EURO-SANA KFT.

Íriszdiagnosztika

Az íriszdiagnosztika egy olyan vizsgálati módszer, amellyel gyors áttekintés kapható a szervezet egészéről, megállapítható, hogy milyen állapotban vannak az egyes konkrét szervek, milyen általános adottságai vannak az adott szervezetnek, mik az öröklött adottságok. Mutatja a lezajlott betegségeket, az aktuális állapotot, milyen betegséghajlamok vannak. Ez egy általános állapotfelmérés, ami gyors, fájdalommentes. Esetleges panaszok esetén lehetővé teszi a differenciálást, azaz például hasi panaszoknál meg lehet mondani mely szervek okozzák a zavart.. A szervezetet egységében, vagyis nagyobb összefüggéseiben képes vizsgálni. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné tisztán látni szervezete adottságait, vagy valamilyen konkrét panaszai vannak, és azok hátterét szeretné tudni, ami szintén egyedülálló előnye az íriszdiagnosztikának

 

Homeopátia

 

 

A homeopátia egy természetes szabályozó gyógymód. Természetes növényi, ásványi, kis mértékben állati eredetű anyagokat használ a gyógyításban, igen kis mennyiségben. Ezeknek a készítményeknek nincsenek mellékhatásai, káros hatásai a szervezetre, nem lépnek kölcsönhatásba más készítményekkel. Az alapelv, amelyet a homeopátia használ., a természetben előforduló jelenség, és már az ókori görögök is alkalmazták a gyógyításban. Mint önálló gyógyítási rendszer több, mint kétszáz éve létezik, napjainkban is egyre bővül és fejlődik, mégis őrzi eredeti formáját és gyógyszerkincsét.

Jellegzetessége, hogy a beteg ember teljes egységéből indul ki, figyelembe véve egyéni sajátosságait. A testi ,lelki , szellemi egységbe ágyazva veszi vizsgálat alá a páciens konkrét panaszait, legyen az akár egy bőrbetegség, vagy fejfájás : A betegség végleges gyógyulását tűzi ki célul, nem csak a tünetek enyhítését.

 

 

Homeopátiás rendelés és íriszdiagnosztikai vizsgálat a hét minden napján belbudai rendelőnkben az I. ker. Pauler utca 19-ben . Előzetes bejelentkezés alapján. Jól megközelíthető helyen található. Tel. : 36-1-375-93-30, vagy mobil :06-30-200-73-03.

Hívjon minket! Euro-Sana kft. Dr. Horti Ilona

 

TERMÉSZETES ÉS HATÉKONY