Üdv az információknál. Miben segíthetek?

1. Hogyan szerezhetem be a játékot?

2. Mik a tudnivalók az egyjátékos módban?

3. Mik a tennivalók az Internetes játék előtt?

4. Hogyan játszhatok többjátékos módban?

5. Hogyan tanulhatok meg játszani?

 

Hogyan szerezhetem be a játékot?

A játékot igenis megveheted eredetibe. Igazán nem kerül sokba. Legutóbb mikor Én jártam a boltban akkor 990 Ft-ért adták de szerintem azóta sem változott az ára. Kivéve ha lejjebb csökkent. Mivel Én Óbudán laktam így aztán csak két helyet tudok mondani ahol beszerezheted. Az egyik a STOP. SHOP, azon belül a Media Markt. (Mert hülye azért nem vagyok:-P) A másik pedig a Westend City Centerben van azthiszem egy 576 bolt és ott bent. De nem biztos, hogy 576 bolt így aztán azzal tudlak kisegíteni, hogy árulnak odabent Alien vs. Predator figurákat és egy bazinagy monitort egyből megláthatsz ahogy bemész. (hacsak le nem szedték azóta)

vissza a lap tetejére

spark.gif

Mik a tudnivalók az egyjátékos módban?

Ugye az egyjátékos módban vannak küldetések és hadjáratok is. A küldetésekben értelemszerűen különböző küldetéseket vihetsz véghez különböző nehézségi fokozatban.

A küldetés képernyőt így érheted el:

Menüben katt az Egyjátékos mód-ra!

Kattints az Egy Játékos Mód-ra!!!

Aztán katt a küldetésekre!

Kattints a Küldetésekre!!!

Aztán már benn is vagy.

És benn is vagy!

Ez például a Skirmish küldetés. Itt te állíthatsz be mindent. A lakosságtól a kezdési pénzösszegig. A küldetésekben a cél az, hogy: 1. teljesítsd a feladatrea menüpontban leirtakat, 2. a pontszámokra menüpontban minél kevesebb idő alatt oldd meg a küldetést.

 

A Hadjárat résznél az Emberek, a Shinarik és a Kra'Hen-ek oldalán lehet harcolni a galaxisért. Sok izgalmat nyújt. Az Internet előtt rengeteget mentem vele. Újra és újra, ugyanis folyton változik a játékmenet. Mindíg más üzenetek jönnek, mindíg másképp gondolkodik az ellenfeled és egyebek. A hadjárat menüt így érheted el:

Katt az Egy Játékos Mód-ra!

Kattints az Egy Játékos Mód-ra!

Katt a Hadjáratra! Kicsit összecsúszott a kép:D

Kattints a Hadjárat-ra! :DDDD

Aztán válassz fajt! Az érdekességek mindíg megtörténnek. :D Csak tudnám hogy?

Válaszd ki a Solarian, Shinari vagy Kra'Hen fajt!

Válaszd ki a nehézséki fokozatot aztán már mehet is a hadjárak! Ez nagyon LOL!

Válaszd ki a Könnyű, Normál vagy Nehéz fokozatot aztán indítsd el a játékot!

Mint már említettem a Hadjáratban 3 fő fajjal lehetsz. A Solarianok(emberek) jobbak a kutatásban mint a többi fajnál de fegyverzetileg nem mondhatók annak. Négy kristály kereséséről szól a hadjárat. A négy kristály egyesítésében sejtik az örökélet kulcsát. A Shinarknak különös érzékük van a Kereskedelemhez, Diplomáciához és Kémkedéshez. Fegyverzetük nekik sem túl erős de a fő fegyverük védekezés (és végülis támadás) szempontjábol nagyon jó. A Kra'Hen-ek a hadjárat kezdésekor kolonizálták első bolygójukat ebben a galaxisban. Nem tudnak kémkedni, sem kereskedni sem pedig diplomáciailag társalogni. Ők seregüket erősítik, hogy végül majd az ő uralmuk alá kerüljön az egész galaxis. A fő fegyverük támadás szempontjából a legerősebb. Talán elég ha ennyit mondok a hadjáratról. De az egyjátékos módnak nincs több része csak az Oktatás!

 

vissza a lap tetejére

spark.gif 

Mik a tennivlók az Internetes játék előtt?

