Ragadja meg a látogatói figyelmét, növelje honlapjának hatékonyságát, gyakorlatilag ne hagyjon más választást az érdeklődőinek, minthogy megnézik az üzenetét - mindezt a legújabb technológia segítségével ... az "Impact" PopUp-pal!

Mindezt néhány egyszerű lépésben megvalósíthatja,
HTML és honlapkészítési ismeretek ismeretek nélkül.

 

Impact PopUp: a legújabb technológia

 

Impact popup: DHTML technológia

Ez az új generációs előugró ablak technológia, megsokszorozza az email-marketing sikerességét. A honlapra látogatók figyelmét olyan módon kell megragadni, hogy lehetőségük sem legyen figyelmen kívül hagyniuk azt az üzenetet, amit továbbítani szeretnénk nekik, legyen az a hírlevelünkre történő feliratkozás, egy ingyenes ajándék, vagy egy aktuális akció ismertetése.

Ezekre a figyelemfelhívó üzenetekre az olyan előugró ablakok nyújtják a legjobb megoldást, melyeket az új, DHTML technológia révén egyáltalán NEM tudnak blokkolni a böngészők.

Eddig két probléma volt ezzel az új technológiás megoldásokkal:

  1. a magyar nyelvű karaktereket nehezen, vagy nem támogatták

  2. az előugró ablakok beültetése haladó ismereteket igényelt.

Ma ez megváltozott, mert az új, "Impact PopUp" nevű szoftver, mindenre rendkívül kényelmes megoldást nyújt.

Percek alatt, pusztán néhány kattintással elkészíthető és beültethető egy új figyelemfelhívó üzenet, és a magyar karakterek is teljes mértékben támogatottak. Ráadásul a szövegek tetszőlegesen elforgathatók, színezhetők, vastagíthatók stb. Ennek a terméknek az alkalmazása áttörést hozhat a saját üzletében.

Megtöbbszörözheti a hírlevele olvasóit, megnövelheti az eladásait. És ráadásul a viszonteladói változat birtokosai 100%-ban megtarthatják a termék továbbértékesítéséből származó bevételt, de akár ingyenes ajándékként is továbbadhatják azt azzal a céllal, hogy így még több hírlevél olvasót szerezzenek, vagy hogy az ajándékkal növeljék a meglévő ügyfeleik irántuk való elkötelezettségét.

Működjenek bármilyen területen, az ügyfelek mindig szívesen fogadnak egy ilyen színvonalas és értékes ajándékot!

Mire lehet használni az "Impact PopUp"-ot?

Ha szeretné, hogy valamiről tudomást szerezzenek a látogatói, akkor az Impact PopUp a megoldás. Az Impact PopUp-okkal bizonyos lehet arról, hogy az olvasói figyelmét nem kerülik el:

  • A termékének legfontosabb jellemzői - Emelje ki ezeket egy popup-ban, amik így valóban mély benyomást keltenek!
  • Speciális kedvezmények vagy akciók - Mindenki szereti az akciókat, de csak akkor, ha tudnak is róluk. 
  • Felhívások, versenyek, hirdetmények - Ki ne szeretne nyerni?
  • Termék frissítések - Ha kiírja azt, hogy "a múlt héten új verzió jelent meg", az jócskán megemeli az értékesítéseit.
  • Emlékeztetők - Tartsa az olvasók figyelmét azon, hogy egy új termék jön, vagy hogy egy adott akció mikor jár le!
  • Bejelentkezés alapú lista építése - Ígérjen valamilyen ingyenes ajándékot az érdeklődőinek, és a listája rohamosan egyre népszerűbbé válik.
  • Másod-értékesítési lehetőség - Tegyen egy újabb Impact popupot a megrendelést megköszönő oldalára, és így a vásárlói egy másik termékéről is mély benyomást szereznek!

Az "Impact PopUp" egyszerű: csak rámutatok és kattintok. Ha tud kattintani, másolni és beilleszteni, akkor ezzel is el fog boldogulni!

