Lovas játékok:

 Online játékok:

Wendy sprangspillet: Ez egy díjugratással foglalkozó online játék. Nem 3D-s, de nagyon jó. Megtervezheted a ruhád színét, a lovadét, és három lófajta közül választhatsz...

 

 Saddle Club: Nagyon jó játék, bár nem 3D-s. De próbáljátok ki!

 

 Etesd meg a lovakat!: Nagyon jó játék, a lovak egyre gyorsabban jönnek és követelik az ételadagjukat:).

 

 Eggersmann Cup: Egy jó kis játék, bár felülnézetes, de ettől még jó!

 

 Ein pony für alle Falle: Nagyon jó kis játék, nem 3D-s, de jó. Díjugratásos, és felülnézetes.

 

 Show Jumping: Nagyon jó játék, "szép" grafika, bár egy kicsit nehézkes az irányítása, de attól még jó!

Demo játékok:

Lass uns reiten 2: Nagyon jó kis játék, a grafikája is szuper. Díjlovagolni, díjugratni tudunk az általunk kreált lóval. Le tudjuk ápolni, ki tudjuk takarítani a boxát. Aranyos játék, érdemes megszerezni!

Startes Orders: Egy galoppverseny irányító ember bőrébe bújhatunk. Hasonló az UEFA Managerhez, ami focistákat irányít, itt azonban zsokékat, és lovakat csatolhatunk egymáshoz, majd nyerhetünk, gazdagodhatunk.

Alexandra Ledermann Equitation Passion: A játékot még nem próbáltam, de úgy gondolom, a többi AL sorozathoz viszonyítva jó!

Mein Gestüt: Ezt a játékot a Sims rajongóknak ajánlom. Simshez hasonló nézetben tudunk a lóval foglalkozni, felnyergelni, ápolni. A grafikája sem semmi

Saddle up : Time to ride: Egy csodálatos lovas játék, melyben lovunkkal foglakoznunk kell, edzeni, versenyre járni és persze tisztítani! és eközben egy rejtély is megoldásra vár! Csak sajnos a demo időkorlátos.

Mary King's Riding Star: Egy szintén lovaglással foglalkozó játék, melyben kiválaszthatjuk lovunkat, és indulhat a verseny! Felülnézetes, így egy kicsit nehezedik a játék, de attól függetlenül még jó!