Üdvözlök mindenkit a HUNimén!

 Az oldal célja a magyar szinkronos animék bemutatása (szinkronszínészek, a magyar és a japán verziók közötti különbségek stb.). Az ötlet 2004 decemberében jött, és 2005 március 12-én nyílt meg az oldal a mélyen tisztelt publikum előtt. Azóta sok-sok szinkronszínészt (vagy ha úgy tetszik, hangszínészt) gyűjtöttünk össze, akik animékben szinkronizáltak, és még annál is több karakterhez párosítottuk hangadóját. Ezúton is szeretném mégegyszer megköszönni mindenkinek, aki segített, bátorított, kritizált (ilyen szerencsére nem sok volt ^_^"). Remélem, még sokáig itt lesz az oldal, és azt is nagyon remélem, hogy a média gondoskodik arról, hogy mindig legyen mit frissíteni! 

RaisuHírek, frissítések

 

- By: Raisu Date: 2007.04.29. -
Interjú Breyer Zoltánnal

Frissült Szokol Péter, Katona Zoltán, Juhász Zoltán, Molnár Ilona, Czető Roland, Sótonyi Gábor, Vári Attila, Pálmai Szabolcs, Markovics Tamás, Penke Bence, Kapácsy Miklós, Koncz István, Balázsi Gyula, Szabó Sípos Barnabás, Czető Ádám, Várkonyi András, Vadász Bea, Tóth Roland, Szvetlov Balázs, Breyer Zoltán és Seder Gábor listája, és felkerült Szabó Éva és Ardai Viktória oldala, valamint egy februárban készült interjú Breyer Zoltánnal!

- By: Raisu Date: 2007.02.12. -
Naruto szinkronok - FRISSÍTVE!

Felkerültek a Naruto szinkronhangjai (már amennyit ki tudtam deríteni/felismertem néhány részletből)! Tehát frissült Nyírő Eszter, Mics Ildikó, Moser Károly, Előd Botond és Markovics Tamás oldala.

Új: Frissült Csík Csaba Krisztián és Kapácsy Miklós oldala, illetve felkerült Szokolai Ottó és Kilényi Márk oldala.

Még újabb: Sakura hagja nem Nyírő Eszter, hanem Urbán Andrea, a hiba javítva. Ezen kívül frissült Crespo Rodrigo, Kapácsy Miklós és Pálmai Szabolcs oldala, illetve felkerült Penke Bence oldala.

- By: Raisu Date: 2007.01.15. -
Búék! Naruto

Na, kezdjük az évet egy igazán nagyszerű hírrel: februrár 12-től Naruto a JetiX műsorán!

- By: Raisu Date: 2006.12.18. -
Yu-Gi-Oh! GX szinkronok

Felkerültek a Yu-Gi-Oh! GX szinkronhangjai. Frissült Soleczky Janka, Hamvas Dani, Szvetlov Balázs, Kapácsy Miklós, Seszták Szabolcs, Baráth István, Seder Gábor, Papucsek Vilmos, Dögei Éva, Nyírő Eszter, Molnár Levente, Kossuth Gábor, Szabó Máté és Varga Rókus listája, illetve felkerült Dézsi Szabó Gábor, Gardy Tamás és Posta Viktor oldala.

- By: Raisu Date: 2006.12.06. -
Megjött, a Mikulás! - Yu-Gi-Oh! GX

Az A+ idei karácsonyi ajándéka a nézőknek a Yu-Gi-Oh! GX! Az első 52 részt december 23-tól láthatjuk minden hétvégén 20:00-tól, magyar szinkronnal!

- By: Raisu Date: 2006.11.20. -
D, a vámpírvadász - Vérszomj

Felkerültek a Vampire Hunter D - Bloodlust szinkronjai, tehást frissült Juhász Zoltán, Jakab Csaba, Kiss Erika, Haffner Anikó, Juhász György, Kántor Kitti, Csőre Gábor, Varga Rókus, Vass Gábor és Pálfai Péter, illetve felkerült Szabó Sipos Barnabás, Soleczky Janka, Papp Kata, Várkonyi András, Csuja Imre és Gruber Hugó oldala!

- By: Raisu Date: 2006.11.19. -
A második áldozat: Varga Rókus

Molnár Levente után most Varga Rókust faggatuk bő két órán keresztül. Az eredményt megtaláljátok az Interjúk menüpont alatt! Jó olvasgatást ;)

- By: Raisu Date: 2006.10.30. -
Még élek!

Na, egy kis frissítés! Új színészként felkerült Vízi György, Völgyi Sándor, Kékesi Gábor, Bódi Gergő és Molnár Zsuzsa, illetve frissült Vári Attila, Rudas István, Papucsek Vilmos és Király Attila szerepei.

- By: Raisu Date: 2006.08.21. -
Új animék az A+ műsorán!

Yu-Gi-Oh! 49-97. rész, Sweet Valerian, Arc the Lad, Humanoid Kikaider, Hakaima Sadamitsu, Spiral, Read or Die, Gravitation. A Yu-Gi-Oh! kivételével az összes többi feliratos lesz. Időpontokat még nem tudunk, de természetesen amint kiderül valami, felkerül az oldalra.

- By: Raisu Date: 2006.08.10. -
Inuyasha és Yu Yu Hakusho frissítések

Frissült Kisfalusi Lehel, Varga Rókus, Tóth Roland, Jelinek Márk, Kántor Kitti, Faragó András, Haffner Anikó, Kerekes Adnrea Zsigmond Tamara, Czető Zsanett, Magyar Bálint, Mánya Zsófia, Seder Gábor, Csondor Kata, Breyer Zoltán és Nyírő Eszter listája illetve felkerült Bókai Mária és Várnagy Kati oldala.

Az RTL Klub ismét műsorra tűzi az Inuyashát, ezúttal 16-os karikával. Az első rész 22-én lesz 03:10-től, a második pedig 24-én 03:35-től, feltehetőleg vágatlanul.