let

Aktuális «» Sebiről «» Fórum «» Galéria «» Hírek «» Kollégák véleménye «» Linkek «» Mail «» Videók

Chat
 

Bálint Ádám

"Imre Szebi az egyik legtisztább szívű fiú az Operettszínházban. Nagyon tehetséges srác, de nem ezért örülök annak, hogy ismerhetem - sokkal fontosabb, hogy jó ember, és ez nagy kincs."

 

 

Csonka András

"Vannak a színházi életben olyan művészek, akik nem hangosan, nem harsányan, nem nagy léptekkel, de annál biztosabban haladnak előre, akik nem áskálódnak, mert hisznek abban, hogy anélkül is működhet minden, akik hisznek a munkában, akkor is, ha annak eredményéből nem mindig a legnagyobb falat az övék. Imre Sebi ilyen, és örülök, hogy ezt már több előadásban testközelből is tapasztalhattam"

.

Füredi Nikolett

"Sebi-t nagyon kedvelem, mert egy igazán nyílt szívű, szeretetre méltó ember. Imádom a gyönyörű telt hangját és hiszem, hogy nagy feladatokra hivatott. Nagyon közvetlen és jó kolléga."

 

 

.

Muhari Tamás

"Imre Sebi nagyon kedves kollégám, igazán jó ember, bármikor lehet rá számítani! A színpadon is hihetetlen tehetséges! Kívánom, hogy egyre nagyobb sikereket érjen el!"

 

 

.

Náray Erika

"Szeretem Benne, hogy az apró feladatokat ugyanolyan lelkesen megcsinálja, mint egy nagy szerepet!"

 

 

 

.

Peller Anna

"Nagyon örülök, hogy végre Sebikének is lesz oldala, mert nagyon  megérdemli, imádom Sebit, nagyon lelkiismeretes, megbízható ember, és kolléga, a színpadon mindig maximumon teljesít, csodálatos hangja van, a külsejéről nem is szólva..:-)szerintem  nagyon tehetséges fiatal művész, és nagyon drukkolok Neki, hogy minél több nagy szerepet kapjon, ja és imádom a Szépségben, szerintem zseniális benne."

Copyright © Imre Sebastian Hivatalos oldala 2009-2010