Független Képviselők Egyesülete és a Centrum közös jelöltjei

 
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Helyi választás 2006

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:19 pm    Hozzászólás témája: Független Képviselők Egyesülete és a Centrum közös jelöltjei
 
I. sz. választókörzet

[size=18][b]Vojt Vince[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/vince.jpg[/img]

[b]Tisztelt Választópolgárok![/b]

Kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam: Vojt Vince, 34 éves, helyi lakos vagyok.
Születésem óta élek Isaszegen -csakúgy, mint szüleim. Párommal két leánygyermeket nevelünk.
Az elmúlt évek/hónapok helyi történései arra a következtetésre juttattak, hogy településünk lakóinak méltóbb képviseletre van szükségük a testületi üléseken, döntéshozatalkor.
Hithű, keresztény értékeken alapuló jobboldaliként úgy látom, hogy nyilvánosabb, sok színűbb, jobban és tisztábban átlátható helyi közéletre van szükség.
Szeretném, ha méltó "szócsöve" lehetnék és érdekeit maximális odaadással, szívvel-lélekkel képviselhetném minden fórumon.

Mottóm:
"Ígérni csak módjával, s mindig az igazat...! Mert hazudni erkölcstelen és felesleges."

Egy jó csapat tagjaként nagyon szeretném, ha az általunk az előző oldalon leírt program megvalósulásán dolgozhatnék az Ön bizalmának a segítségével.
Ebből a programból kiemelnék néhány megvalósításra váró feladatot, melyek elérésére még céltudatosabban kívánok törekedni, hisz ezek egy része érinti az 1-es számú választókörzet lakosait:

- Temetőnk tisztább, kultúráltabb környezetének megteremtése, közvilágításának javítása, parkolójának bővítése
- Szilárd burkolatú utak "szakszerű" építése, a meglévők karbantartása, csak úgy, mint a földutaké.
- Csapadékvíz elvezetés javítása, árkok, vízátfolyók szakszerű kialakítása. Különös odafigyeléssel az Erdő- és Magyar utcákra, melyek gyűjtő jellegükből adódóan szabályszerű folyóvá duzzasztják a csapadékot a nagy esőzések alkalmával!
- Szelektív hulladékgyűjtő-szigetek kialakítása
- Köztisztaság javítása
- Helyi szórakozási lehetőségek körének bővítése (az idősebb korosztály számára is)

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy programunk, elképzeléseim és személyem bizalmat ébresztett Önben és támogatni kíván kérem, szavazzon rám!

Tisztelettel megköszönöm eddigi bizalmát, támogatását, biztató szavait, melyet a kopogtató cédulák gyűjtésekor kaptam!
Várom Önt is 2006. október 01.-én a szavazófülkében!

Üdvözlettel: Vojt Vince -az Ön képviselő jelöltje

[b]Tel[/b]: 06 20 9 346 653
[b]E-mail/MSN[/b] : wince@vipmail.hu

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/Jobbik0215.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]


A hozzászólás legutóbb WinCE által Vas. Szept. 10, 2006 7:17 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:24 pm    Hozzászólás témája:
 
2. sz. választókörzet

[size=18][b]Dr Karacs Imre[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/imi.jpg[/img]

[b]Tisztelt Választópolgár! [/b]