Impact PopUp - Első lépés

Válasszon a 10 professzionális terv közül. Csak kattintson rá a megfelelőre, és lépjen tovább

Impact PopUp Screenshot 1

Mint láthatja, az "Impact PopUp" a legnépszerűbb grafikai megoldásokat alkalmazza, olyan stílusokat, melyek bizonyítottan megragadják a látogatók figyelmét. Ezek a grafikák olyanná varázsolják az érzést, mintha az üzenete lebegne a honlapja felett!

Impact PopUp - Második lépés

A második lépésben történik a varázslat. Az "Impact PopUp" teljes kontrollt ad arra nézve, hogy hogyan nézzen ki a popup üzenet. Ebben a lépésben átméretezheti a grafikai sablont, hogy az illeszkedjen a honlapjához, megadhatja, hogy legyen vagy ne legyen bezáró gomb, és szöveget adhat az üzenethez.

Bármilyen betűtípust használhat, ami fel van telepítve a számítógépére! Szabadon változtathatja a színeket, a megvastagításokat, dőléseket és aláhúzásokat! Tetszőleges szöggel, külön-külön elforgathatja az egyes szövegblokkokat!

Impact PopUp Screenshot 2

Minden pusztán néhány egérkattintással kivitelezhető. Vigye a szöveget az egérrel a megfelelő helyre, méretezze át a képet egy kattintással, váltson betűtípust, színt vagy stílust szintén egy kattintással.

Impact PopUp - Harmadik lépés

Miután megtervezte a popup üzenetetét, hozza mozgásba. Ismét teljes kontrollja van afelett, hogy hogyan működjön az "Impact" popup, és mindez néhány egérkattintással beállítható.

Adja meg a weboldal címét, ahova a kattintással át akarja irányítani az érdeklődőit. A másik lap megnyitható ugyanebben, vagy egy új ablakban. Illetve beállítható, hogy adott másodperc elteltével a popup üzenet magától eltűnjön.

Természetesen a megjelenés pozícióját is megadhatja. Ha a logója bal oldalon van, tegye az üzeneteét a jobb oldalra, vagy bízza rá a programra az automatikus középre helyezést ... ez ennyire egyszerű.

Impact PopUp Screenshot 3

Még abban is van választása, hogy az üzenet minden alkalommal megjelenjen, vagy minden látogatója naponta csak egyszer láthassa azt.

Impact PopUp - Negyedik lépés

Ha a beállításokkal végzett, meg is nézheti, hogy hogyan fog kinézni minden az oldalán. Itt még könnyen visszaléphet, és korrigálhat, ha valami hibát ejtett.

Ezzel a lépéssel kiküszöbölhet minden próbálgatást. Ha bármi nem tetszik, csak visszalép, és javítja.

Impact PopUp Screenshot 4

Ha például beállította, hogy 7 másodperc múlva zárjon be az üzenete, akkor itt megnézheti, hogy ez a valóságban mit is jelent majd. Itt az üzenet pontos előnézetét kapja meg.

Impact PopUp - Ötödik lépés

Az utolsó lépésben az "Impact" poup kódját hozzáadhatja egy létező weboldalhoz, és ez a művelet is bámulatba ejtően egyszerű.

Csak válassza ki a merevlemezén a kívánt weboldalt, majd nyomja meg az "Add popup" gombot. A kattintást követő néhány másodpercen belül az előugró üzenet már hozzá is lett csatolva a kiválasztott oldalhoz.

Ha viszont jártas a honlapszerkesztésben, az elkészült grafikát el is tudja menteni a számítógépére, és utána annyi oldalhoz kézzel hozzáadni, amennyihez csak szeretné.

Impact PopUp Screenshot 5

Mihelyst ezzel elkészült, a szokásos módon töltse fel az új és módosított fájlokat a tárhelyére, és ezzel már a látogatói számára is élesítette az üzenetét! Amint látja, tényleg másodpercek alatt kiváló előugró ablakokat tud megtervezni és megvalósítani.


Rendben, hogyan lehet végre hozzájutni?

Keresd ITT!

   

    WYW ۝ Globál Directory   Hun-Web Linkek  Magyar Honlap Linkek   ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!

  


 www.CegMarketing.hu - Tanácsok, tippek, módszerek az eredményesen működő internetes honlap elkészítéséhez!

Megélhetés otthonról egy számítógéppel és Internet kapcsolttal? .........