Újra megnyitotta kapuit oldalunk, mely fél éves kihagyás után új külsővel jött létre. Remélem tetszeni fog az új design. Ugyanúgy mint eddig most is az utánpótlásé a lesz a főszerep. Továbbra is beszámolunk az eredményekről, csapat körüli történésekről, és most a téli felkészülést is nyomon követhetitek. Továbbá ugyanúgy megmaradnak a meccs tudósítások és edző nyilatkozatok esetleges riportok.

Kis áttekintés az első félévről. Csapatunk a nyári felkészülés során átalakult mivel a ’86-os születésűek kiöregedtek. Tehát a nyári feladat az ő pótlásuk volt. Ez kisebb nagyobb sikerrel meg is történt. Egyedül Lannert Bence posztját az irányító középpályás posztot nem sikerült pótolni, ami nagymértékben befolyásolja a csapat jelenlegi helyezését.

 A nyár során Kovács Tamás a junior csapatnál készült az őszi szezonra, míg Debreceni András, Juhász Gábor, és az Nb1-ben 2 alkalommal is bemutatkozott Kocsis Ferenc a felnőtt keretben kapott helyet. Közülük ketten is díjat kaptak a KLTE által szervezett évzáró gálán. Kocsis Ferenc az év kispesti felfedezettjének járó díjat vehette át, Kovács Tamás pedig a 2005-ös év legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó utánpótlás játékosa lett. Ezúton is gratulálunk nekik.

 

 

Csapatunk az őszt a tabella 14. helyen zárta, 14ponttal. Az őszt zsinórban 3győzelemmel és 1döntetlennel kezdtük és ezt egy mélypont, sorozatban 6vereség következett majd az év végi rangadókra (Újpest, FTC, MTK, Debrecen) összekapta magát a csapat és ha a 4meccsből csak egy pontot sikerült szerezni, –azt is az Újpest ellen hazai pályán- de még sincs okunk sajnálkozni mivel klasszisokkal jobb teljesítményt nyújtott a csapat, mint  félév korábbi szakaszaiban. –ezt mutatja az is, hogy a FTC csak a 89.percben tudta megnyerni a mérkőzést– Reméljük sikerül átmenteni ezt a formánkat a tavaszi idényre.

További részletek...

 

Az őszi mérkőzések osztályzatai alapján összeállítottuk csapatunk  "válogatottját". Minden posztra a legjobban szereplő játékos került. Tekinthetjük ezt a "válogatottat" ideális kezdőcsapatnak is. Nagybetűvel jelöljük az egyes posztok őszi legjobbjait.

Ősz válogatottja:

KOVÁCS T. - Jáger Z., SZELES Sz., Vasas D., Parditka D. - Satek Z., BORBÉLY D., Csertői V., Németh D. - Papp K. FAZEKAS D.

 

 

 

Téli felkészülés során többnyire Nb III-as csapatokkal játszottuk előkészületi mérkőzéseinket és azokon több kevesebb sikerrel jól helyt álltunk. Mondhatni a csapat összeállt. Az eredmény 7mérkőzésen 4győzelem 1 döntetlen és 2vereség.

Ellenfeleink a Taksony, Szigetszentmiklós, Hernád, Péteri, Tököl, U-17, Monor együttesei voltak.

Ezeknek is köszönhetően Papp Kornél a junior kerethez került és ott folytatja a pályafutását.

 

2006.03.23.

 

 

Az első tavaszi mérkőzésre Győrben került sor. A mérkőzés első felében többnyire mezőnyjáték folyt, hol itt, hol ott akadtak kisebb-nagyobb helyzetek, egészen a 30. percig amikor is egy szöglet utáni kavarodásból megszerezte a Győr a vezetést. A gól visszavetette a csapatot és ennek köszönhetően, jött is a második, gól. Egy baloldali beadás után a fejest még védte Kovács Tamás, ám a lepattanó után már kettő volt a hazaiak előnye. A második félidőben agresszívabban és agilisabban játszottunk és a meccs végéig mezőnyfölényben játszottunk, de helyzeteinket nem sikerült gólra váltani. A Győrieknek is voltak helyzeteik de hol Kovács Tamás mentett, hol a Győriek körülményeskedtek. Majd egy hazai kontra után a 88.percben ismételten egy beadás után már három volt az eredmény. A csapatunk legjobbja a védelem tengelyében játszó Borbély Dániel volt.

 

A csapatnak egy vereség után kellet felállnia, és a Kecskemét elleni hazai rangadóra kellet koncentrálnia. Kulcsfontosságú mérkőzés volt minden szempontból, amit meg is nyertünk 2-0-ra. Már a mérkőzés elején nekiestünk ellenfelünknek, és hiába irányítottuk a játékot, gól csak a második félidőben született, mikor is a játékvezető előbb elengedett, majd rá két perccel megadott  egy 11-est, mikor is Németh Dániellel szemben szabálytalankodtak. A tizenegyest Szeles Szabolcs végezte el és magabiztosan értékesítette. Ezután továbbra is fölényben játszottunk, egészen Kocsis Ferenc góljáig. A hátralévő tíz percben az eredmény tartása volt a fő cél, és sikerült is begyűjteni a 3 pontot. A Mezőny legjobbja Ouldamar Patrik volt.

