nem lett belőle semmi.
Eminem - Relapse 2: Nem tudom, hogy ebből mennyi volt kész, mindenesetre a Fifty nyilatkozta többször is, hogy készült rá pár közös számuk, amik kár, hogy nem jelentek meg.
The D.O.C. - Rockets Through Hot Vessels: Jópár éve egy interjúban említette a D.O.C., hogy megbeszélték a Dre-vel, hogy miután kijött a Detox, csinálnak egy olyan albumot, amire a Dre szerzi az összes zenét, a D.O.C. írja az összes szöveget, és általuk felkért MC-k reppelik el őket. A gond az, hogy miután kijött a Detox...
Dr. Dre - Detox: Ehhez nem fűznék kommentárt...
Nas is említette egyszer, hogy szeretne egy duplalemezt, ahol az egyik lemez zenéit a Premo csinálja, a másik lemezt meg a Dre. De ez szerintem a részéről is csak álmodozás volt.
Az álom számomra egy NWA reunion lenne, de egy új D12-et is meghallgatnék egyszer. Esetleg egy új Westside Connection.
Most így elnézve, elég nagy Aftermath túlsúly van a felsorolásomban, de mit csináljak, ha egyszer őket bírom a legjobban.