[b]Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam[/b] -Dr. Karacs Imre vagyok- a 2.sz.körzet képviselő jelöltje-, itt nőttem fel, itt végeztem el az alapszintű iskolát, innen nősültem és 4. éve lakunk Isaszegen újra. Minden szál ide köt,- az én és feleségem rokonai is rég itt élnek- szeretem ezt a helyet. Feleségemmel és 3 kisgyermekünkkel élek együtt. Elvégeztem a Közlekedésgépészeti Szakközépiskolát, majd a Pázmány P. Kat. Egyetemen a teológiát ezután még jogász is lettem. Sok éven át több féle szociális intézményben is dolgoztam. Majd évekig köztisztviselő voltam, jelenleg pedig vezetői beosztásban, jogászként dolgozom
[b]Miket kívánok elérni Isaszegen[/b]
Fentiek miatt is szeretnék tenni a falunkért, mivel meglátásom szerint nem mennek úgy a dolgok községünkben, ahogy lehetne- egy arra alkalmas vezetés alatt.
Véleményem szerint ezidáig hiányoztak a képviselő testületből az aktív, hozzáértő, megbízható tagok-. Ezen kívánnék változtatni,- ha bizalmukból megválasztanak- akár ellenzékiként, -akár a jelenlegi többség és polgármester leváltása esetén - a kormányzó oldalon.
Az önkormányzatnál tervezett reform keretében –a demokrácia helyi szintű meghonosítása érdekében- szeretném közelebb vinni az emberekhez a hivatalt, ezért javasolnám munkaidő végére tenni át a testületi ülést, (hogy aki akar részt vehessen rajta), rendszeres képviselői és érdemi polgármesteri fogadóórát vezessenek be, legyenek rész falugyűlések az egyes körzetekben, ahol az emberek elmondhatnák javaslataik és kritikájuk is. (Magam meglátásaik most is szívesen fogadom) Az új önkormányzati vezetők „szakmai” munkáját soron kívül minősíttetném, hogy ne lehessen ezután évekig halogatni kétes ügyeiket vagy az ellenük apelláló polgárokat meghurcolni, zsarolni -ha bebizonyosodnak ezek- számon kéretni javasolnám őket és akár eltávolításukat is kezdeményezném. Számoljanak el anyagilag is-a polgármester és a többi vezető - a vagyon nyilatkozatuk alapján vagyon gyarapodásukkal-ami a napvilágra került gyanús történeteket (mint a kísérleti technológiás útépíttetés, a több száz kamionnyi sitt lerakatás a Szőlő hegynél) is segíthetne tisztázni!
Alapvetőnek tartom, hogy folytatódjon az utcák aszfaltozása, -még ha a jelenlegi alpolgármester –felháborító!- rendszeres fenyegetőzései szerint csak akkor lehetnek új utak, ha a Dr. Kocsis és társai által fémjelzett jelenlegi garnitúrát támogatják? /És persze nekik is eddig lehet csak több önkormányzati vagy egyéb? forrásból is zsíros jövedelmük../. -Amikről már vagy egy éve rendszeresen olvashatunk több forrásból is-, de pl. magam is írtam róla –mivel alattomos módszereikkel én is több alkalommal szembesültem, mint pl. az álláspályázatoknál a helyi lakosok kizárása. Erre komolytalan cikkecskékbe replikázva ellene- Ezekben érintve volt a jegyző, a közigazgatási ov., az építésügyi ov. és polgármester is.
Az alapvető létszükségletek javítása érdekében a közlekedésbiztonságát is fokoztatnám:
az iskolákhoz jelzőlámpa felszerelését, a gyorshajtók ellen forgalomcsillapító eszközök (fekvő rendőr, 30-as övezet) felszerelését javaslom- egyes kritikus helyeken. A rendőri jelenlétet is fokoztatnám, elriasztásul-akár sebesség túllépés bírságolással- utcáinkon. A mondva csinált körzeti megbízotti iroda helyett valódi rendőrőrs visszaállítását pártolom- amiért kapcsolataim is bevetném.
Az útépítést nem kísérleti módszerekkel, és nem nyilvános pályáztatás nélkül szeretném, hanem a jól bevált módszerrel, komplexen vízelvezetéssel, gyalogosjárdával együtt.
A vasútállomás környékét is kezdeményezném rendbe tetetni, kultúrált buszállomás kialakításával, a gépkocsi parkoló és a bejáró út lekövezésével
Az Önkormányzat vagyonával is hasznot hozó módon való bánást szeretnék elérni, mint pl. a részesen, (valójában mások által lefölözötten) bérbe adott közösségi földeket nagyobb hasznot hozóan, -mint például magasabb árú bio növényekkel-kezeltetném, a falu munkanélküli lakosainak is felajánlva, -a kisebbség bevonásával -javaslom hasznosíttatni.
Kezdeményezném szelektív hulladék gyűjtés bevezetését, senkit nem zavaró -pl. faluszéli helyeken, amire pályázati forrásokat is igényeltetnénk, de általában is forszíroznám, hogy jóval többet pályázati forrást aknázzon ki az önkormányzat!
Folytatni javaslom a megkezdet fasor ültetést frekventált helyeken, mint az Ady E. út elején és a Damjanich u.-ban is.
A jelenleginél jóval több figyelmet fordíttatnék gyermekeinkre, így a játszóterek, és parkok felújításra, elsősorban az Ady Endre utcai „játszótér” -és a közös ünnepek miatt kiemelt terület -a Szoborhegy alatti rész parkosítása célom.
Az iskolák oktatási és étkeztetési színvonalát fejlesztő lépéseket kell meglátásom szerint tenni és a gyerekeknek hiányzó uszodát is kell csinálni, -akár a többször beharangozott termálvíz ez irányú hasznosításával, ami egész éves kihasználtságot biztosítana.
Magam eddig is önként segítséget nyújtottam több idős, rokkant falunkbelinek – akik helyi hatalom ellen kértek jogi segítséget- köztük egyikük saját maga kért meg és nyilvánosságra kerülést is írásban kérte (ami már közismert a helyi újságból), hogy több, furcsamód azonos szövegű! végrendelettel- szavai szerint a tudta nélkül- és ráadásul ellenérték nélkül!, ismeretlenül „kocsisokra” hagyták volna minden ingó és ingatlan vagyonukat, aki emiatt bíróság előtt kényszerül védelmezni élete minden javát. /Ennyit a tisztességről…/
Az ígéret dömping helyett azt tudom vállalni, hogy bármelyik oldal értelmes kezdeményezéseit megfontolnám a község érdekében együttműködnék bármely képviselővel (akiket a tetteik és nem színük alapján ítélnék meg) és a közélet tisztaságára továbbra is ügyelnék.
Ezen szándékaim erősíti, hogy több civil szervezet- mint az Isaszeg Fejlődéséért Egyesület, a Független Képviselők Szövetsége, a Centrum Szövetség támogat, magam azonban egy pártnak sem vagyok tagja, de beszélő viszonyban vagyok -és célom is megmaradni ebben- az összes párt képviselőivel.
Szeretném még felhívni a figyelmét, hogy senki nem lehet képviselő és polgármester együtt, ezért értelmetlen és második választást okoz a kettős szavazás ugyanarra személyre. Kérem fontolja meg szavazásánál ki miket tett- vagy nem tett semmit- az eltelt négy év alatt Isaszegért. Az sem mellékes kik szabadították a falunkra a jelenlegi garnitúrát és miért nem előtte nézték meg kik ezek, és vajon miért vártak vele 3 évig?
Tegyük együtt virágzó közösségé nagyközségünk, hogy elindulhassunk a városiasodás útján.Megköszönöm figyelmét a Béke u. 5.sz. alatt személyesen is fogadom vagy, észrevételét e-mailen is elküldheti az ikaracs@ freemail.hu címre
Ébredj Isaszeg!

