Írjon nekem:KöszöntőKedves látogatóm! Az oldal ezen a helyen már nem frissül tovább, kérem erre az oldalra szíveskedjenek követni:
Új oldalam

Tisztelettel üdvözlöm abból az alkalomból, hogy a honlapomra látogatott. Egy olyan ember köszönti Önt, akinek sok egyéb elfoglaltsága mellett hobbija volt a történelem és ma is az.

Sokan vagyunk, akik ilyen témájú ismereteiket autodidakta módon gyarapították és a mai napig is ezt teszik. Abban a korban vagyok már, aki ha gyermekként is, de "belekóstolhatott" a második világháború vége felé zajló eseményekbe. Olyan korban vagyok, aki még vigyázzba állt iskolájában Sztálin halálakor, és élőben hallhatta Rákosit. Megdöbbent Nagy Imre kivégzésén, amikor erről a Kossuth Rádióban beolvasták a hivatalos közleményt.

A honlapot, azoknak ajánlom tisztelettel, akik mélyebb érdeklődést mutatnak, vagy egyszerűen csak kiváncsiak a nem nagyon távoli, vagy éppen egy emberöltőt kitevő múlt eseményeit alakító, formáló személyiségek sorsa, életének egy-egy mozaikja iránt. Hogy tudtak például emberek, alapos vallásos neveltetésük ellenére önmagukból kivetkőzve, milliók gyilkosává válni. Más szereplőknek, gyenge vagy erős emberi tulajdonságai ragadták meg a figyelmemet.

Munkáim meggyőző forrásokra támaszkodnak, azokhoz kellemes időtöltést kívánok.

A honlap megjelenítésében nagy segítségemre van Cserhalmi Erika volt munkatársam, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának dolgozója és kedves barátom Nagy Zoltán informatikus.