Személyre szabott horoszkóp készítés
Újdonság! Holdhoroszkóp

Rendelje meg most!

Kai-Thian, Kathie
A NAGY HOLDHOROSZKÓP
az asztrológia újraértelmezése

Ismerje meg, mi az új csillagjegye a holdhoroszkóp szerint!Általános havi horoszkóp


Vízöntő (január 21. - február 20.)

Ebben a hónapban nagyon sokan megtalálják, akik valamilyen érzelmi krízissel küzdenek. Szükségük van az Ön érzékeny objektivitására, még ha ez első hallásra ellentmondásosnak hangzik is. Önnek megvan ugyanis az a képessége, hogy pontosan megérti a másik érzéseit, képes átvenni minden rezdülését, de nem azonosul velük. Egyszerűen csak érzékel és megfoghatóvá teszi, hogy mi ez a helyzet vagy mi okozza a másikban a konfliktust. Ez a rendkívül hasznos tehetsége csak saját szerelmi kapcsolataiban jelenthet problémát, partnere ugyanis úgy érezheti, hogy ha nem ragadják magukkal érzései, akkor azok nem is elég mélyek. Talán még saját maga is elbizonytalanodik időnként, hogy ez a kívülállás inkább áldás vagy átok-e.Halak (február 21. - március 20.)

Minden előfeltétel adott ahhoz, hogy teljes erővel és lelkesedéssel vágjon neki útjának. Maradjon azonban a realitás talaján és ne akarja elérni a lehetetlent. Ha meg is tudná tenni, túl sok erejébe kerülne és olyan eszközöket is alkalmaznia kellene, amelyekhez jobb nem nyúlnia. Higgye el, ereje most bőven elég lesz tervei megvalósításához. Használja ki a március elején érezhető mindent vagy semmit érzést, szerelmi életét azonban ne tekintse harcmezőnek. Figyeljen oda és táplálja magában a szeretet, a bizalom, az összetartozás érzését. Ezek fogják kitölteni mindazt, amit most létrehoz a kézzel fogható realitás világában. Ezek nélkül csupán üres, élettelen tárgyak és kihűlt kapcsolatok vennék körül.Kos (március 21. - április 20.)

Többször előfordult már, hogy jó szándékú segítsége épp ellenkező hatást váltott ki, esetleg irigykedést vagy ellenállást, Ön ennek ellenére nem veszíti el a hitét és továbbra is bármikor kész segíteni. Tudja, hogy az ellenállás oka csupán annyi, hogy az illető fél meglépni egy következő lépést és ameddig csak lehet, halogatja a megváltoztathatatlant. Mivel Ön is végigment ezeken a fázisokon, pontosan tudja, hogy ilyenkor mivel lehet bátorítani a másikat, mi adhat neki erőt. Arra azonban figyeljen oda, hogy partnere tempójában haladjanak és ne Ön diktálja a tempót. Hagyjon elegendő időt arra, hogy megérjen a másikban a döntés és legyen ereje a következmények elviseléséhez is!Bika (április 21. - május 20.)

Ebben a hónapban a szokásosnál is jobban vágyik majd a természetbe, nagyobb szüksége lesz a napsütésre, a növények, állatok közelségére. Ha teheti, utazzon melegebb helyre, fedezzen fel új vidékeket. A karrierjében nem várható nagyobb változás, ezen a téren izgalmaktól mentes időszakra számíthat, ami egyébként lelkileg jót tesz Önnek - legalább kevesebb stressz éri. Január utolsó hetében kezdetét veszi egy érzelmileg stabilabb időszak, amelynek hatása nem csak a szerelmi életén érződik majd, hanem más, szeretettel teli kapcsolataiban is.Ikrek (május 21. - június 21.)

Egyszerre több csatornán keresztül képes érzékelni az Önt érő hatásokat és ezek sokfélesége gyakran megnehezíti, hogy döntést tudjon hozni. Sok más jeggyel ellentétben az Ikrek képes egyszerre igaznak érezni, hogy eszével nemet mondana egy kapcsolatra, miközben szívével vagy épp érzékeivel igent. Márciusban több ilyen szituáció is adódik, és mások ezt könnyen döntésképtelenségnek bélyegzik, pedig egyszerűen csak képes megosztani önmagát. Tudnia kell, hogy nincs rossz döntés! Csak tapasztalatszerzés létezik! Ha egy idő után esetleg úgy érzi, a választása nem teszi boldoggá, akkor szert tett egy értékes tapasztalatra. Ne aggódjon amiatt, hogy lemarad bármiről is. A legfontosabbról, a folyamatos tanulásról nem tud lemaradni.Rák (június 22. - július 22.)