[b]Cím[/b]: Damjanich u.22
[b]E-mail[/b]: ikaracs@ freemail.hu

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:29 pm    Hozzászólás témája:
 
3. sz. választókörzet

[size=18][b]Kondácsné Dallos Sarolta[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/saci.jpg[/img]

[b]Tisztelt Választópolgár![/b]

Engedje meg, hogy most néhány mondatban bemutatkozzam: Kondácsné Dallos Saroltának hívnak, 28 éves vagyok. 1999 óta élek Isaszegen családommal.
2004-ben végeztem a Heller Farkas Gazdasági Főiskola közgazdász szakán. Diplomamunkám Pest megye helyzetéről írtam és jeles eredményt kaptam. Idén felvételt nyertem a Szent István Egyetemre.
Jelenleg egy uniós és hazai pályázatokkal foglalkozó cégnél részmunkaidős pályázatíróként dolgozom.
2004-ben Isaszegen megalapítottam a Centrum helyi szervezetét, melynek megalakulása óta elnöke is vagyok. Az Isaszegi közélet című havilapot szerkesztem, valamint rendszeresen publikálók benne.
A 2006-os önkormányzati választásokon az Ön körzetében indulok a Centrum és a Független Képviselők Szövetség egyéni képviselőjelöltjeként.

Terveinket már olvashatta lapunkban, most a 3. választókörzetre vonatkozóan néhányat megosztanék Önnel:
- az utcák mielőbbi aszfaltozása
- a vízelvezetés megoldása
- játszótér kialakítása a kisgyermekes családok számára
- szemétbánya rekultivációja
Tudom, hogy ezek a tervek egy jó képviselőtestület számára megvalósíthatók, és hiszem, hogy képesítésem, szaktudásom és tapasztalatom hozzájárulhat ahhoz, hogy Isaszeg egy sikeres, fejlődő településsé váljon. Kérem, szavazatával támogatasson, hogy munkámmal én is segíthessem Önt.

Tisztelettel:
Kondácsné Dallos Sarolta
Képviselőjelölt


[b]„Együtt Isaszeg Fejlődéséért”[/b]

Elérhetőségeim:
[b]Telefon[/b]: 06/70/26-46-148
[b]E-mail[/b]:kondacsne.d.saci@freemail.hu

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:34 pm    Hozzászólás témája:
 
4. sz. választókörzet

[size=18][b]Hajdú Gábor[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/hgabi.jpg[/img]

[b]Tisztelt Választópolgár![/b]

Minden bizonnyal nem mindenki ismer személyesen, ezért röviden bemutatkozom.
Hajdu Gábor vagyok 35 éves, jelenleg párommal a Mátyás Király út 93. szám alatt lakunk. Már szüleim és én is kezdetektől fogva Isaszegen élünk, melyet büszkén vállalunk.
Lehetséges, hogy már személyesen is találkoztunk a Mátyás Király úti húsüzletemben, ahol 14 éve egyéni vállalkozóként saját boltot üzemeltetek.
Az üzleti vállalkozásom mellett, informatikus diplomám tanulmányának utolsó évét végzem.
Szeretnék Isaszegért dolgozni, tenni, hogy községünk ne csak társa legyen Pécelnek és Gödöllőnek, hanem kövesse és érje utol a fejlődésben.
Az emberek véleménye mindig fontos volt számomra, amit eddig is szívesen hallgattam az üzletemben, és a jövőben esetleges bizalmuk esetén az üzlet ajtaja nyitva áll majd a problémák megbeszélésére is.
A 2006-os önkormányzati választásokon a 4-es számú választókörzetben indulok képviselőjelöltként, amely a következő utcákat érinti: (Mátyás Király; Szent László; Árpád; Arany János; Harsányi B; Nádor; Petőfi Sándor; Tavaszmező).

Terveim és elképzeléseim között szeretném megvalósítani;

- a körzet utcáinak szilárd burkolatú ellátása;
- a csapadék elvezetésének megoldása;
- az isaszegi sportélet helyreállítása, amelynek egyik igen fontos súlypontja az elkezdett alapítványi uszoda és sportcsarnok befejezése;
- és mindenki számára kiemelkedően fontos a helyi egészségügy fejlesztése, bővítése;
- az oktatás színvonalának támogatása.

De nem az igéretekből lesz eredmény; én hiszek abban, hogy összefogással a közösség céljai elérhetőek lehetnek mindenki számára.
Jómagam is itt szeretném leélni az életem Isaszeg fejlődéséért dolgozva.
Együtt a szebb és sikeresebb Isaszeg megvalósítását elérhetjük.
Bízom Önökben, hogy szavazatukkal támogatnak az október 1-én tartandó választáson, esetleges bizalmukat előre is megköszönöm.



