Az internet felhasználók tábora egyre növekszik.Ebből adódóan a mai világban minden magára valamit adó és még nagyobb profitot elérni szándékozó vállalkozás arra törekszik, hogy az interneten is megtalálható legyen.

Napról-napra egyre több cég jelenik meg a világhálón új honlappal, termékeit szolgáltatásait kínálva.Egy honlap ma már nem luxus, hanem igenis szükséges egy profitorientált vállalkozás számára.

Ne maradjon ki ebből az Ön vállalkozása sem! Ha kimarad akkor lemarad!

Honlapkészítés szolgáltatásunkat mindenki számára elérhető áron kínáljuk.

Nem mindegy azomban, hogy az a honlap mikén van elkészítve.Esztétikai szempontból sem és keresőoptimalizálás szempontjából sem.Egyetlen honlap sem lesz jó attól, hogy tetszetős a kinézete. Ön nem fog több bevételt generálni azért, mert szép az oldala. Persze azért ki is kell valahogy néznie, de egy üzleti honlap esetében mindenképpen érdemesebb az egyszerűségre, áttekinthetőségre és olvasható szöveges tartalomra törekedni.

Nem csak a látogatók szempontjából kell az értékes tartalmi részre fektetni a hangsúlyt, keresőoptimalizálás szempontjából is nagyon fontos a szöveges tartalom. A jól megfogalmazott szöveges tartalom!

A honlap szövegét úgy kell megfogalmazni, hogy az mind az oldal látogatói, mind pedig a keresőrobotok számára megfelelő legyen.Ez pedig egy hozzá nem értő felhasználó számára nem könnyű, sőt sokszor lehetetlen feladat.

Többéves tapasztalatunknak köszönhetően honlapkészítés és keresőoptimalizálás szolgáltatásainkkal tudunk Önnek segíteni internetes megjelenése kialakításában, és abban, hogy weboldala minél jobb helyezést érjen el a keresők találati listáján.

Segítünk Önnek, hogy potenciális ügyfelei megtalálják honlapját az interneten, ezáltal önnek lehetősége lesz nagyobb profitot termelnie.
ˇ Honlapkészítés

statikus és dinamikus honlap készítés, képtár, videótár, cégtár, apróhirdető rendszer készítés

ˇ Keresőoptimalizálás

új és meglévő honlapok keresőoptimalizálása, konkurencia elemzés, linkmarketing

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Szolgáltatásaink

KDM Kft - 1053 Budapest, Ferenczy István u. 18. - tel: 06 20 266 0669
e-mail küldés
Szórólapterjesztés - reklámújság terjesztés - plakátozás
Cylex Tudakozó Silver Díj
Hun-Web Linkek
WYW Globál Directory
LinkBank
Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény