Üdvözöl a InuYasha WebSite
Összesen 11152 találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2010 Február
Főmenü

Fórum
Főoldal
Vendégkönyv

Képgaléria
Főoldal

Az InuYasha
Szereplők
Fegyverek
Epizódok
Média

Japán kultúra

Mozifilmek ONLINE
1. Az időt felülmúló szerelem
2. Kastély a tükör mögött
3. A világhódítás kardjai

Interaktív játékok

Flash
Vicces Opening
Vicces Történet
InuYasha Új Ruhája
Shippo Táncol
InuYasha Interjú
Kagomera Várni
InuYasha Halloween-ja
Kikyou Öltözéke
Sesshoumaru Ajándéka

FanFiction-ok
InuYasha és Naruto...

AMV-k
FELTÖLTÉS ALATT

Szavazás
Melyik a kedvenc karaktered?

InuYasha
Kagome
Miroku
Sango
Sesshoumaru
Naraku
Rin
Shippo
Egyéb, jó karakter
Egyéb, rossz karakterEredmények
Szavazások

szavazat: 30
Hozzászólások: 0

Véletlen képek

1176020798
1176020798
  
100X100_kagome_01
100X100_kago ...
  
1161692717
1161692717
  
227911
227911
  
1163511600
1163511600
  
kagome__s_love_motivational_by_carmencallaway-d2zg9ja
kagome__s_lo ...
  
227939
227939
  
1155538131
1155538131
  
757271
757271
  
kikyo01
kikyo01
  
757239
757239
  
inuyasha01
inuyasha01
  
men_by_egyptianpanda-d33w6jv
men_by_egypt ...
  
1155538312
1155538312
  
1155538821
1155538821
  
Inu_Kag27
Inu_Kag27
  
1155793377
1155793377
  
5676a9413d3bcc83be5fb0bfdcbecf50
5676a9413d3b ...
  
306479
306479
  
1159795760
1159795760
  
321815
321815
  
1155538381
1155538381
  
sasshomaru01
sasshomaru01
  
Inu_Kik
Inu_Kik
  
sango01
sango01
  

FotógallériaSzomorú múlt
1.Fejezet: Mit jelent az, hogy korcs?


A középkori Japán egy kis falujában nagy volt a zsivaj, a téren néhány gyerek játszott. Labdáztak. Egy kisfiú kicsit távolabb vágyakozva nézte a többieket, ő más volt, mint a többi gyerek. Hosszú, fehér haja, és sárga szemei voltak, fején kutyafülek. Inuyasha egy ideig habozott, majd gondolt egyet és odafutott játszani a gyerekekhez, ám alig, hogy odaért, azok nem engedték a labdához nyúlni, folyton eldobták, elrúgták azt előle. Közben ezeket mondogatták neki:
- Nesze, te kis korcs!
- Szerezd meg, kis korcs
Végül az egyik fiú eldobta, Inuyasha szaladt, hogy visszahozza a labdát, visszafordult és látta, hogy a több gyerek mind elmegy onnan, magára maradt.
Kis korcs?- ismételte csodálkozva. Ekkor megpillantotta az édesanyját, a labdát eldobva egyből odaszaladt hozzá.
Anya! Mit jelent, az, hogy korcs?- Kérdezte. Az anyja, Izayoi nem válaszolt semmit, arcán könnyek folytak végig, majd megölelte kisfiát, ekkor Inuyasha megértette, hogy mit jelent.
Már megszokta, hogy a gyerekek kiközösítik. Izayoit is megvetették az emberek, pedig ő kedves volt mindenkihez, nem egyszer adott pénzt a szegényebbeknek, de, azok úgy hálálták meg, hogy lenézték, gúnyolták őt, amiért egy szellemnek szült gyereket. Izayoi azonban nem törődött velük, ahogy Inuyasha sem. Hiszen ott voltak egymásnak, és csak ez számított. Nem is gondoltak bele, hogy hamarosan ez is véget ér.