Tisztelettel:
Hajdu Gábor
képviselőjelölt

[b]Cím[/b]: 2117 Isaszeg Mátyás Király 93.
[b]E-mail[/b]: hajdu_gabor@citromail.hu


[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:38 pm    Hozzászólás témája:
 
5. sz. választókörzet

[size=18][b]Kaposvári Richárd[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/ricsi.jpg[/img]

[b]Tisztelt Választópolgár![/b]

Engedjék meg nekem, hogy bemutatkozzam Kaposvári Richárdnak hívnak 25 éves 3 gyermekes családapa vagyok. Budapesten születtem és ott töltöttem gyermekkorom egy részét. Majd 10 éves koromban, 1990-ben költöztünk Isaszegre, ebbe a rendkívül szép és örömteli községbe, ahol ifjúvá serdülve, majd megnősülve feleségemmel együtt egy csodálatos családot alapítottam. Roma származásom révén a múló idő folyamán elég sokszor botlottam előítéletekbe, melyek sajnos rossz irányba terelték életem. De ha az ember hisz és van miben hinnie, akkor előbb-utóbb felülkerekedik az előítélteken és megbecsült tagja lesz a közösségnek, mint ahogy történt ez velem is, amikor is az azóta már sajnálatos módon megszüntetett isaszegi településfejlesztési KHT -nál dolgozhattam, villanyszerelőként, ahol nagyon sok községünket érintő problémával szembesültem. Majd a KHT megszűnése után egy budapesti kereskedelmi és szolgáltató cégnél kaptam állást ahol jelenleg is dolgozom. A munka utáni szabadidőmet is igyekszem úgy eltölteni, hogy az megelégedésére váljék közösségünknek. Erőmhöz képest segítek az embereknek és a környezetem szebbé tételében.( szerveztem szemétgyűjtés, útkarbantartást, ároktisztítást stb.) Továbbá szegény sorú családok (nem csak roma) gyerekeinek több szabadidős programot szerveztünk ismerőseimmel, melyek jól sikerültek. Ebből is látszik nem egy otthonülő típus vagyok. Szeretek dolgozni, szeretek segíteni szeretem az embereket, hisz a Biblia is azt mondja, „hogy úgy cselekedjél másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled cselekedjenek.”
Most pedig pár szóban a terveimről:
A belső oldalon ismertetett terveink megvalósításában való aktív részvételen kívül számomra igen fontos feladat, hogy végre megoldást találva áthidalhassuk, megszüntessük a roma kisebbség és a többség közötti kulturális és egyéb különbségekből adódó feszültségeket, előítéleteket. Bízom benne, hogy megválasztásom esetén a roma származásom garancia lesz arra, hogy végre szót érthessenek a roma lakósággal az önkormányzat dolgozói és a képviselő testület tagjai. Ezen kommunikációs híd létrehozását nagyon fontos feladatnak tartom hisz értelmes szóból és párbeszédből értenek az emberek.
Tudom múltam nem makulátlan, de elkövetett vétkeimért már megkaptam méltó büntetésemet, mely büntetésnek és Istennek köszönhetően mélyen hívő emberré váltam ki Isten és ember törvényeit betartva azon kíván munkálkodni, hogy minden isaszegi ember megelégedéssel mondhassa, igen ez a választás megérte, érdemes volt Kaposvári Richárdra szavaznunk, megérdemelte bizalmunk.
Kérem Önöket 2006. október 1-jén támogassa szavazatával az igazi változást, merjen dönteni mellettem.
Köszönöm megtisztelő bizalmát.

Kaposvári Richárd
az Ön képviselőjelöltje

Elérhetőségeim:
[b]Tel[/b]:0620-265 0867
[b]E-mail[/b]: eisafe@vipmail.hu


[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:43 pm    Hozzászólás témája:
 
6. sz. választókörzet

[size=18][b]Kis Sándor[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/sanyi.jpg[/img]

[b]Tisztelt választópolgárok![/b]

Kérem engedjék meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam: Kis Sándor vagyok, 50 éves, 32 éve élek Isaszegen,
Biztosan nagyon sokan ismernek az Önök választóterületében, hiszen 20 éve gépkocsioktatóként is dolgozom. Munkám során napi kapcsolatba kerülök úgy idősebb, mint fiatal emberekkel, így a helyi problémákkal szinte mindig szembesülök. Polgárőrként is Önöket szolgálom 7 éve.
Szándékom egy jól együttműködő csapat tagjaként Isaszeg fejlődéséért, közbiztonságáért, rendezettségéért, tisztaságáért és az előző oldalon leírt közös programunk megvalósításán dolgozni.
A programból kiemelve külön figyelmet biztosítva a 6. sz. Választókerület érdekében az alábbi feladatok megoldását tartom kiemelten fontosnak:
-lámpás gyalogátkelőhely kialakítása az iskoláknál
-biztonságos vasúti átjáró építése, a vasútállomás környékének általános rendezése
-az isaszegi fiatalok megóvása a drog terjedésétől, különös figyelemmel az iskolák környékére az esti órákban is
-játszóterek korszerűsítése a lakótelepen és a sportpályán
-a gyerekeknek Kresz tanpálya létesítése a biztonságos közlekedésre neveléséhez
- felszíni csapadékvizek biztonságos elvezetése
-mindezeken túl településünkön még nagyon sok megoldandó feladat vár.
Közös feladataink megoldása érdekében tisztelettel kérem Önöket okt. 1-én szavazzanak bizalmat nekem.

