Taurus10471 írta:
Sziasztok!
Nem biztos hogy új a probléma de engem nagyon zavar.
Szóval letöltöttem kipróbálásra a Train simulator 2014-et meg jó pár dlc-t hozzá.
Ott működött minden kivéve a felsőveeték nem látszódik valami ok folytán.
Felbuzdultam hogy milyen király és milyen sokat változott a legelső akkor még Rail simulator óta a játék.
Iány a steam, megvesz és mikor a letöltött tartalmakat feltelepítettem nem látszódnak vagy például a 424-esnek csak a szerkocsi látszik maga a mozdony nem. A pálya szerkesztőben is hiába pipálgatom be a jobb oldali kis lapocskán a tartalmakat hogy látható legyen a bal oldali listában. S a felsővezeték nem akar látszódni sehogy sem.

Most akkor mit csináljak, vagy potyára kidobtam 9000- et az ablakon? Bármilyen ötletet szívesen veszek. S még egy dolog, a DB BR 232 a TS 14 alatt működik de TS 15 alatt hiába telepítem importálom nem látszik pedig a tartalom kezelő írja hogy már telepítve van.
Szia Taurus,
Azt hiszem az a gond, hogy eredeti TS alá akarsz berakni tört fizetős modelleket. Ami hát nah, nincs gáz, más is csinálja de nem fog menni.
Nem dobtad ki potyára a pénzt egyébként. Innentől minden további új verzió tökingyen lesz.
Mutass pár screenshotot a hibákról és töltsd le ezt a toolt, ami sokesetben megmondja mi hiányzik vagy mivel van baj:
http://www.rstools.info/downloads/RW_Tools_Full.zip *ingyenes licensszel 21-szer tudod használni.
Ha minden kötél szakad írj privát üzenetet aztán TeamViewer-en keresztül megnézem majd mi a hiba konkrétan ha bennevagy.
Üdv.