2006.03.26.

 

 

 

 

Szombaton rangadóra kerül sor a Fáy utcában. Az U-19es korosztály mérlege a Vasas csapatával szemben idegenben: 3mérkőzés, 2döntetlen és 1vendég siker. Istók Ferenc, a csapat edzője elmondta, hogy egyértelműen a 3pontért megyünk. A kezdő csapatot már pénteken kihirdette, és sok hiányzó akad a sérülések és eltiltások miatt. A védelem tengelyéből hiányozni fog majd Szeles Szabolcs, akinek 3 sárgalapja miatt kell pihennie. A bal oldalról pedig sérülés miatt Juhász Gáborra nem számíthatunk. A középpályán is 2 meghatározó játékosra, Kozma Istvánra és Németh Dánielre nem számíthat majd Istók Ferenc. A kapuban Kovács Tamás is kisebb sérüléssel bajlódik ám vállalta a játékot. A mérkőzés 11órakor kezdődik a Vasas stadionban.

2006.03.29.

 

 

A mérkőzésre jó időben, mondhatni ideális futball időben került sor. A kezdő sípszó elhangzása után, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és rögtön az elején adódott egy helyzet Kocsis Ferenc elött, ám kiszorított szögből leadott lövését Bogdán kiütötte majd a védők tisztáztak. A következő negyed óra váltakozó helyzetek hozott, hol a kapufa hol Kovács Tamás, hol pedig a hazai támadók hibája miatt nem került sor hazai vezetésre. A 30.percbe a bíró kiállította Borbély Dánielt és ezzel megpecsételte a mérkőzés kimenetelét. Az első gól egy 40mélteres indítás követően született mikor is Gurics József elszámította magát és a jobb oldalról egy beadást követően  már egy nulla volt az eredmény. A második félidőben is hol az egyik csapat, hol a másik csapat szerezhetett volna gólt ám nem sikerült egyik oldalnak sem. A 2.félidő közepén, kettős kiállításra került sor. Tőlünk Gurics Józsefet állították ki, mondhatni kámikáze módján leadott becsúszásáért, míg az ellenfél kötekedés lökdösődés miatt kényszerült elhagyni a pályát. Ezután is ki-ki meccs volt több Vasas helyzettel. Majd a 75.percben ismét beadás utáni kavarodás után(lerántották egyik védőnket..) már 2-0 volt az állás és ezt az előnyt már meg is tartotta a hazai csapat. Hozzátartozik még a meccshez a meg nem adott 11-esünk is és a bírói elfogultság…A kezdő 11 a következő volt:

Kovács T. - Borbély D., Vasas D., Csertői V., Parditka D. - Angyal Z., Szőke P., Papp K.,(Piros G.) Gurics J. - Kocsis F.,(Király Zs.) Ouldamar P.

2006.04.01.

CSAK A KISPEST!

Vasas - Honvéd

Vasas - Honvéd beharangozó

Két meccs, egy győzelem

Téli felkészülés

Őszi beszámoló

Az ősz "válogatottja"

Reloded

Kezdőlap

Játékos névsor

Tavaszi eredmények

Táblázat

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolódó hivatkozások

Hozzászólások

 

 

A hétvégi mérkőzésre szombaton délelőtt 9órakor kerül sor. A Fehérvár jelenleg a 11. míg mi a 13.helyen állunk. Igaz 2meccsel kevesebbet játszottunk, és a külömbség csupán 2 pont. Őszi összecsapásunkon 1-0-s vereséget szenvedtünk, de most visszavágásra készül a csapat. A sérült játékosok többnyire felépültek és az eltiltottak egy része letöltötte eltiltását, így már csak az elmúlt meccsen kiállított játékosok fognak hiányozni. Szertettel várunk minden érdeklődőt a Bozsik-stadionban.

2006.04.06.

Honvéd - Fehérvár beharangozó

Partnereink

 

 

A rangadót nagy várakozás kísérte figyelemmel, mivel körülbelül 200néző plusz Aldo Dolcetti is figyelemmel kísérte a mérkőzést. A meccset mi kezdtük jobban, 2helyzetet is kialakítottunk, de nem sikerült gólra váltani mezőnyfölényünket. Majd az első negyedóra után fokozatosan vette át az irányítást a Fehérvár. Két-három nagyobb gólhelyzetet is kialakítottak, de gólt nekik sem sikerült elérniük. A második félidőben már sokkal intenzívebb volt az iram és kiegyenlítetteb a játék. Többnyire a két tizenhatos közt folyt a játék. Egészen az utolsó 5-6percig mikor is a fehérvári nyomás erősödött. Majd a 94.percben is egy hatalmas helyzet adódott a vendégek elött, ám Kovács Tamás hatalmas bravúrral védte a lövést, majd a kontra támadásból Kocsis Ferenc szerezhetett volna gólt, de a helyzet kimaradt, így maradt a gólnélküli döntetlen, ami igazán egyik csapatnak sem kedvez.