Köszönettel:
Kis Sándor
az ön képviselőjelöltje

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:46 pm    Hozzászólás témája:
 
7. sz. választókörzet

[size=18][b]Klincsek Attila[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/atti.jpg[/img]

[b]Kedves Isaszegiek, Tisztelt választópolgárok![/b]

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam és megosszam Önökkel gondolataim egy részét.
Klincsek Attila 35 éves kétgyerekes családapa vagyok. Lányom 16, fiam 17 éves. Két kisebb megszakítással születésem óta Isaszegen élek. Családi gyökereink elég szerteágazóan terülnek szét Isaszegen. Gyerekkorom óta látom, tapasztalom miként fejlődött falunk, majd nagyközségünk illetve milyen hibáktól és hiányosságoktól szenved mind a mai napig, melyek megoldásra várnak. Ebből kifolyólag azt is jól látom, hogy egy dinamikus jó irányú fejlődéshez milyen elengedhetetlen az, hogy a döntést hozó testületben arra rátermett emberek kapjanak helyet. Hosszú évek óta figyelem az isaszegi közélet alakulását, és az önkormányzatunk munkáját. Hisz kíváncsi emberként még jobban szerettem volna megérteni a döntéshozatalok mechanizmusát, vagyis mi miért történik úgy, ahogy történik.
Mindig vittem magammal a videókamerámat is a bizottsági és testületi ülésekre, majd a felvételeket otthonomban barátaimmal, ismerőseimmel kielemeztük, véleményeztük.
Sajnálattal mondhatom, amit az elmúlt években tapasztaltunk megdöbbentő volt számunkra. Durva viták, titkolózások, széthúzások, egyre erősödő ellentétek, véd és dac szövetségek, egyéni érdekek szem előtt tartása, és nagyon kevés érdemi Isaszeg fejlődését elősegítő munka, és mind erről az isaszegi emberek vajmi keveset sejtettek.
Ezért két évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy mindezekről az eseményekről, történésekről tájékoztatni kell az isaszegi embereket. Barátaim ismerőseim segítéségével közös erőfeszítések árán létrehoztuk az Isaszegi Közélet című havi lapot, melyben szerkesztőként és amatőr publicistaként megpróbáltam Önöket folyamatosa tájékoztatni mindenről. Az újság megjelenése óta nagyon sok pozitív biztatást, bátorítást és jó szót kapunk Önöktől. Ezen felbuzdulva barátainkkal kidolgoztunk egy tervezetet a megoldandó feladatokról, melyet előrébb olvashatnak. Képviselőjelölt társaim és én is ezt a tervezetet nagyon komolyan megvalósíthatónak gondoljuk. Ebben a tervben nincs semmi nagyravágyó különleges elem, amit egy jó csapat tagjaként összefogással, józan paraszti ésszel, fiatalos lendülettel a hosszú évek alatt kialakult kapcsolataink felhasználásának segítségével ne tudnánk megvalósítani. Remélem a megvalósításra váró terveink elnyerik az Önök bizalmát és a választásokon szavazatával támogatja megvalósítását azzal, hogy bizalmat szavaz nekem.
Az Önök választói bizalma rendkívül fontos számomra és, hogy ezt a soha ne veszíthessem el olyan ígéretet teszek most Önöknek, mely ígéret betartásához nem kell csapat, nem kell összefogás, ezért nem függ a betartása senkitől, csak is egy embertől saját magamtól. S ezen ígéretek azonnal számon kérhetők.
- Mint ahogy eddig is a megválasztásom után is mindig igaz és őszinte szavakkal fogok az Önök kérdésére válaszolni.
- Az elérhetőségeim (telefonszámaim), mint eddig is mindig nyilvánosak lesznek az Önök számára. A otthonom ajtaja mindig mindenki előtt minden ügyből kifolyólag nyitva áll ezáltal mindig elérhető és számon kérhető képviselőjük leszek. Remélem élnek is majd a lehetőséggel.
- A község és az itt lakó emberek érdekeit mindig legnagyobb erőfeszítéssel fogom képviselni, nem fogok némán asszisztálni egy rossz döntéshez és nem is fogom eltűrni szó nélkül, hogy más képviselőtársam ezt megtegye.
- Jócskán oda fogok csapni az asztalra, ha észre veszem, hogy egy-egy előterjesztés alkalmával át akarják verni az isaszegi embereket, választóinkat.
- Véleményemet még, ha kritikus is soha nem rejtem majd véka alá, mindig kiállok majd az emberek elé még akkor is ha valamiben hibáztunk.
Köszönetemet fejezem ki mindazoknak, akik bizalmuk jeléül kopogtatócédulájukat nekem adva hozzásegítettek, hogy képviselőjelölt lehessek. Én úgy gondolom, hogy meg fogom szolgálni az Ő bizalmukat, és mindazokét akik rám szavaznak. Kérem 2006. október 1-én támogassanak szavazatukkal, hogy ne csak képviselőjelöltjük, hanem képviselőjük lehessek. Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

Klincsek Attila
az Ön képviselőjelöltje

Elérhetőségeim:
Cim: 2117 Isaszeg Dózsa Gy. utca 91
Tel: 06 70 451-7606 0630 280-2366
Email: eisafe@vipmail.hu




[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:49 pm    Hozzászólás témája:
 
8. sz. választókörzet

[size=18][b]Szádvári Gábor[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/szgabi.jpg[/img]

[b]Tisztelt Választópolgárok![/b]

