Rákóczi Panzió


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /rakoczi2/index.php:15) in /rakoczi2/index.php on line 28

A Balatontól 13 km-re, a Somogy megyei Marcali város főterén helyezkedik el a Rákóczi Panzió. A nagyjából 13000 lélekszámú kisváros az utóbbi években jelentős fejlődésen ment keresztül, aminek eredményeképpen várható a turizmus fejlődése. A Marcali Városi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ 2008-ban megnyitja fedett uszodáját, s ezzel megteremtődik annak a lehetősége, hogy egész évben nyitva álljon a Vendégek előtt. Ezáltal a szállodák jelentősége is megnő, mivel a turisták számára immár 12 hónapon át szükséges a szálláslehetőség biztosítása.

A Rákóczi Panzió a város, és egyben a környék egyik legelérhetőbb áraival gazdálkodó szálláshelye, ugyanakkor megfelelő színvonalon várjuk Vendégeinket. Az épület frekventált földrajzi helyzetének köszönhetően Vendégeink pár percnyi sétával szinte mindent megtalálnak, amire szükségük lehet. Legyen az élelmiszerüzlet, kórház, esetleg pénzintézet.