 

Kovács T. - Vasas D., Szeles Sz., Parditka D. (Anygal Z.) - Patay D.,(Duhaj Z.) Balás I., Csertői V.,(Kozma I.) Papp K., - Németh D.,(Szőke P.) Kocsis F., Ouldamar P.(Piros G.)                                                                                                             2006.04.06.

Honvéd - Fehérvár

Kezdőlap

 

 

A mérkőzést  hétközben, szerdán rendezték meg Vácon, műfüves pályán, jó körülmények között. A találkozó előtt a három pont megszerzése volt a cél, és ennek megfelelően indult a mérkőzés. Az első félidőben, többnyire mi birtokoltuk a labdát, mezőny fölényben játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki ám a gól hiányzott a játékunkból. A második félidőben magára talált a hazai csapat is. Kiegyenlített játék folyt egészen a második félidő 15.percéig amikor is Papp Kornélt dulakodásért, kiállítottak (mellesleg a dulakodást okozó váci játékos még lapot sem kapott). Ezután a váci emberfölény érvényesült, a cél az egy pont megszerzése volt. A hazaiak többet birtokoltál a labdát és helyzetekig eljutottak, de hol a kapufa, hol Kovács Tamás vagy éppen az utolsó percben tisztázó védők mentettek. Az utolsó percekben még avezetést is megszerezhettük volna ám a helyzet kimaradt. Mindent összegezve megérdemelten hoztunk el egy pontot Vácról.

 

Kovács T. - Duhaj Z., Vasas D., Patay D., Parditka D.(Jáger Z.) - Angyal Z.,(Kállay T.) Kozma I., Papp K.,- Németh D.,(Balás I.) Kocsis F., Ouldamar P.(Csertői V.)

2006.04.22.

Vác - Honvéd

 

 

Fontos rangadót rendeztek a Bozsik - Stadionban szombaton. A harmadik helyen álló Zalaegerszeg együttese látogatott hozzánk, az a csapat aki idén még nem kapott ki! Csapatunk számára nagyon fontos volt ez a mérkőzés, mivel az eredmények kedvezően alakultak, és így egy esetleges győzelemmel akár a 10. helyre is felugorhattunk volna. A mérkőzésen idén először lépett pályára nálunk Debreceni András aki hétfőtől a válogatottal készül, Kocsis Ferenccel egyetemben. És először lépett pályára az utóbbi 5 évben nem magyar   játékos Yannick személyében. A mérkőzést rosszul kezdtük, fáradtan, lassan mozogtunk. Az Egerszeg kezébe vette az irányítást és az első tíz percben két helyzetük is akadt ám először a rossz célzás, majd Vasas Dezső mentése kerülte el a vendég gólszerzést. A félidő felében egy jobboldali akció után egy egerszegi játékos ziccerbe vezette a labdát Kovács Tamásra, de lövés helyett középre gurított és a bent érkezők nem hibáztak. A gól után mi is felébredtünk, elkezdtünk pörögni, majd a félidő végén Kocsis Ferenc ugratta ki Yannickot, aki egy szép egyéni megoldás után betalált, így a félidőben 1-1-el fordultunk. Félidőben Istók Ferenc jó megérzéssel hármas cserére szánta el magát. A cserék friss erőt jelentettek és megváltoztatták a játék képét is. A második félidőben inkább a középpályán folyt a játék. A vendégek felívelésekkel próbálkoztak, kevés sikerrel. Mindössze egy helyzetük akadt amit egy szöglet után a rövid oldalon megcsúsztatott fejes jelentett, de a fejest Kovács Tamás a léc fölé tolta. Ezt követően a mezőnyben folyt a játék és a küzdőszellem dominált, egészen a 70.percig mikor is Yannick játszotta magát tisztára és passzolt a remek ütemben kilépő Kocsis Ferenc elé, aki átvétel után a rövid sarokba bombázta a labdát. A hátralévő időben az eredmény megtartására koncentráltunk ami sikerült is.

 

Kovács T. - Duhaj Z., Vasas D., Patay D.(Balás I.), Parditka D.(Borbély D.) - Angyal Z.,(Kállay T.) Kozma I.(Csertői V.), Debreceni A.., Németh D.,(Ouldamar P.) - Kocsis F., Yannick(Szőke)

2006.04.23.

Honvéd - ZTE

Budapest Honvéd U-19es csapatának oldala