Szádvári Gábor vagyok. 1963-ban születtem, azóta élek Isaszegen, a Rudas László utcában nőttem fel. Jelenleg Virág utcában élek, feleségemmel, Katival aki az isaszegi Vízmű KHT-nál dolgozik, és két gyermekünkkel. Gábor fiam 19 éves, Krisztina lányom 16 éves, mindketten még tanulmányaikat folytatják.
A feleségem révén naponta szembesülök az isaszegi emberek problémáival, ezért úgy gondoltam, hogy kell egy megfelelőbb az emberek problémáival, felvetéseivel, ötleteivel igazán foglalkozó, odafigyelő ember közelibb képviselet az önkormányzat képviselő-testületébe. Ehhez és az előző oldalon olvasható terveinkhez kérem az Önök segítségét és bizalmát, hogy mindezeket megvalósíthassunk.
Kérem szavazzon nekem bizalmat október 1-én.
Köszönettel:
Szádvári Gábor az Ön képviselőjelöltje

Elérhetőségeim:

[b]Tel[/b]: 06-28 495-094
[b]Cím[/b]: Isaszeg, Virág utca 4.


[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:53 pm    Hozzászólás témája:
 
9. sz. választókörzet

[size=18][b]Horváthné Laczó Tímea[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/timi.jpg[/img]

[b]Tisztelt Isaszegi Választópolgárok![/b]

Horváthné Laczó Tímea vagyok, 35 éves és Isaszeg 9. számú választókörzetében élő emberek bíztatása és bizalma által független képviselőjelölt, amit ezúton is szeretnék megköszönni.

1994 őszétől ismerem Isaszeget. Demográfiai szempontból egy fiatal, ereje teljében lévő nagyközség, gyönyörű természeti adottságokkal, lassan, de fejlődő infrastruktúrával és kedvező helyrajzi elhelyezkedésével rövid idő alatt a szívembe lopta magát.
Férjem, Horváth László és családja Isaszeg szülöttjei, segítségükkel számomra is gyorsabb, könnyebb volt a beilleszkedés. Kislányunk, Bogi 5 éves lesz ősszel.
Családi életemet itt tervezem le- illetve megélni, fontos számunkra, hogy milyen irányba és milyen ütemben fejlődik Isaszeg.

Tanulmányaim során két fő vonulat jellemző: gazdasági és humán jelleg, hobbiként a művészetek.

1993-ban KOTK, Budapest, Felsőfokú Külkereskedelmi áruforgalmi szakképesítés
2000-ben végeztem az egri Eszterházy Károly Főiskolán Nevelőtanárként,
Gyermek – és Ifjúságvédelmi specializációval,
2005-ben a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola Művelődésszervező szakán
Településfejlesztői szakirányon fejeztem be tanulmányaimat.
Diplomamunkám: Isaszeg térbeni- és társadalmi szerkezete

1997-ben közel 1 évig éltem Indiában. Hobbiként 16 éve aktívan zenélek a Mozaik nevű jazz-folk stílust játszó együttesben.
A gödöllői Tessedik Sámuel Anyaotthonban találtam meg hivatásom egyik oldalát; családgondozóként.

Az elmúlt évek politikai történései sajnos nagy mértékben megosztották az embereket, beleszólt községünk életébe is. A helyi torzsalkodások is árnyékot vetettek még azon emberek munkájára is, akik tényleg becsülettel, jó szándékkal dolgoztak, járultak Isaszeg életének jobbá tételéhez. A Község életét, fejlődését nemhogy elősegíti, hanem hátráltatja az ilyen hozzáállás és az utóbbi évek tapasztalatai alapján mára minden itt élő ember egyértelműen érzi és tudja, hogy változásokra van szükség.
A politikai torzsalkodás nem érintheti, nem lehet gátja Isaszeg életét befolyásoló intézkedéseknek. Hiszem, hogy az önök döntése alapján újjászületik egy testület, amely egy cél érdekében hoz megalapozott, szakmai döntéseket, amely nekünk és rólunk szól. Független jelöltségem ezt az irányelvet képviseli.

Feladatom, hogy a 9. sz. választókerület területére, problémáira, amelyek közvetlenül hatnak az itt élők sorsára, megkülönböztetett figyelmet fordítsak.

- Tóth Á. úti Iskola udvarának és környékének széppé tétele. Fák, bokrok, virágok. A testnevelés tantermi és a szabadban kellő feltételeinek megteremtése. A hatalmas udvar adta lehetőségek felhasználása (gyalogos és biciklis kresz-tanpálya, télen késő du. megvilágított koripálya, és még ezernyi ötlet gyermekeinkért)

- Gödöllő irányából hazaérkezők, átutazók méltó fogadása rendezett faluképpel, elsősorban a mára elhanyagolt Millennium Park újragondozásával, vízforgató rendszerének takarékosabb működtetésével.