2. Fejezet: Izayoi halála
 

Alkonyodott. A lenyugvó nap vérvörösre festette az eget. Baljóslatú jel volt ez, veszély közeledett…
A falut rengeteg szellem támadta meg. Az emberek verték a vészharangot, kiabáltak, jajveszékeltek, a bátrabb férfiak fegyvert ragadtak és szembeszálltak a szellemekkel. Pár szellem rátámadt Izayoiék kunyhójára, beszakították a tetejét.
- Itt van! Tudtuk, hogy itt van a korcs!- kiáltotta az egyik.
- Hagyjátok békén a fiamat!- sikította Izayoi, feje vérzett, ahogy a kunyhó lehulló gerendája rázuhant. Védelmezőn Inuyasha elé állt.
- Menekülj!- kiáltotta.
- Nem! Nem akarlak itt hagyni!- ellenkezett Inuyasha.
- Nem lesz semmi baj, én megleszek- mondta Izayoi és még egy biztató mosolyt is felöltött szép arcára. Inuyasha kifutott a kunyhóból. Egy-két szellem rögtön üldözőbe vette. Inuyasha szaladt, ahogy csak a lába bírta. Hosszas menekülés után sikerült meghúzódnia egy hasadéknál. A szellemek még egy ideig keresték ott, aztán tovább álltak. Inuyasha érezte, hogy vissza kellene mennie a faluba, de egyelőre nem mert, attól tartott, hogy a szellemek visszamennek érte. Hajnalig a rejtekhelyén maradt, közben magában tépelődött, hogy elmerjen-e indulni. Szívén rettenetes érzés lett úrrá, mintha elvesztett volna valamit, vagy valakit…
Lassan visszaindul a faluba, mely addigra már elég rémes állapotban volt. Mindenfelé szellem és emberi holttestek hevertek. Sok nő és gyermek keservesen sírt, jajgatott. Rengetegen megsérültek, a legtöbb elég súlyos volt. Akik jobb állapotban voltak, ellátták a többiek sebeit, vigasztalták a gyászolókat, eltemették a halottakat. Inuyasha végig nézett a kunyhók romjain, hamar megtalálta az övéket, odasietett. Megpillantotta édesanyját, aki a földön feküdt. Rózsaszín kimonója vöröslött a vértől. Inuyasha csak állt, nem mert közelebb menni, félt a látványtól, már jól tudta: Izayoi nem él.
Te meg mit keresel itt?! Tűnj innen!- hallotta a háta mögül, megfordult.
Egy férfi állt mögötte, a falu főnöke. Egy botra támaszkodott, bal lábán hatalmas harapásnyom éktelenkedett, melyből csöpögött a vér, nyilván az egyik szellemtől szerezte. Inuyasha kérdőn meredt rá.
Én mindig is tudtam, hogy te meg az a mihaszna szajha anyád csak a bajt hozzátok a fejünkre! Az, az átkozott nő összeállt egy szellemmel, és lám mi lett a vége?! Oda a falum!- kiáltotta dühős kétségbeeséssel.
Inuyasha védekezni akart, de nem jött ki hang a torkán, a falufőnök újból üvöltözni kezdett:
Na, mire vársz még, tűnj el innen! Máskülönben, úgy végzed, mint ezek!- azzal néhány lemészárolt szellem felé mutatott. Inuyasha rájött, most már egyedül maradt a világban. Elindult az erdő fele, maga se tudta merre menjen, vagy mi tévő legyen.
 

3. fejezet: A kegyetlen báty
 

Inuyasha egésznap gyalogolt, minél messzebb akart kerülni a lepusztult falutól. Hirtelen ismerős szagot érzett. Nem tudta honnan ismeri, csak azt, hogy valahonnan nagyon régről, elindult hát a szag irányába. Hamarosan megtalálta az ismerős szag gazdáját, elrejtőzött egy fa mögött, és alaposan szemügyre vegye. A férfi neki háttal állt. Hosszú, ősz haja majdnem a térdéig ért. Fehér kimonót viselt, vállán fehér bunda díszelgett. Lábánál egy apró, zöld lény egy kétfejű bottal, körülöttük vérbe fagyott emberek.
Szép munka volt Sesshomaru nagyúr!- lelkendezett a kis zöld szellem- hidegvérrel végeztél ezekkel az útonállókkal, mint mindig.
Jaken, elhallgass!- szólt a férfi.
Inuyasha jobbnak látta eltűnni, ám amint megmozdult, Sesshomaru megszólalt:

Hiába menekülsz, tudom, hogy már egy ideje figyelsz engem. – azzal megfordult.
Szűk, büszkeséget sugárzó szemei sárgán ragyogtak, arcán két-két lilás csík, homlokán egy sötétkék félhold díszelgett.

