ÚJ HÍR (2013.03.30): RÁKOSCSABAI-PÉCELI FÉLMARATON (FUTAPEST)

21,1 km-es táv 320 méteres szintemelkedés, a domonyvölgyihez hasonló (de nem annyira durva) terepviszonyok mellett 1 óra 33 perc 44 másodperc alatt teljesítve. Csontos Imre és Pártos Peti után 3. helyezettként értem be, így ismét gazdagabb lettem egy éremmel és egy oklevéllel. Körülbelül a 14. km-ig a 3. helyen voltam, ott beelőzött a balatonalmádi, 1979-es születésű László Gergely és egészen a 20. km-ig a 4. helyen futottam. A 20. km után pedig begyorsítottam és visszaelőztem Gergelyt, így ismét 3. helyre kerültem és végül maradtam is ott. Nagy verseny volt, tetszett nagyon!

Útviszonyokról fentebb írtam, hogy a domonyvölgyi félmaratonhoz hasonló útviszonyok voltak jelen, de azért itt futhatóbb volt a pálya valamivel. Az útvonal legnagyobb része saras, pocsolyás volt kisebb befagyott pocsolyaszakaszokkal, amik be-beszakadtak a lábunk alatt. Szántóföldes rész itt is volt, ott a lábunk elsüllyedt szintén a sárban, kihúzni nehéz volt sokszor vagy a cipőnk akart lejönni a lábunkról. A cipőm köré most csak 1-2 centi sárréteg halmozódott fel (ellentétben a domonyvölgyi 8-10 cm-es sárréteggel). A havas részekre egy más által használt jelzőt írnék: "hóleves dzsuva". Na ez is elmond mindent. Csúszkálás is volt zömivel, igazából az útvonal 70%-ban. A lentebb található képek a most leírtakat jócskán megerősítik. :)

Gratulálok mindenkinek, szupereeeeeek vagytok! :) Füzesi Zsoltikám kemény vagy nagyon, megcsináltad, eljöttél!!! Nagyon büszke vagyok Rád és Te is legyél büszke magadra! :) Természetesen mindenki más, aki ilyen időben, ilyen terepen teljesített, mind-mind megérdemli a nagy-nagy gratulációt! Nem szoktam felhozni neveket, mert akkor mindenkiről írhatnék, de azért most megemlíteném az eredménylistában szereplő két hölgyet még, mert szép idővel teljesítették ezt a férfierőt is próbára tevő, útviszonyok miatt a normális esetnél jóval nehezebben teljesíthető távot. :) GRATULÁLOK!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÉPEK:

Verseny közben, a táv elején még Major Gabi előtt:Szintén verseny közben, de itt már a táv vége felé:Befutóképem:Füzesi Zsolt barátom első versenye (rövid távon, azaz 4,7 km-en ment):Fürge lábú barátok verseny után (balról jobbra: Csontos Imre, Bíró Károly Róbert, én):Megfordulva, hogy láthatóvá váljon, hogy az útviszonyok milyenek is voltak:A dobogósok (balról jobbra: Pártos Péter, Csontos Imre, én):Eredményhirdetés Földvári Zoli barátom által megörökítve:Érmem elölről:Érmem hátulról:Oklevelem:Félmaraton eredménylistája:

Ha nem a honlapomról találtál ide, akkor látogasd meg az oldalamat is (s ne feledd el a lap alján lájkolni :P): Hodovánszki Csaba honlapja