- a Hold utca szintén méltó felvezetése legyen a Tőzegtelepen élők és a szabadidős programokhoz érkező vendégek részére (kirándulás a tavakhoz, lovassport )

- EU követelmény, és ízlésünk szerinti játszótér létrehozása, amely eddig sokat késett, de az biztos, hogy annak létrejöttéig már most is lehetne kutya- és lóürüléktől mentesebb, gondozottabb és igényesebb játékokkal felszerelt, éjszakára zárható játszóhely

-gyalogos és járműves közlekedéshez, ingatlanaink, ingóságaink állapotmegőrzéséhez, a településünk fejlődéséhez; mára elengedhetetlen, a szakemberek által, az ott élők tapasztalatainak figyelembe vételével tervezett – szilárd burkolat és minőségi vízelvezető árok kivitelezése, kiépítése folyamatosan

- Közlekedésbiztonsági feltételek megteremtése gyalogos, biciklis és járműves közlekedéshez

- 3. helyi buszjáratunk megállóinak rendezése (védjen az esőtől, szemetes elhelyezése)
- az ifjúság részére megfelelő szabadidős programok csellengés helyett, találkozóhelyek,
- úszásoktatás a saját uszodánkban, nyáron strandolás lehetősége
- egészségügyi szakszolgálat az idős, elesett emberek részére, valamint a fogyatékkal élők részére (Alapítványi szolgáltatás EU-s támogatással)

RÉSZ ÉS EGÉSZ EGYÜTTES HARMÓNIÁJA fejezi ki egy község jó településpolitikáját.

Isaszeg az agglomerációs határtól 15 km-re helyezkedik el. Önálló és a közelség miatt talán gyorsabban reagál és fejlődik, ugyanakkor infrastruktúrájához való segítséget 3 város „szippantja ” magához előle (Budapest, Gödöllő, Pécel).
Az „alvó falu” ébredése érdekében sok jó ötlet, terv áll rendelkezésre, amelyet nem sorolok fel, hiszen a polgármester jelöltnek indulók ismertetőjükben leírtak már.

Bízom és bízzunk benne, hogy jó településfejlesztéssel, gazdasági megfontolásokkal, sikeres pályázatokkal és munkával az önkormányzat testülete minőségi érdekegyeztetéssel, összehangolt, fejlődést hozó, eredményes éveket hagy majd maga mögött.

Az elkövetkezendő időben személyesen is megjelenek minden érdekelt utcánkban, hogy megismerhessenek, valamint telefonon, e-mail-en is megkereshetnek az alábbi elérhetőségeimen:

Köszönettel és tisztelettel :
Horváthné Laczó Tímea

[b]E-mail[/b]: hltimea@gmail.com
[b]Tel[/b]: 06-20-824-91-74
[b]Cím[/b]: 2117 Isaszeg, Kassai u. 16.


[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 5:58 pm    Hozzászólás témája:
 
10. sz. választókörzet

[size=18][b]Magyari Oszkár[/b][/size]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/oszi.jpg[/img]

[b]Tisztelt lakók, választópolgárok![/b]

39 éves vagyok, nős, egy gyermek apja. Bár Budapesten születtem, 1995-ben Isaszegen telepedtem le családommal. Azóta élek a Tőzegtelepen, a Deák Ferenc u. 25. szám alatt.
Jelenleg vegyészként dolgozom a Richter Gedeon Gyógyszervegyészeti Gyár Rt-ben. A szakmai érettségi után vegyész és biotechnológus technikusi képzést szereztem. Jövő januárban államvizsgázom a Corvinus Egyetem Élelmiszertechnológus mérnöki Karán.
A tanulás mellett tagja vagyok a helyi polgárőrségnek és a Centrum Párt, valamint az Együtt Isaszeg Fejlődéséért egyesület helyi szervezetének. Évek óta folyamatosan próbálok tenni szűkebb környezetemért, a Tőzegtelepért, tárgyalva az Önkormányzattal és más, környezetvédelmi szervezetekkel.

Mit szeretnék tenni a Tőzegtelepért és Ilkamajorért?

1. Ilkamajor felzárkóztatása a nagyközség többi részéhez
• A bevezető út felújítása, rendszeres karbantartása
• Vízhálózat bővítése
2. Rákospataki tavak rekonstrukciója, kiemelten a Tőzegtelepi szakaszok
3. További útépítések a Tőzegtelepen
4. Új vasúti átjáró megnyitása az autós forgalom számára, valamint hivatalos gyalogátkelőhely létesítése a vasúti síneken keresztül.


Köszönöm bizalmukat, jó egészséget kívánok.

[i]Magyari Oszkár[/i]

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zold.jpg[/img]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger

WinCE Hozzászólás az előzmény idézésével
Adminisztrátor
Adminisztrátor


Csatlakozott: 2006.04.06. Csütörtök 20:49
Hozzászólások: 860
Tartózkodási hely: Isaszeg

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 10, 2006 6:07 pm    Hozzászólás témája:
 
[size=18][color=black]A Független Képviselők Szövetsége, a Centrum helyi szervezete és az Együtt Isaszeg Fejlődéséért Egyesület a következő feladatok megvalósítására törekszik:[/color][/size]

Infrastrukturális és településfejlesztési feladatok:
- Faluközpont kialakítása, egy biztonságos közlekedési csomópont (körforgalom) létrehozásával
- Új vasúti átjáró létesítése a Tőzeg-telep könnyebb megközelítése érdekében
- MÁV-val együttműködve biztonságos gyalog-átkelőhelyek létesítése a vasútállomás közelében
- Kerékpárút megépítése a szomszédos településekkel közösen Uniós pályázat segítségével
- Biztonságosan és kulturáltan üzemeltethet buszpályaudvar kialakítása
- Egészségügyi központ építése
- Állandó rendőri jelenlét biztosítása, működő rendőrőrs létrehozása
- Úthálózat folyamatos karbantartása, a használható szintű megőrzése érdekében (földes és szilárd burkolatú utakon egyaránt)
- Jó minőség szilárd burkolatú utak és járdák építése
- Eladósodás megállítása
- Könnyipari körzet létrehozása
- Faluturizmus támogatása
- Lámpás gyalogátkelőhely az iskolákhoz
- Gyalogátkelőhely kialakítása a Művelődési Otthonnál
- Buszmegállók kialakításának folytatása
- A posta és a vasútállomás mellett kultúrált parkolási lehetőség kialakítása
- Fekvőrendőrök elhelyezése forgalombiztonsági szempontok figyelembe vételével
- A Kossuth út elején (a régi Posta kanyar) kiszélesítése a biztonságosabb közlekedés érdekében
- A községi temető világításának bővítése és kultúrált parkolási lehetőségek biztosítása
- Az Isaszegi KHT. (megszüntetett) településüzemeltetési üzletágának felülvizsgálata, a község érdekeit figyelembe véve újra indítása


