ÚJ HÍR (2013.10.27): FUTAPEST PILISSZENTLÁSZLÓ

Látássérült futó(k) teljesítette('k) a futapestes terepfutások egyik legnehezebb versenyét! Jeremcsuk István lefutotta a 15 km-es távot a maga 600 méteres szintemelkedésével együtt úgy, hogy a távon végig mellette, kezét, szalagját fogva kísérte a futóközösség szeretett futó anyukája, Turczine Soós Éva (Bozót). S mindezt úgy, hogy 2-en együtt használtak egyetlen 1 szemet! 2 futó 1 szemmel! István erre azt mondta: Ez is jobb, mint a 2 futó 1 lábbal. :P Gratulálunk! Szuperek voltatok!

----------------------------------------------------------------

Részletezve a futásom:

Időjárás: 22-23°.
Táv: 15 km.
Szintemelkedés: 600 méter.
Időeredmény: 1 óra 6 perc 52 másodperc.
Átlagsebesség: 4 perc 27,46 másodperc / km.
Helyezés: 3.

1. helyezett: Beda Szabolcs (1 óra 5 perc 43 másodperc).
2. helyezett: Petsuk Zoltán (1 óra 6 perc 29 másodperc).
3. helyezett: Hodovánszki Csaba (1 óra 6 perc 52 másodperc).
4. helyezett: Görözdi Máté (1 óra 7 perc 09 másodperc).
5. helyezett: Takács Dávid (1 óra 7 perc 54 másodperc).

----------------------------------------------------------------

Szabolcsnak a pataknál kiment a bokája és így futotta le a maradék távot. Így főképp elismerés és jobbulást kívánunk neki! Pelsőczy Attila végig vezette a mezőnyt, de eltévedése miatt (kerültem a 3. helyre? Igaz végül is :D), szóval eltévedése miatt sajnos nem tudott a dobogóra felkerülni, de vigaszként kapott egy birsalmasajtot. :)

Gratulálok mindenkinek a mai futáshoz, nem volt könnyű terep, viszont az idő kiváló volt. Gedeon Zsoltinak külön gratulálok a rövidtáv abszolút 1. helyéért! :)

Bozót élménybeszámolója is elkészült, megtalálható IDE kattintva.

Edzesonline-on található egy Bozót által írt beszámoló a hétvégi 6. Intersport Túranapról, illetve a végén megemlíti Szabit és engem is a pilisszentlászlói futással kapcsolatban. ITT olvasható. Köszönjük Bozót! :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÉPEK:

Rajt előtti pillanatok:Az abszolút 1. helyezett, Beda Szabolcs:Az abszolút 2. helyezett, Petsuk Zoltán:Az abszolút 3. helyezett, Hodo... ja, izé, én:Céltól nem messze (Szabó Csabáné képe):Előző pillanathoz képest kicsivel később (Sz. Csabáné képe):Befutóképem (Balázs Eliza képe):Látássérült sporttársunk, Jeremcsuk István kísérőjével, Bozóttal:Dobogó (balról jobbra: Petsuk Zoltán, Beda Szabolcs, Hodovánszki Csaba):Nyert érmem:3. helyért járó oklevél:Hosszútáv abszolút és korcsoportos eredménylistája:Rövidtáv abszolút és korcsoportos eredménylistája:

Ha nem a honlapomról találtál ide, akkor látogasd meg az oldalamat is (s ne feledd el a lap alján lájkolni :P): Hodovánszki Csaba honlapja