Magyar Honlap Linkek

websas.huBaleseti biztosítási tanácsadás

Hirdetések: 1635. - Listázva: 1 - 12.

korábbi |

1 Hirdetéscenter az Ön szolgálatában! 2014.09.21 - 18:58

Ingyenes hirdetési lehetőséggel várunk mindenkit. A hirdetésekhez képek is csatolhatóak, és számos kategória áll rendelkezésre a hirdetés megfelelő elhelyezésére. Akár keres, akár kínál, nálunk jó helyen jár! 
2 online munka 2014.09.18 - 12:47
Ha csak kereset kiegészítésre van szükséged tudok neked segíteni,de ha komolyabb jövedelemre vágysz, hogy el tudd érni a céljaid, az álmaid akkor ezt is elérheted az általam ajánlott lehetőséggel..További információ a weblapomon.
 

3 zárcsere Budapest kerületeiben 2014.09.15 - 14:45
A Nonstop Zárszerviz szolgáltatásunk a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére. Cégünktől gyors, szakszerű és minőségi szolgáltatást kap reális áron! Vállaljuk a zárjavítástól, a zárcsere, az ajtónyitás,a hevederzár szereléstől, minden féle zárszervizzel kapcsolatos munkát!
Termékeinkre 1 év teljeksörű garanciát vállalunk!
Éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatunk várja hívását! Tel:0630/265-5531
Munkadíjunk 8000Ft (+áfa)-tól záraink esetében kérjen ajánlatot!
Weboldal: http://multizarcsere.hu/zarcsere.html
 

4 hétfőtől-szombatig kulcsmásolás Budapest 2014.09.15 - 13:31
Kulcsmásolással keresse üzletünket, mert nálunk a legjobb minőségű kulcsmásolás történik Budapesten, reális áron!
Több ezer kulcsfajtát tudunk másolni, páncélszekrényekhez és autókhoz is! Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk!
Kulcsmásolásunk gyorsan történik, így a helyszínen megvárható!
A Kulcskirály üzletünk több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik és szolgálja ügyfeleit. Több évtizedes tapasztalatunk garancia a tökéletes kulcs, kulcsmásolásra.
Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig: 8-18, szombaton: 8-13, vasárnap:zárva
Címünk: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63.
 

5 Otthonról végezhető bedolgozás!! 2014.09.14 - 12:07

Tiszteletem!
Mindenek előtt meg köszönöm az álláshirdetésem utáni érdeklődését!
Abszolút otthonról végezhető HÁROM munka.
Reális összegeket kereshet vele.A fizetésnek nincsen felső határa A munkákra itt tud jelentkezni 1, http://euromarket.hupont.hu/ és plusz még egy lehetőség 2, http://nonstopneo.hupont.hu/ SEMMIFÉLE ANYAGI BEFEKTETÉS NINCSEN!
És végül 3.úgy kereshet egyszerűen
,hogy nem kell semmit változtatnia az életén,és mégis kereshet vele. Meghívom önt erre az oldalra, biztos szeretni fogja!
http://handicap.hupont.hu/
Bízom benne, hogy tudtam segíteni! Jó munkát, sok sikert és szép napot kívánok!
 

6 non-stop zárszerviz 2014.09.12 - 09:32
Zárszerviz szolgálatácsunk Budapesten és Pest megyében vehető igénybe. Budapest területén kiszállási díj nincs. Zárszerviz szolgálatára a következő esetekben lehet szükség: sürgősségi ajtónyitás,betörés utáni helyreállítás,ajtóigazítás,roncsolásmentes ajtónyitás, zárjavítás,zárszerelés,zárcsere,zárnyitás kulcs nélkül,védőpajzsok felszelése,fő- és vezérrendszeres kulcsok telepítése,biztonságtechnikai megoldások kialakítása. Ha Önnek bármilyen az előbb felsorolt szolgáltatások közül szükség van valamelyikre hívjon minket! Ügyfélszolgálatunk várja hívását! Zárainkra garanciát vállalunk!
Tel: 0670/300-5127
Oldalunk: http://multilockzarcsere.eu/zarszerviz.html
Árlistánkról a weboldalon tájékozódhat!
 

7 zárszerelés Budapesten 2014.09.10 - 13:57
Az év bármely szakában zárszerviz szolgáltatásunk elérhető!Non-stop állunk ügyfeleink rendelkezésére. Budapest területén nem számolunk fel kiszállási díjat!
A zárszerviz szolgáltatás során elvégzett munkánkra és a beszerelt zárakra 12 hónapos garanciát vállalunk!Munkadíjunk árán felül Önnek már csak az anyagköltséggel kell kalkulálnia! Weboldalunkon az árak menüpont alatt olvashat díjszabásunkról.
Jellemző munkánkra: korrekt, gyors precíz munkavégzés és akiemelkedő szakmai tudás.
Várjuk hívását! 0670/300-5127
Oldalunk: http://zarcserebudapest.eu/zarszereles.html
 