Nem gondoltam volna, hogy egyszer találkozunk…- mondta. Inuyasha nagyon meglepődött.
Ismersz engem?- kérdezte, némi reménykedéssel. Úgy gondolta, talán mégsem maradt egyedül.
Ismerlek, hogy is ne ismernélek- szólt Sesshomaru, hangján érezhető volt a megvetés. Inuyasha kérdő tekintetét látva, folytatta:
Te és az a mihaszna halandó anyád tehettek róla, hogy apánk meghalt!- Sesshomaru hangja megremegett a dühtől. Inuyasha teljesen összezavarodott. Hogy lehetne az ő hibája az édesapjuk halála, ha nem is ismerte? Ezen kívül, azt sem értette, hogy Sesshomaru miért mondta azt: apánk… Hisz az csak egyet jelentett.
Akkor, ezek szerint, te az én…- kezdte Inuyasha, Sesshomaru félbeszakította:
Igen, a bátyád vagyok- ezt úgy mondta, mintha valami rettenetes bűnről beszélne.- de csak biológiailag. Én, a nagy Sesshomaru, nem tekintek öcsémnek egy ilyen, nyomorult korcsot, mint te! - azzal egy szempillantás Inuyasha előtt termett, karmait öccse torkának szegezte.
Most végre megbosszulhatom rajtad az apánk halálát!- vicsorgott. Inuyasha ijedten nézett a bátyjára, aki valami ismeretlen oknál fogva gyűlöli őt. Sesshomaru egy darabig habozott, majd leeresztette a karját.
Nem volna értelme, hisz még csak egy kölyök vagy, védekezni sem tudsz. Most pedig takarodj innen, ha legközelebb találkozunk nem lesz kegyelem!
Inuyasha amilyen gyorsan csak lehet, elmenekült bátyja szemei elől. Egy fánál állt meg, neki támaszkodott, majd lerogyott a tövébe. Semmit se értett, találkozott, a talán egyetlen, élő rokonával, a bátyjával, aki olyasvalaki haláláért okol, akit nem is ismert, a saját édesapja haláláért. Még soha nem érezte magát ilyen magányosnak. Sírhatnékja volt, de nem ejtett könnyeket. Minek azt? Hisz nincs, ki letörölje őket…


4. fejezet: Gyilkolni vagy meghalni.


Hónapok teltek el Izayoi halála óta, a nyár őszbe fordult. Az idő egyre hűvösebb volt. Inuyasha, aki eddig a szabadég alatt éjszakázott, úgy érezte, nem ártana valami szállást keresnie, legalább éjszakára. Megpillantott egy falut, a remény utolsó szikrája lobbant fel lelkében.

Talán vannak itt kedves emberek is, nem úgy, mint a régi falumban. – gondolta. Az izgatottságtól hevesen kalapált a szíve, miközben elindult a falu felé. Az emberek mihelyst meglátták, egyből kiabálni kezdtek:

Egy szellem!
Segítség, megtámadták a falut- hangzottak a rémült kiáltások.
Inuyasha jobbnak látta, ha elmegy. Kezdett sötétedni, így egy barlangban keresett menedéket, ám ahogy betette a lábát, pár hiúz szellem nézett vele farkasszemet.

Hé, kölyök- szólt az egyik- úgy látszik rossz helyre tévedtél!
Úgy van- helyeselt a másik- ez a barlang a miénk, úgyhogy jobb, ha eltűnsz innen!
Ez csak egy kis korcs!- röhögött a harmadik- Rosszul tetted, hogy a mi barlangunkba tévedtél, már rég meg akartam kóstolni egy félszellem húsát! - fenyegetőzött.
Inuyasha nem tudta mit tegyen, hagyta, hogy az ösztönök irányítsák… a túlélés ösztöne, és ekkor olyat tett, amit eddig, soha életében, nem mert megtenni: gyilkolt. Karmait mélyen belevájta a hozzá legközelebb álló szellem mellkasába, pont a szívét találta el, így az azonnal meghalt. A többi döbbenten nézett rá.

Hogy lehet ez? Hiszen ez csak egy korcs!- hitetlenkedtek. Teljesen ledermedtek a csodálkozástól. Inuyasha kihasználva az alkalmat elmenekült onnan, közben reménykedett, hogy a hiúzszellemek nem erednek utána, hogy bosszút álljanak. Nem is tették. Inuyasha csak nagy sokára állt meg, hogy kifújja magát. Ránézett kezére, melyen már félig megszárad a szellem vére. Ekkor megértett valamit: Ha életben akar maradni, gyilkolnia kell!
 