Őrizze meg józanságát, először gondolkodjon, és csak azután szólaljon meg erőit koncentrálva. Most leginkább realizmusára és tetterejére van szükség, ez nem az álmodozás vagy a pihenés hónapja. Mutassa meg, mi rejlik Önben! Ügyeljen rá, hogy senki ne tudja Önre húzni a vizes lepedőt. Ha ilyen helyzet alakulna ki, mondjon kategorikusan nemet vagy tegyen úgy, mintha nem tudná, miről is van szó. A hónap végére már szabadon élvezheti sikerét, optimizmusa bizonyossággá válik, tudja jól, hogy valami több vár Önre. Szerelmi életében nem számíthat lényegi változásra, átalakulásra, de itt is okozhat jó néhány kellemes meglepetést partnerének.Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sikerül felderítenie és megértenie egy mély belső működését, amely hosszú évek óta megakadályozza, hogy teljességgel boldog legyen. Előfordulhat, hogy felismeri belső mozgatórugóit, de érzi, hogy egyedül nem képes feloldani ezeket a mélyen rögzült mintákat. Ebben az esetben forduljon bátran szakemberhez. Sok olyan módszer létezik, amelyek egyrészt önismeretünket fejlesztik, másrészt megismertetnek rejtett vagy nem tudatosított rögzült viselkedéseinkkel. Leginkább párkapcsolatában hozhat nagy változást ez a felismerés, hiszen ez az a terület, ahol leginkább koncentrálódnak mindazok a félelmek, amelyeket kivetítünk környezetünkre.Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Semmiképp ne keveredjen kétes ügyekbe ebben a hónapban! Kerüljön minden olyan helyzetet, amikor nem lehet őszinte, vagy ahol kimondottan hazudnia kell. Bármilyen apróságnak tűnik is egy ilyen helyzet, súlyos félreértések adódhatnak belőle, amelyeket talán soha nem tud helyrehozni. Játsszon nyílt kártyákkal, vállalja a véleményét és annak következményeit. Ne álltassa magát azzal, hogy csupán átmenetileg volt kénytelen másképp beállítani a valóságot! Szabadidejében keresse a lehetőséget a szépre, a harmonikusra, a kiegyensúlyozottra. Amikor csak engedi az idő, legyen minél többet a szabad levegőn, hogy átjárja az éledő természet ősereje.Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lassan, kitartóan és erőteljesen kezelje most a dolgokat. Most nem használ a sietség, sőt tönkretehetik az alapokat és bezárhat Ön előtt olyan ajtókat, amelyek nemrégiben megnyíltak. Szárnyal a fantáziája és állhatatosságának köszönhetően tervei nagy részét meg tudja valósítani. Olyan mintha hétmérföldes csizmát húzott volna. Ebben a pár hétben úgy érezheti, mintha annyit haladt volna dolgai rendezésében, mint az elmúlt másfél-két évben. Hirtelen minden a helyére kerül, eloszlanak kétségei és pontosan tudja, mit akar tenni, merre felé szeretne továbbhaladni életében. Megérzi a nyugodt cselekvésben rejlő hatalmas és feltartóztathatatlan változtató erőt.Skorpió (október 24. - november 22.)

Lassan, kitartóan és erőteljesen kezelje most a dolgokat. Most nem használ a sietség, sőt tönkretehetik az alapokat és bezárhat Ön előtt olyan ajtókat, amelyek nemrégiben megnyíltak. Szárnyal a fantáziája és állhatatosságának köszönhetően tervei nagy részét meg tudja valósítani. Olyan mintha hétmérföldes csizmát húzott volna. Ebben a pár hétben úgy érezheti, mintha annyit haladt volna dolgai rendezésében, mint az elmúlt másfél-két évben. Hirtelen minden a helyére kerül, eloszlanak kétségei és pontosan tudja, mit akar tenni, merre felé szeretne továbbhaladni életében. Megérzi a nyugodt cselekvésben rejlő hatalmas és feltartóztathatatlan változtató erőt.Nyilas (november 23. - december 21.)

Őrizze meg rugalmasságát és bármekkora nyomás nehezedik is Önre, ne álljon ellen keményen. Idővel megjön a megoldás. Térjen ki a nyílt összeütközések elől, legyen kompromisszumkész különösen a hónap elején. Március harmadik hetében már azt fogja tapasztalni, hogy egyre több szerencsés véletlen enyhíti a helyzetét. Ezeket a segítségeket azonnal meg kell ragadnia. Érzékenységét használja arra, hogy észrevegye, mely területeken léphet túl a korábbi tabukon. Mivel nem az motiválja, hogy még intenzívebb hatásokra tegyen szert, hanem egyszerűen csak a lehető legközelebb szeretne kerülni partneréhez, minden támogatást meg fog kapni. Bensőséges, meghitt időszakot élhetnek át együtt.Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon boldog születésnapot kívánunk! Kényeztesse magát ezen a napon és lehetőleg ne dolgozzon. Gondolja végig, melyek azok a vágyai, amelyek még beteljesületlenek, és próbálja meg kitalálni, hogyan válthatná őket valóra. Január utolsó hetében belép a Bak jegyébe a Plútó, melynek átalakító, mélyre hatoló energiái több évig hatással lesznek a jegy szülötteinek életére, hétköznapjaira. Aggodalomra azonban semmi ok, inkább éljen a jelenben, és tegye kellemesebbé pozitív gondolatokkal az életét!
Személyre szabott horoszkóp

Érdekelné egy részletesebb, személyre szabott elemzés?
Készítse el most egyéni horoszkópját!

Kattintson ide!

Minden jog fenntartva!
© 2005-2011