Le kell töltened az 1.06-os Pach-t(javítást) mondjuk INNEN! Mostmár a 1.11-est is le töltheted ha akarod. Látogass el TCH-ékhoz a BGAFC-re. Innen lehet letölteni az 1.11-est is! KATT. Ezeket a javításokat ativáld. Miután ezt megtetted szedd össze a játékosokat. Nem muszály 8-at összeszedned őket pótolhatják a BOT-ok(számítógép által vezérelt játékos) is de játszhattok kevesebben is mint 8. Ha ezzel megvagy:

1. Tegyük fel, hogy Te vagy a szerver. (vagyis te indítasz játékot) Akkor szükséged lesz a saját IP címedre mert a játékostársaid csak így tudnak csatlakozni. Az IP címet Megnézheted a Több Játékos Mód - Új Játék Indítása menüben. Fönt a zöld SZÁMsor az IP címed. Pl.: 111.111.111.11 . Ott is megnézheted és az Alt + Tab gombok lenyobásával kiléphetsz a játékból megadhatod az IP-det és megint az Alt + Tab-bal visszaléphetsz. De van egy "Saját IP cím meghatározó" program is amit letölthetsz INNEN. Ha feltelepítetted a progit és beléptél akkor ezeket láthatod. 32-Bit Winsock, Alatta egy IP, Az alatt Host Name, Az alatt IP address és LocalHost. Utána kattints a Start Test-re. Téged az IP address érdekel mert az az Internetes IP címed. Azt megadhatod aztán mehet is a játék.

2. De tegyük fel, hogy nem Te vagy a szervergazda. ezesetben miután megkaptad az IP címet be kell menned a Több Játékos Mód - Csatlakozás menübe. És ott a pontokkal együtt be kell írnod az IP címet. Aztán csatalakozás és már bennt is vagy az indulandó játék menüjében!

 

vissza a lap tetejére

spark.gif

Hogyan játszhatok többjátékos módban?

Először is lépj be a játékba. Ha bennt vagy válasz a Több Játékos Mód-ot. Aztán kérni fogja azt a nevedet amivel ráléphetsz a Chat-re is, és a játékban is ezt a nevet fogod használni. Ezen a képen nem jelzi ki sajnos de a játékban ott lesz hidd el :)

Ha beírtad a neved akkor 4 menüpontot láthatsz. Új Játék Indítása, Csatlakozás, IRC és vissza.

Ez az új játék indítása menü. A képen le van írva minden amit tudnod kell. Kattints a képre a 800x600-as méret megtekintéséhez!

A Csatlakozás menü. Ide akkor kell bejönnöd ha valaki más a szervergazda. Az IP címét pontokkal együtt helyesen kell beírni oda. Amit Én írtam az nem helyes IP Cím.

Az IRC nem már mint a Chat. Automatikusan ez van beírva: irc.imperiumgalactica2.hu de sajnos ez már megszűnt és már tartja karban az IG-s Chatet. Így aztán ezt kell beínod: irc.founders.hu de ha így nem működik akkor chat.founders.hu . Aztán katt a kapcsolatra. Így belépsz a Chatre. Ha mázlid van épp tartózkodik ott valaki. Arthemis, IG2Bot és Shamus nem emberek hanem gépek. Ők segítőkezek lehetnek neked is és az Adminoknak is. Shamus például keresésre jó. Beírod pl.: !seen Gabesz. Akkor Shamus Bot válaszol neked és elmondja mikor jártam ott Én és mit monddtam mikor kiléptem.

 

vissza a lap tetejére

spark.gif

Hogyan tanulhatok meg játszani?

Hát ezzel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy a főmenüben van egy Oktatás nevű menüpont. Arra kattints rá és menj végig sorban mind az 5 ponton akár többször is. Ez az Interaktív oktatóprogram, künnyen érthető lépésekben tanítja meg az Imperium Galactica 2 irányítási funkcióit. Azután ha már mindent megtanultál akkor csak ki kell dolgoznod egy saját taktikát és már nyomulhatsz is. Ki tudja? Talán még a legjobb is lehetsz!!!:)

 

Ha további információra van szükséged küldj mailt!  ITT

De itt a mail címem is:     gabesz91@tvn.hu