8 cisa zárjavítás 2014.09.10 - 10:59
Cégünk egyik fő profilja a trezorzárak szerelése javítása, kiemelkedően pedig a cisa zárakkal foglalkozunk. Cégünknél az Olasz trezorzárak teljes termékpalettája raktáron található. Záraink árai megegyeznek a bolti árakkal! Termékeinkre 12 hónapos teljeskörű garanciát vállalunk!
Szerelés Budapesten és Pest megyében vehető igénybe! Budapesten akkár 1 órán belül a helyszínre tudunk érni!
Cégünk állandón fejlődik a biztonsági zárak terén!
Ügyfélszolgálatunk: 0630-265-5531
Web: http://cisazarcsere.com/zarjavitas.html
 

9 cr zárszerviz 2014.09.09 - 15:16
Ha Önnek Cr biztonsági zárja van az alábbi esetekbe álluk rendelkezésére:nem nyílik/záródik ajtaja,új lakásba költözött,neheze működik a biztonsági szerkezet,kizárta magát,új zárat szeretne,kulcselvesztés, ajtó vagy alkatrész rongálás esetén. Áraink versenyképesek, zárainkra 12 hónapos teljeskörű garanciát vállalunk.
Minden típusú trezorzár javítását, cseréjét vállaluk! Magyarországon megtalálható trezorzárak:CR,Cisa,Dierre,Iseo,Mottura,Potent,S.a.b,Securemme, Viro (Cerutti)
Trezorzárak mellett bármilyen zárszervizzel kapcsolatos problémájára készséggel állunk 0-24h zárszerviz szolgáltatásunk rendelkezésére.
Tel: 0630-265-5531
Web: http://crzarcsere.hu/
 

10 Securemme zárjavítás,zárszerviz 2014.09.09 - 10:35
Securemme záraink 3 irányú zárást biztosít négy kulcsfordulattal. Létezik fix illetve cserélhető lamellás kivitel. Securemme zárjainkhoz 3 db kulcs tartozik.
Amennyiben cégünkre bízza a Securemme biztonsági zárjának javítását vagy cseréjét, biztosítjuk, hogy korrekt versenyképes árral- egy év teljeskörű garanciával-állunk az Ön rendelkezésére.
Securemme zárak mellett kereshet minket, bármilyen zárszerviz kérdésével,hevederzár szereléssel,betörés utáni helyreállítással!
Web: http://securemmezarcsere.hu/zarszereles.html
Tel: 0630-408-8914
 

11 Viro zárszerelés 2014.09.08 - 14:26
Viro vagy Cerutti zárszerzete cseréjét zárszerviz cégünkre bízza, biztosítjuk, hogy korrekt, versenyképest árral és egy év teljeskörű garanciával állunk az Ön rendelkezésére. Budapesten és 50 km-es körzetében elérhető zárszerviz szolgáltatásunk. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri a biztonsági zárak területén bekövetkezett változásokat, és állandóan fejlesztjük alkalmazottaink tudását is.
Zárjaink árairól kérjen telefonon felvilágosítást. Tel:0670-770-2942
Viro zárak mellett Magyarországon minden forgalomba lévő zárat szervizelünk és azonnal beszerezzük Önnek!
Web: http://virozarcsere.hu/zarszerviz.html
 

12 mottura zárak cseréje 2014.09.08 - 11:33
Bármilyen Mottura zárcserével kapcsolatos kérdésére vagy problémájának orvoslására cégünk készéggel áll rendelkezésére. Az általunk beszerelt zárakra 12 hónapos garanciát biztosítunk. Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában elérhető. Budapest kerületeibe kiszállási díjat nem számolunk fel.
Zárjainkról és árainkról kéjen felvilágosítást a 0670-770-2942-es telefonszámon.
Mottura trezorzár szerelés mellett bármilyen zárcserével kapcsolatos kérdésére, zárszerviz javítására készséggel állunk rendelkezésére!
Weboldalunk: http://www.motturazarcsere.com/
 

korábbi |Hirdetődoboz
Itt hirdetek!
Ha személygépkocsival rendelkezik és Szolnok és környékén kisebb-nagyobb árut szállítana, de nincs mivel, akkor béreljen utánfutót tőlünk! Állunk szíves rendelkezésére.

A lap tetejére

Ingyen reklám - ingyenes reklámlehetőség, hirdetés.
Igen! Itt nem kell visszalinkkel és viszontbanner elhelyezéssel törődnöd.
Sőt! Ha úgy érzed, hogy már a sokadik oldalra került a hirdetésed: egyszerűen újra feladhatod!
Ingyenes reklámlehetőség bannerelhelyezéssel és/vagy szöveggel.
A honlap üzelmeltetői fenntartják a jogot, hogy a jóízlést vagy a hatályos jogszabályokat sértő üzeneteket töröjék a rendszerből!