Írok | Vers, Novella, Idézet Mindenkinek

Feladatunkul tűztük ki egy helyre gyűjteni a kortárs irodalom leendő mestereinek eddig kiadatatlan verseit, novelláit! Amennyiben te is kortárs író vagy és rendelkezel kiadatlan versekkel, novellákkal, regisztrálj, az Írok | Vers, Novella, Idézet honlapon. Oszd meg mindenkivel műveid, melyeket mi gyűjteménybe szedünk, így segítve a kiadatlan művek kortárs íróinak előrejutását. Ha nem vagy író, de szereted a kortárs irodalmat, ez a lap akkor is segíthet megtalálni a legjobban tetsző verseket, novellákat. Sőt a megújult oldalon már, kedvenc idézeteidet is beküldheted, olvashatod, megoszthatod!

Vers - Összegyűjtött versek

Szereted a verseket? Írtál is verset, vagy csak olvasni szereted? Itt a helyed! Olvasd a kortársaid verseit. Az általános versektől, a vallásos verseken keresztül a szerelmes versekig mindent megtalálsz.

Novella - Összegyűjtött novellák

A verseken kívül novellákat is találsz az oldalon. Küldd be életed nagy művét, és oszd meg, hogy mások is megismerhessék! Rövid, de ütős novella? Vagy inkább egy hosszú szerelmes novella? Mindegy! Itt minden féle novellát olvashatsz.

Idézet - Összegyűjtött idézetek

És a megújult Irok oldalon már idézeteket is találsz. Életről, szerelemről szóló idézetek, és a nagy igazságok, aranyköpések! Szomorú a barátod? Vidítsd föl egy oda vágó idézettel!

...egyik kedvenc:

"A szerelmet a hollywoodi Brown Derby Étterem szakácsa találta fel 1939-ben. Nagyméretű, túlérett barackokat hársmézzel édesített, a tetejükre csokoládédarát hintett. Felhevített bíborszínű kelyhekben szolgálják fel, ahogy illik."
Kurt Vonnegut