Sajnos nekem ez a verseny a balesetekről szólt. mindenhol ott voltam ahol nem kellett volna. Szinte mindet betudom versenybalesetnek, de egyet nem tűrhetek óvás nélkül. Amikor valaki első körben falnak megy és visszatolat a mezőny kellős közepébe, nekem ez elrontotta az egész tegnapi szereplésem.
Ja ...
Attila. Nem fogunk mindent személyesen megválaszolni. Legyél önálló. Ott a főoldalon a Vara hétvége összefoglaló és eredmények. A cikkben mindent megtudsz. Néha kellene olvasni a főoldalt is, nem csak baszogatni minket, de neked külön be is linkelem. http://users.atw....eadmore=99
Szerkesztette: Bazsa74 - 2010.12.18. 11:49
Mi van veled? Vak vagy? ne húzzál fel, mert kezdem nagyon unni. Kapott rajthelyes büntetést. Neked külön mindent magyarázzak el? Majd ha rendesen óvsz, ahogy kértem, akkor kapsz választ rendesen.
Attila, ha minden ügynek kiírnánk személyesen kit miért néztünk meg, ki miért kapott konkrétan büntetést, akkor több 100 mondat is lehetne. Beírtad a fórumra azt amit, megnéztük, megkapta a büntetést.
"- Tullner Attila: 2 rajthelyes büntetés, a pályán nem kellő figyelemmel való közlekedés miatt"
Ez a mondat szerintem elmondja neked egyértelműen, hogy megkapta a büntit. És szerinted mi másért kapott volna? A tolatás abban az esetben egy nem kell figyelemmel való közlekedés. Ne kezdjük el a balhét, mert nincs rá szükségem.
De ha te tolatni akarsz a pályán úgy, ahogy nem lenne szabad, majd meg leszel büntetve te is, próbáld ki.
Tényleg nem akarok pofátlan lenni, de ezért az esetért ez nem büntetés. Ha elengeded a mezőnyt az ugye közel 15-30 mp hátrány azonnal, 2 rajthely az meg pár mp csak. Tehát jobb bevállalni ezt a kis büntit, mint szabályosnak lenni. Az a baj, hogy az ilyen eseteket nem büntetiket súlyának megfelelően, tehát nincs visszatartó ereje. Eze gy sokkal súlyosabb eset mint egy pár vágás ! Mások teljes versenyét tönkre teszi, jelen esetben az enyémet ! Ez nem figyelmetlen közlekedés volt, hanem baleset okozás ! Ezt csak a jövőre nézve irom, csakhogy a szabályosság felé tereljük a mezőnyt, ne pedig majd meguszom pár rajthellyel !
Ja ...
Egy dolgot írok még és részemről lezárom a vitát. Azért kapott csak ekkora büntetést, mert nem okozott balesetet. Éppen hozzá értél, tehát nem rontotta el a te versenyed. Nem kell felnagyítani azt ami nem történt meg. Amúgy az esetre rá 2 körrel megfutottad a leggyorsabb köridőd, tehát semmilyen versenyed nem rontotta el. Hozzá teszem ő és mi is úgy láttuk hogy abból a szögből nem látott semmit, hogy ki érkezik és ki nem.