GOLDEN FARM Pénzkeresés az internetten.!
GOLDEN FARM
Akkor is dolgozik mikor te alszol !
Sziasztok.Hoztam nektek egy szintén orosz oldalt,ami lefordítható angolra,vagy a böngésző lefordítja magyarra mint ahogy a képen is látszik balra.
Ugyan ebben a játékban nem csiripelnek nektek a madarak,de annál hasznosabbak lehetnek számodra.

GOLDEN FARM
It works even when you're asleep!
Hi. I brought you a Russian page that can be translated into English or translated into Hungarian by the browser as shown on the left.
Although birds will not chirp in this game, they may be more useful to you.

A lényege a játéknak,hogy madarakat kell vásárolni,amelyek tojnak nektek tojásokat.
A madarak által termel tojásokat be kell gyűjtened és el kell,hogy adjad.A tojásokért a rendszer ad nektek ezüstöket,amiket aztán vagy beváltasz kifizethető pénzre,vagy visszaforgatod a játékba,hogy később aztán még több jövedelmet generáljon neked.

The point of the game is to buy birds that will lay eggs for you.
You have to collect the eggs produced by the birds and sell them. For the eggs, the system gives you silver, which you can either redeem for payable money or turn it back into the game to generate more income for you later.

A regisztráció után kapsy egz legkisebb maradarat és 300 ezüstöt,amiből tudsz majd még venni 2 madarat és elindulhat a munka. (zöld madár).
Balra a képen egészen jól illusztrálja a madarak teljesítményét és termelékenységét.
Amit fontos tudni,hogy 100 tójás = 1 ezüsttel.

After registration, kapsy will be the smallest leftover and 300 silver, from which you will be able to buy 2 more birds and start working. (green bird).
The picture to the left illustrates the performance and productivity of the birds quite well.
What is important to know is that 100 lakes = 1 silver

Van az oldalon egy úgynevezett tojás raktár,ahol meg tudjátok tekinteni,hogy a madaratok mennyi tojást raktak és azokat be is kell gyűjteni.

There is a daily bonus on the site, which is worth picking up between 10-100 and gives you silver. You won't get rich from it, but it can make a good addition to you in the long run.

Van még az oldalon egy értékesítés menü,ahol el tudjátok adni a tojásaitokat ezüstért,
A tojások eladásakor 70% pénz megy a további madár vásárlásra és 30% a kifizetésre,amit szintén vissza tudsz,ha akarsz forgatni a játékba.

There is also a sales menu on the site where you can sell your eggs for silver,
When you sell your eggs, 70% of the money goes to buy the extra bird and 30% to pay it off, which you can also get back into the game.

Van még az oldalon egy csere ezüst menü az-az angol nyelven Swap menü:
Itt tudjátok azt megtenni,hogy vagy kifizetésre adjátok a már megtermelt ezüstöt vagy visszaforgatjátok a játékba,madár vásárlásra akár,hogy később aztán még többet termeljen neked és több haszonra tegyél szert.

There is also on the site a replacement silver menu for the English Swap menu:
Here you can either pay for the silver you have already produced or put it back into the game, even buy a bird, to produce more for you later and make more profit.
Feladatok:
Belépsz a golden-farm webhelyre összegyűjtöd a tojásokat.
Felveszed 12 óránként a golden-farm webhelyen a napi bónuszt.
A tojások eladni elég egyszer egy héten.
Regisztrációs link katt:


A madarak ára 35 aranyérmével kezdődik.

Automatikus tojásgyűjtési rendszer! Tojásgyűjtés veszteség és korlátozás nélkül időben! gyűjts tojást, ahogy neked kényelmes!

Akár óránként egyszer, akár naponta egyszer, akár havonta egyszer is! A tojások nem tűnnek el és nem rohadnak meg! A jól szervezett piac lehetővé teszi az összes tojás azonnali értékesítését aranyérmékért és aranyrudakért!

A játék során új blokkok kerülnek hozzáadásra, amelyek lehetővé teszik a tojások megvásárlásához szükséges tartalék feltöltését, ami további garanciát jelent a játékosoknak!

Maximálisan gyors pénzkifizetés a pénztárcájába!

Rengeteg madarat fog találni, minden madárnak megvan a maga ára és termelékenysége, minden következő madár több bevételt hoz, mint az előző.

A projektben többféle forrás található - kristályok és arany, kétféle arany létezik: «aranyérme» (vásárláshoz) és «aranyrudak» (kivonáshoz). Aranyérmékért (vásárláshoz) új madarakat vásárolhat . Aranyrudat visszavonására és a kristályok akkor kicserélik a valódi pénz, és visszavonják azokat az elektronikus pénztárca automatikusan.

Ahhoz, hogy vásárolni madarak meg kell feltölteni az egyenleget vásárlások az összeget, amit kell.

Fiókja feltöltése után lépjen a « Madárboltba », és vásárolja meg a kívánt madarakat.

Közvetlenül után a madarak vásárlása automatikusan tojást kap tőlük, a számukat a « részben láthatja, Tojásraktár » és összegyűjtheti őket további történő eladásra aranyért , valamint aranyrudakkal valós pénz felvételére .

Van még kérdése a Golden-Farmmal kapcsolatban? A probléma megoldásához elég kérni segítséget támogatást a projektünk, és akkor válaszol a támogató szolgálat, amely úgy működik, 24/7, különösen az Ön számára!