"Minden döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú, hogy lehetőleg minden fellelhető információ, rendszerezett és áttekinthető módon a rendelkezésükre álljon."

 
img alt=
 

SZOLGÁLTATÁSAINK:img alt=

Miben tudunk
SEGÍTSÉGET
nyújtani?


Vállalkozásunk a mindenkori magyarországi igényekhez igazodik.

Célunk azon érdeklődőink teljes energiával való támogatása, akiknek komoly szándékukban áll szolgáltatásainkat igénybe venni, a mi támogatásunkkal tovább jutni.

Mivel vállalkozásunk legfőképp piackutatással média-sajtófigyeléssel üzletviteli tanácsadással foglalkozik, így az elmúlt idő alatt rengeteg információra és kapcsolatra tettünk szert.
Minden partnerünk minimum két nyelvet beszél anyanyelvi szinten.
I. Virtuális irodai szolgáltatás

II. Tanácsadás külföldi munkavállaláshoz
(magánszemélyeknek)
A karrierje szempontjából a legfontosabb rész hogy melyik társasághoz, külföldi munkaadóhoz jelentkezik. Tudnia, tudnunk kell milyen nyelvtudással, szakmai tudással és egyéb emberi tulajdonságokkal rendelkezik hogy az alapján tudjunk segíteni az elhelyezkedésedben. Elkészítjük a jelentkezési anyagot a nemzetközi elvárásoknak megfelelően és azt az Ön számára legmegfelelőbb társasághoz adjuk be. Mert Önnek sem lesz mindegy hogy hol és mennyiért dolgozik!

III. Cégképviselet (Német és Angol nyelvű ügyintézés, kis és középvállalkozások részére! Műszaki és kereskedelmi levelezés, üzletkötés bonyolítása.)

IV. Ingatlan ajánlatok

V. Fordítás, Tolmácsolás