Hangok
A cím magáért beszél. Talán a pálya elkészülte óta tervem volt, hogy a motorvonatokhoz készítsek fedélzeti utastájékoztatást, de sosem találtam megfelelő beszédszintetizátort, aminek a hangja megfelelő minőségű lett volna magyarul is. A közelmúltban rátaláltam viszont egy szoftverre és hozzá egy magyar hangra, aminek segítségével ha nem is tökéletes magyarsággal kiejtett, de egészen élvezhető minőségű bemondásokat sikerült kreálnom.
A csomag kizárólag magyar nyelvű tájékoztató szövegeket tartalmaz a 2016-os menetrend szerinti hivatásforgalmi személy- és gyorsított személyvonatokhoz. A szövegek módosítását, bővítését egyelőre nem tervezem, talán majd a majsai oldal elkészülte után.
:!: Használat előtt a mellékelt `!Olvass el!` fájt érdemes elolvasni!
:arrow: Letöltés az Egyéb letöltések menüpontban.

HÉV

Frissítésre került a korábban kiadott komplett activity csomag a KK60 pályára. A frissítés igazodik a 2016-os új menetrendhez, ennek köszönhetően a gőzvontatású nosztalgiavonatnál tapasztalt késések megszűntek, az új menetrenddel tarthatók a menetidők. További részletek az Activityk menüpontban, ahonnét a csomag letölthető!

Jó szórakozást és boldog új esztendőt kívánunk: Burkus és huMSTS

mrend
Menetrendváltással hoztam egy új összvonalas menetrendet a virtuális pályákra, az Egyéb letöltéseknél érhető el. Remélem hasznos lesz! :)

A videót nem én készítettem, de a szomorú évforduló kapcsán ajánlom mindenki szíves figyelmébe!

kk35
LINK JAVÍTVA!!
Kiadásra kerül az alap, 35 km/h sebességgel járható, valós viszonyoknak megfelelő Kecskeméti Kisvasút pálya javított kiadása. Az eredetitől különböző könyvtárba kerül, de javasolt a javított változat használata. :) Minden, a 60 km/h változatban már kijavított hiba orvosolva lett itt is. Amennyiben mégis probléma támadna: jozsefmk48@freemail.hu ;)

kép
Letöltése az activityk menüpontban. Jó játékot!

kk60

Letölthető a KK60 pálya javított változata, amely a korábbi patcheket is tartalmazza!

6943
A 6943-as motorvonat jelentős frissítésen esett át, új vezetőállást és hangokat kapott. Ezen kívül a KK60 pályához egy kijelzőcsomagot is tartalmaz a csomag. Letöltés a Járművek, Motorvonatok menüpontjában.

kép

Kedves KK rajongók, elkészült az egésznapos menetrend-activitycsomag a KK 60-as változatára, ami nem más, mint az MVV menetrend MÁV-osított verziója. Részletek az Activityk menüpontban. Ehhez kapcsolódóan letölthető egy komplett menetrend a pályára az Egyebek menüpontból. Jó szórakozást!

Elkészítettem egy menetrendet a Magyarország pályára szerelvény összeállításokkal és -fordulókkal együtt. Letölthető az “Egyebek”-nél.

Keresés
Linkek
Látogatók száma:
webáruház