5. fejezett: Megkeseredett lélek:


Rengeteg év telt el, azóta, hogy Inuyasha magára maradt a világban. Eközben kisfiúból fiatal férfivá érett. Az évek folyamán mindenkit meggyűlölt: az embereket, mert nem fogadják el őt, és a szellemeket, mert megvetik őt. Nap, mint nap, szellemekkel küzdött, akik félszellem léte miatt, gyakran belé kötöttek. Szíve megkeményedett a hosszú idő alatt, úgy érezte, soha többé nem tud bízni senkiben és soha többé nem tud majd szeretni senkit. Az hitte, egész életét barátok nélkül, magányosan kell leélnie. Nem is sejtette, hogy egyszer lesz valaki, aki majd teljes szívével szeretni fogja, hogy lesznek barátai, akik hűek maradnak hozzá és a végsőkig kitartanak mellette, még a legnehezebb időkben is, de tévedett…

VÉGE


© InuYasha WebSite . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2017-09-07 (2 olvasás)

[ Vissza ]
Content ©
Bejelentkezés/Infó
Üdvözlünk rajongó


Felhasználónév

Jelszó


Kód
Enter Code

Kód bevitel

 

Tagok

 · Mai

0

 · Tegnapi

0

 · Összes tag

1


Utolsó 5 Tagunk
 01:Feb 02, 2010JamesWagner

Látogatók

 Vendégek (100%)

1

 01: 107.22.118.XXX

 Tagok (0%)

0

 Összes online

1


Eddigi legjobb nap

 · Összesen

191

 · Tagok

1

 · Vendégek

190


Látogatók száma
 · Ma

9

 · Tegnap

31

 · Összesen ·
11153

találatot kaptunk az oldal indítása óta:
2010 Február

Átlag
 · Óránként

1

 · Naponta

6

 · Havonta

186

 · Évente

2,231


Szerver idő
 · idő

03:46:40

 · Dátum

2017. 09. 21.

 · Időzóna

GMT + 2


Üzenőfal
Arhívum   
 

InuPlayer
mp3player2

   

Pontos idő

Bannerek
SAJÁT BANNERÜNKPARTNEREINK
InuYasha WebSite - 2010

- MÉDIA -


Az alább látható Bannerek, és hirdetések mind az oldalunk reklámozását szolgálják. Amennyiben szeretnél minket reklámozni, nyugodtan linkeld be Bannerünket oldaladra, jelezd felénk, és mi is kihelyezzük a Te oldalad a saját listánkba.

InuYasha WebSite

- ADATVÉDELEM -

A(z) InuYasha WebSite kijelenti, hogy az oldalon található információk minden egyes részlete az Interneten is megtalálható, szabadon terjeszthető anyagokból lett összeállítva. Ezért a Szerverünkön tárolt anyagok a(z) InuYasha WebSite üzemeltetőinek írásos beleegyezése nélkül terjeszthető. Az oldalon található tartalomból anyagi hasznunk nem származik!

Ezen felül kijelentjük, hogy a tagok által beküldött letöltéseket moderáljuk, amennyiben annak egésze vagy része jogsértéssel bír. A fórumon, illetve a hozzászólásokban megjelenő letöltési linkekért viszont felelősséget NEM vállalunk!

A(z) InuYasha WebSite kijelenti, hogy a regisztrált felhasználók személyes adatait egy titkosított szerveren tárolja, azok tartalmát harmadik fél számára NEM adja ki, még reklám céljából sem. Ezek az adatok még a(z) InuYasha WebSite üzemeltetői előtt is titkosak, kódolt formában kerülnek rögzítésre! A felhasználó saját felelőtlenségéből bekövetkező személyes adatvesztésért viszont felelősséget nem vállalunk!

- IMPRESSZUM -

További köszönet a tárhelyszolgáltatónak adataink gyors és biztonságos, de legfőképp ingyenes tárolásáért és kiszolgálásáért.

ATW Tárhelyszolgáltató

Oldalunk az ingyenes, szabadon módosítható, és szabad felhasználású PHP-NUKE portálrendszert használja, mely a
GNU General Public License védjegye alatt áll.

Az oldal kinézete és annak struktúrája saját készítésű, annak másolása a szerzők írásos beleegyezése nélkül tilos! A weboldal 1920x1440 képernyőfelbontásra lett optimalizálva!
Oldal generálás: 0.33 másodperc