|
vfercsy |
|
Új tag
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 10:00 pm Hozzászólás témája: Gyermekünk És A PC |
|
Ha a "Cenz ura" mentes górék megengedik itt folytanám
Az igaz hogy a kérdés kitárgyalása már nem oda való,ezért mégegyszer elnézést kérek. |
|
Vissza az elejére |
|
zlyware |
|
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 21:57 Hozzászólások: 198 Tartózkodási hely: Isaszeg
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 10:14 pm Hozzászólás témája: |
|
Hallgatom a véleményed a gyermeke(i)d és a pc kapcsolatáról. Én kifejtettem ott, most Te jössz. Amúgy mi a gondod velem? |
|
Vissza az elejére |
|
vfercsy |
|
Új tag
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 10:54 pm Hozzászólás témája: |
|
Veled végképp semmi bajom,megtisztelsz hogy szóba álsz velem,csak egy problémára hívtam fel a figyelmet,ami már nem egy, és öt családban ütötte fel a fejét,nálam is, és szerentsésnek mondhatja az magát ahol minden a legnagyobb rendben van |
|
Vissza az elejére |
|
zlyware |
|
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 21:57 Hozzászólások: 198 Tartózkodási hely: Isaszeg
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 11:02 pm Hozzászólás témája: |
|
Bocsi, csak olyan irónikus volt a topik első hozzászólása.
De szerinted abban a sok családban mi volt a baj? Mert nem hiszem, hogy én szupermen lennék, és tényleg érdekel a dolog, hogy én se csesszem el a jövőben sem.
(Ezt a megtisztelsz, meg stb hangnemet pedig hagyjuk lécci, mert nekem kínos. Mondd ki a frankót) |
|
Vissza az elejére |
|
vfercsy |
|
Új tag
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
én imádom a gyerekeket,és nem csak az enyéimet, itt CSak a Szülő és a téma iránti hozzáállásról próbálnék beszélni |
|
Vissza az elejére |
|
vfercsy |
|
Új tag
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 11:17 pm Hozzászólás témája: |
|
a Gyerekszoba topikban ,Random hozzászólásához írt válaszomnak volt olyan "viszhangja" ami már nem abba a topikba tartozott és gondoltam indítok eggyet. és valszeg jól tettem Egyáltalán nem vagyok szakértő csak aggodó apa,örülök hogy nem vagyok egyedül |
|
Vissza az elejére |
|
vfercsy |
|
Új tag
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 11:26 pm Hozzászólás témája: |
|
informatikusként érdekes helyzeted adódhat,a több emberrel is találkozhatsz, ahonnan "infókat"szedhetsz gépfüggősegröl és azok mértékéröl,másrészt szakmai elfogultsággal is szembe kellhet nézned, Pl:-nézd a kis informatikust,milyen ügyes- vagy -az apja fia-elgondolással De addig biztos nem lessz semmi gond amig kiszalad a haverokkal focizni |
|
Vissza az elejére |
|
vfercsy |
|
Új tag
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 11:39 pm Hozzászólás témája: |
|
kérdésedre válaszolva nem tudomén hol rontottam el ,vagy hogy egyáltalán elrontottam -e a gyereket már évek óta engedjük gépezni,már van sajátja mert "jót" akartunk neki ,Jobbat mint nekem vagy nekünk volt.gyereke válogatja melyik hogy viszonyul a gépekhez,eggyiksem egyformán,ha azt mondja,hogy hagy maradjon még egy kicsit a gép előtt akkor talán már oda kell figyelni, ez az én véleményem |
|
Vissza az elejére |
|
zlyware |
|
Adminisztrátor
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 11:50 pm Hozzászólás témája: |
|
Én azt kérdezem mit játszik a hány éves? Erőszak játékot olyan szinten tiltok, hogy ne tudd meg. Játékfegyvert sem tűrünk meg a lakásban, tehát az esetleges szülinapi meghívó mellé azt is közöljük, hogy gyermekünknek "fegyvenek látszó tárgy" ajándékozását, ha lehet mellőzzük. Bár most valahonnan összeszedte, hogy a rendőrautó elől menekülni kell, tehát azért itt sem minden tökéletes. |
|
Vissza az elejére |
|
vfercsy |
|
Új tag
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 15, 2006 12:01 am Hozzászólás témája: |
|
mindjárt 14,stratégia,főleg,de néha szerepjáték,a fegyverek csak a mindenkori kedvenc játekhoz tartozó. amugy nem érdekli |
|
Vissza az elejére |
|
WinCE |
|
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49 Hozzászólások: 860 Tartózkodási hely: Isaszeg
|
Elküldve: Szomb. Ápr. 15, 2006 10:34 am Hozzászólás témája: |
|
Ugyan Zlivari!!!
Te nem jáccottál "katonásdit"???
Nem volt műanyag, kereplős (orosz, kerektáras) géppuskád?
Nem volt "fa kardod"???
Mégsem lettél bűnöző vagy agresszív -annyira!
Az én lányom is keményen nyomja -néha!- a Need For Speed Most Wanted-et. De tudja: "Ez csak játék"
A véres játékokat én is kerülöm, nemhogy a gyereket hagyjam ilyesmivel játszani.
A másik topikban is nem véletlen "készségfejlesztő", on-line játékokat pakoltam!!!
Pedig vihettem volna oda öldöklőst is... De a fentiek okán nem teszem!
Továbbá jó lenne, ha Ti is segítenétek másokkal ilyesmit odaát megosztani (linkelni). |
|
Vissza az elejére |
|
kekduna |
|
VIP
Csatlakozott: 2006.04.07. Péntek 20:16 Hozzászólások: 439 Tartózkodási hely: Isaszeg
|
|
Vissza az elejére |
|
kekduna |
|
VIP
Csatlakozott: 2006.04.07. Péntek 20:16 Hozzászólások: 439 Tartózkodási hely: Isaszeg
|
|
Vissza az elejére |
|
Choose Display Order |
|
User Permissions |
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
Jogi nyilatkozat:
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona!
Nem feltétlenül értünk velük egyet és nem vállalhatunk felelősséget tartalmukért!!!
|
|