Pontos idő: 31 okt. 2025, 19:20
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
 Fórum kezdőlap » ► » Segítség

| Szerző | Üzenet | 

| bbeci | 

|  Hozzászólás témája: Re: TS 2015 Vonat hozzáadás  Elküldve:  15 dec. 2015, 10:49  |  | 

| Csatlakozott: 08 szept. 2015, 20:55
 | 

| Szianagyon szépen köszönöm a segitséget.
 Még lenne egy kérdésem.játszok egy feladattal elmrntem azt hová menti és hogy hozom be hogy ugyanonnan folytassam a feladatot?
 Válaszotokat előre köszönöm

|  | 

|  |   | 

| bbeci | 

|  Hozzászólás témája: Re: TS 2015 Vonat hozzáadás  Elküldve:  18 dec. 2015, 18:22  |  | 

| Csatlakozott: 08 szept. 2015, 20:55
 | 

| Sziasztokaz lenne a kérdésem hogy t...m l... a t...l pályákat feltelepitettem és amikor betölt a pálya ez a kép fogad.mi lehet a baj a pályával és mentett feladatot hogyan tudok visszatölteni?válaszotokat előre köszönöm

Moderálva
 Szerk: Ezen az a fórumon tilos a torrent minden formája, ha letöltöttél valamit illegálisan akkor azt otthon saját magad orvosold, a fórum nem ennek a színhelye. Mrcell

|  | 

|  |   | 

| tonio | 

|  Hozzászólás témája: Re: TS 2015 Vonat hozzáadás  Elküldve:  29 márc. 2016, 15:50  |  | 

| Csatlakozott: 29 márc. 2016, 10:09
 | 

| Sziasztok! Letöltöttem a By vasuti személy vagont, de ez zip fájlba jön le így, hogy tudom berakni? Mivel a mozdonyoknak csak az a bizonyos fájl jön le így az egyszerü mint a faék. Köszi! 

|  | 

|  |   |