Pontos idő: 18 júl. 2025, 22:49
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
Fórum kezdőlap » Hungarian Train Simulator 2015/2016 Fan Club Forum » TS2015 / TS2016 - Pályafejlesztések, Preview-k
Szerző |
Üzenet |
hedis
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 16 júl. 2015, 00:21 |
|
|
Hali! tökre jó látni hogy a sok elkezdett dolog közt legalább ez halad, de néha kirakhatnátok egy egy félkész verzíót is mert én azzal is tök jól ellennék aztán a tereptárgyakról épületekről vasuti kocsikról ne is beszéljünk főlleg hogy láthatóan vannak kész dolgok de csak ti használjátok és hiába kéri más ezeket ti mégcsak nem is reagáltok rá lásd: jó multkor kértem a pálya objektumait(pl felsővezetéktartó oszlopok-épületek)nem is válaszolt senki pedig én csak azért szerettem volna ezeket elkérni hogy a magam szórakozására pályát építgessek (odáig h kiadjam biztos nem jutok el de ha netán még is akkor engedélyetek nélkül semmi képpen sem) 
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 16 júl. 2015, 06:47 |
|
|
hedis írta: Hali! tökre jó látni hogy a sok elkezdett dolog közt legalább ez halad, de néha kirakhatnátok egy egy félkész verzíót is mert én azzal is tök jól ellennék aztán a tereptárgyakról épületekről vasuti kocsikról ne is beszéljünk főlleg hogy láthatóan vannak kész dolgok de csak ti használjátok és hiába kéri más ezeket ti mégcsak nem is reagáltok rá lásd: jó multkor kértem a pálya objektumait(pl felsővezetéktartó oszlopok-épületek)nem is válaszolt senki pedig én csak azért szerettem volna ezeket elkérni hogy a magam szórakozására pályát építgessek (odáig h kiadjam biztos nem jutok el de ha netán még is akkor engedélyetek nélkül semmi képpen sem)  szia! Félkészen kiadott pálya értelmét nem látom. Egyébként is nagyon kevés helyen van rajta kidolgozva a táj. Nem használható jelen állapotában egyszerűen. Kezdjük ott hogy a felsővezeték sincs meg mindenhol, jelzők hiányoznak a legtöbb helyről. Oszlopokat se fejeztem be még rendesen, sőt mást se. Ami elkészült az ki lett adva. Legyél türelemmel és várd meg amíg be lesz fejezve.
|
|
 |
|
hedis
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 20 júl. 2015, 22:42 |
|
|
Asareus írta: hedis írta: Hali! tökre jó látni hogy a sok elkezdett dolog közt legalább ez halad, de néha kirakhatnátok egy egy félkész verzíót is mert én azzal is tök jól ellennék aztán a tereptárgyakról épületekről vasuti kocsikról ne is beszéljünk főlleg hogy láthatóan vannak kész dolgok de csak ti használjátok és hiába kéri más ezeket ti mégcsak nem is reagáltok rá lásd: jó multkor kértem a pálya objektumait(pl felsővezetéktartó oszlopok-épületek)nem is válaszolt senki pedig én csak azért szerettem volna ezeket elkérni hogy a magam szórakozására pályát építgessek (odáig h kiadjam biztos nem jutok el de ha netán még is akkor engedélyetek nélkül semmi képpen sem)  szia! Félkészen kiadott pálya értelmét nem látom. Egyébként is nagyon kevés helyen van rajta kidolgozva a táj. Nem használható jelen állapotában egyszerűen. Kezdjük ott hogy a felsővezeték sincs meg mindenhol, jelzők hiányoznak a legtöbb helyről. Oszlopokat se fejeztem be még rendesen, sőt mást se. Ami elkészült az ki lett adva. Legyél türelemmel és várd meg amíg be lesz fejezve. Köszi a választ  leginkább az dühitett h múltkor ez se sikerült, "ami elkészült az ki lett adva" hol? link? ezen kívűl a pálya nagyon szép munka sok sikert hozzá nagyon várom már csak így tovább
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 20 júl. 2015, 23:40 |
|
|
hedis írta: Asareus írta: hedis írta: Hali! tökre jó látni hogy a sok elkezdett dolog közt legalább ez halad, de néha kirakhatnátok egy egy félkész verzíót is mert én azzal is tök jól ellennék aztán a tereptárgyakról épületekről vasuti kocsikról ne is beszéljünk főlleg hogy láthatóan vannak kész dolgok de csak ti használjátok és hiába kéri más ezeket ti mégcsak nem is reagáltok rá lásd: jó multkor kértem a pálya objektumait(pl felsővezetéktartó oszlopok-épületek)nem is válaszolt senki pedig én csak azért szerettem volna ezeket elkérni hogy a magam szórakozására pályát építgessek (odáig h kiadjam biztos nem jutok el de ha netán még is akkor engedélyetek nélkül semmi képpen sem)  szia! Félkészen kiadott pálya értelmét nem látom. Egyébként is nagyon kevés helyen van rajta kidolgozva a táj. Nem használható jelen állapotában egyszerűen. Kezdjük ott hogy a felsővezeték sincs meg mindenhol, jelzők hiányoznak a legtöbb helyről. Oszlopokat se fejeztem be még rendesen, sőt mást se. Ami elkészült az ki lett adva. Legyél türelemmel és várd meg amíg be lesz fejezve. Köszi a választ  leginkább az dühitett h múltkor ez se sikerült, "ami elkészült az ki lett adva" hol? link? ezen kívűl a pálya nagyon szép munka sok sikert hozzá nagyon várom már csak így tovább Link nem kell. Minden itt van az oldalon ami már elkészült. A pálya befejezése viszont még jó hosszú idő lesz. Idén nem hinném hogy be lesz fejezve.
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 26 júl. 2015, 00:04 |
|
|
Többen kérdezték hogy néz ki a pálya amit építek. Pár rövid résztől eltekintve nincs sok látnivaló rajta. Ami érdekes lehet arról viszont készítettem egy videót. Pécs és Godisa állomások között. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-D8sns4kfMk[/youtube]
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 30 júl. 2015, 08:07 |
|
|
Kicsit a Keleti is épül, szépül...
Csatolmányok: |

Screenshot_Magyarország 40-es vonal_47.50003-19.09597_12-04-03.jpg [ 637.94 KiB | Megtekintve 687 alkalommal. ]
|

Screenshot_Magyarország 40-es vonal_47.49981-19.09709_12-04-25.jpg [ 642.61 KiB | Megtekintve 687 alkalommal. ]
|
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 02 aug. 2015, 06:14 |
|
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 08 aug. 2015, 08:18 |
|
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 09 aug. 2015, 05:08 |
|
|
|
 |
|
Asareus
|
Hozzászólás témája: Re: MÁV Budapest-Pécs (40.sz vonal) Elküldve: 10 aug. 2015, 07:36 |
|
|
|
 |
|
Fórum kezdőlap » Hungarian Train Simulator 2015/2016 Fan Club Forum » TS2015 / TS2016 - Pályafejlesztések, Preview-k