DarkMisery public free theme by Infade.net - Webdesign - Horror Történetek - Legendák - Valós események - Saját alkotások -
51-es körzet
Administrator, Friday 05 December 2014 - 17:55:39

Az 51-es körzet

Az 51-es körzet egy amerikai katonai bázis beceneve, amely Nevadában található, az Amerikai Egyesült Államok nyugati részén. A terület a Groom Lake nevű kiszáradt tóban terül el, melynek déli részén egy nagy területű titkos katonai repülőtér van. A katonai bázis elsődleges célja a kísérleti repülőgépek és fegyverek tesztelése és fejlesztése.Többen állítják, hogy a területen földönkívüli kísérleteket végeztek, ezt az elképzelést azonban eddig senki sem tudta igazolni. Mások szerint kémrepülőgépeket teszteltek itt, de ez az állítás is évtizedeken át bizonyítás nélkül maradt. Végül a CIA 2013. augusztus 16-án ismerte el, hogy a területen teszteltek felderítő eszközöket és fegyvereket. Mindez egyúttal a körzet létezésének hivatalos beismerését is jelentette.

Elég nagy titkolózás övezi a bázist, így rendszeresen válik összeesküvés-elméletek és UFÓ-elméletek tárgyává.

Az 51-es körzetet körülvevő titoktartás és minden bizonnyal a modern repüléskutatással való összefonódás, illetve a szokatlan jelenségekről szóló beszámolók mind hozzájárulhattak ahhoz, hogy az 51-es körzet a modern ufók és összeesküvés-elméletek folklórjának központi helyszíne legyen. Az 51-es körzetben állítólag többek között az alábbiak folynak:

- földönkívüli űrhajók (köztük az állítólag Roswellben lezuhant) tárolása, tanulmányozása és technológiáinak megfejtése,

- ezen űrhajók (élő és halott) utasainak tanulmányozása,

- földönkívüli technológiák alapján repülő szerkezetek gyártása,

- megbeszélések vagy közös tárgyalások a földönkívüliekkel,

- különleges energiafegyverek kifejlesztése (például a „csillagháborús” SDI programhoz),

- időjárás irányítás kifejlesztése,

- egy állítólagos, háttérből manipuláló világkormánnyal kapcsolatos tevékenységek.

- egyes terjesztések szerint állati kísérleteket (giliszta) folytatnak a lezuhant űrhajókban talált idegen testekből kinyert anyaggal.

Egyesek szerint a Groom Lake alatt hatalmas földalatti bázist létesítettek, ahol ezeket a feladatokat látják el.Rengeteg térfigyelőkamerával kémlelik a bázis körüli területet, hogy megvédjék a hívatlan látogatóktól. Már 17 km-re a bázistól feltűnnek az első figyelmeztető táblák, hogy tilos a belépés és a fényképezés. Ha átlépjük ezeket a táblákat, jön egy figyelőhelikopter, ami nem enged közelebb.A környéken élők az ötvenes évek óta beszélnek furcsa légköri jelenségekről és azonosítatlan repülő tárgyakról, az 51-es körzetet körüllengő ufólegendákat pedig csak erősítette, hogy az amerikai kormány évtizedeken keresztül tagadta a bázis létezését. A támaszpont 24 kilométeres körzete lezárt területnek minősül, beleértve a légteret is, egészen a világűrig. A titkolózás a múlt hétig tartott, augusztus 15-én ugyanis egy amerikai civil szervezet olyan kormányzati jelentést hozott nyilvánosságra, amelyben a CIA elismeri az 51-es körzet létezését. Az anyagból kiderül, miért hozták létre a jelenleg is működő szupertitkos bázist a sivatag közepén, sőt az is, miért láttak a környéken élők annyi repülő csészealjat.

 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Ijesztő Idézete

Ha valaha azt hitted hogy valami van a sötétben, akkor jól gondoltad!Az utolsó ember a földön, ül az ágyán! kopogtattak!
Ahogy a sötétben botorkálva a meleg WC-ülőkére ültem belémhasított a felismerés, hogy egyedül élek.
“Imádom az anyukámat, mindig hoz nekem szuper játékokat. A kedvencem az az új baba, amit most kaptam. Nagyon tetszik, főleg, hogy még mindig meleg.“

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


bullet melinda
h
24 Mar : 00:10
Legújabb fórumüzenetek
Nincsenek üzenetek
Online
vendég: 1, tag: 0 ...

legtöbb 41
(tag: 0, vendég: 41) - 27 Aug : 09:37

Tagok: 8
Legújabb tag: Lara22
Szavazás

Jobban járt az oldal a költözéssel?

Igen

Nem

A szavazás korlátozva csak tagoknak

szavazat: 3 hozzászólás: 0
Korábbi szavazások