[color=black]Környezetgazdálkodási és környezetvédelemi feladatok:[/color]
- Szemétbánya rekultivációja
- Korszerű környezetgazdálkodással foglalkozó vállalkozások megtelepülésének támogatása
- Biogázüzem telepítése
- Feltárt termálvíz hasznosítása
- Tőzegtavak rekultivációja
- Tőzegtelep és Ilkamajor felzárkóztatása
- Szelektív hulladékgyűjtés megvalósítása (zöldhulladék elszállítás)
- Szennyvíztelep fejlesztése
- Ófalu rekonstrukciója
- Tanösvény, turistautak fejlesztése
- Fő út fásítása, virágosítás

[color=black]Oktatási és szociális feladatok: [/color]
- Iskola, óvoda fejlesztés
- Környezettudatosságra nevelés
- Cigányság felzárkóztatása, társadalmi életbe való bevonása
- Hátrányos helyzet családok, gyermekek segítése (elsősorban nem anyagi jellegű)
- Diákelvándorlás csökkentése
- Ifjúságvédelem, ifjúság megkötése (helyi szórakozás megoldása)
- Intézményeink közétkeztetésének minőségi javítása, az élelmiszer alapanyagok minőségi beszerzésének felülvizsgálata
- Beteg, rászoruló emberek segítése, az egészségügyi intézményekbe és egyéb hivatalokba való eljutatásuk megoldása


Szabadidő, sport, kulturális és ifjúsági feladatok:
- Korszerű játszóterek építése
- Családi szabadidőpark létrehozása
- Isaszegi sport tevékenység fejlesztése, szélesítése
- Művészeti, kulturális, hagyományőrző és idegenforgalmi programok színvonalas szervezése
- Kiállítások szervezése
- Emlékpark, szabadtéri színpad létrehozása Szoborhegyen



Önkormányzati reform feladatok:
- Az önkormányzati képviselők tanácsnoki, bizottsági feladatainak pontos meghatározása. A feladat végrehajtás ellenőrzése az esetleges elmulasztások retorzálása, csak a jól végzett munka jutalmazása.
- Kommunális adó mértékének és jogosságának felülvizsgálalata
- Tárgyalásos pályázatok kezdeményezése, a meghívások pályázatok mellőzése
- Regionális együttműködés közös EU pályázatok beadása
- Korrupció, mutyizás megszüntetése
- Helyi vállalkozásokkal szorosabb együttműködés kialakítása (jó minőség, korrekt ár)
- Csökkent munkaképességűek, kisebbség foglalkoztatása
- Közmegbékélés a közélet harmóniájának támogatása
- Képviselők tekintélyének visszaállítása, hogy a lakosság az elvégzett munka alapján ítélje meg őket
- Kötelező fogadóóra bevezetése minimum havonta
- Képviselői indítványok pártpolitika mentes szakmai elbírálása
- Testület által elfogadott indítványok segítése, megvalósítása, irányítása
- Jegyzővel való szorosabb együttműködés
- Megvalósult projektek pontos beszámoló és pénzügyi elszámolás készítése
- Hazai és uniós pályázati lehetőségek kiaknázása

Felkínáljuk minden Isaszegen él polgárnak, valamint a pártok, politikai és civil szervezetek részére a lehetőséget, hogy a fenti programpontokat véleményezzék, és újabbakat javasoljanak. Tesszük ez mindazért, mert úgy gondoljuk, hogy a fejlődés érdekében szükségessé vált a valóságos társadalmi összefogás. Egy zászló alá hívva az eredményes munka mellett érvelők csapatát társadalmi és politikai hovatartozástól függetlenül.

[b]Elérhetőségeink[/b]:
[b]Levelezési cím[/b]: Isaszeg, Pf. 39.
[b]E-mail[/b]: centrumisaszeg@vipmail.hu
[b]Telefon[/b]:, 06/70/264-6148, 06/70/451-7606

[img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/fkszlogo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/napjo.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/isaszeg.jpg[/img] [img]http://users.atw.hu/isaszeg/kepek/kepviselok/logok/zoldek.jpg[/img][color=black][/color][size=18][/size][size=18][/size]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Helyi választás 2006
1 / 1 oldal

Choose Display Order
Hozzászólások megtekintése:   
User Permissions
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

 
Ugrás:  


Jogi nyilatkozat:
Minden hozzászólás a szerzők tulajdona!
Nem feltétlenül értünk velük egyet és nem vállalhatunk felelősséget tartalmukért!!!



Skin Created by:
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Magyar fordítás © Andai Szilárd - Frissítette: Magyar phpBB közösség