Pontos idő: 31 okt. 2025, 16:57
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
 Fórum kezdőlap » ► » Segítség

|     | Oldal: 1 / 1 
 | [ 4 hozzászólás ] |  | 

| Szerző | Üzenet | 

| nohab | 

|  Hozzászólás témája: Hogy lehet modolni a train simlator 2015-öt magyar mozdonnya  Elküldve:  09 aug. 2015, 23:43  |  | 

| Csatlakozott: 09 aug. 2015, 22:48
 | 

| Jól jönne egy  videó amiben megmutatja egy értelmes magyar ember hogy kell bemódolni a train simulator 2015-öt. 

|  | 

|  |   | 

| csucspi | 

|  Hozzászólás témája: Re: Hogy lehet modolni a train simlator 2015-öt magyar mozdo  Elküldve:  10 aug. 2015, 06:26  |  | 

| 

|  |  
					| Állomásfőnök |  
					|  |  Csatlakozott: 06 feb. 2014, 16:55
 | 

| nohab írta: Jól jönne egy  videó amiben megmutatja egy értelmes magyar ember hogy kell bemódolni a train simulator 2015-öt. 8perc46-tól. De fejtsd ki kicsit jobban kérlek mit értesz bemódolás alatt. Esetleg a kiegészítők telepítésére gondolsz?https://www.youtube.com/watch?v=prQ0P4r9wJE (a linket új lapon nyisd meg)_________________
 HTS15FC - Hungarian Train Simulator 2015 Fan Club

|  | 

|  |   | 

| Totyacska0915 | 

|  Hozzászólás témája: Re: Hogy lehet modolni a train simlator 2015-öt magyar mozdo  Elküldve:  25 okt. 2016, 19:26  |  | 

| Csatlakozott: 24 okt. 2016, 18:56
 | 

| Sziasztok nagy segítségre lenne szükségem mivel töltöttem le magyar pálya alapot és kiegészítőt hozzá a játékhoz és olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudnám bele tenni a játékba mert én nem tudom és nem jöttem rá válaszotokat előre is köszönöm  szép napot. 

|  | 

|  |   | 

| Mrcell | 

|  Hozzászólás témája: Re: Hogy lehet modolni a train simlator 2015-öt magyar mozdo  Elküldve:  26 okt. 2016, 12:01  |  | 

| 

|  |  
					| Ügyeletes Tiszt |  
					|  |  Csatlakozott: 07 feb. 2014, 20:41
 | 

| A témát lezárom!
 Ne nyissatok mindennek külön topicot ezt a témát folytassátok az alapkérdések topicban!

|  | 

|  |   | 

|     | Oldal: 1 / 1 
 | [ 4 hozzászólás ] |  |