You are here:

Weblapkészítési Árak

E-mail Nyomtatás PDF

Minőségi weblapkészítés önnek

Webtárhely (éves) és weblapkészítés összesen csak 26 000Ft-ért (maximum 80 oldal)

A leírás doc formátumban letölthető itt.


Céges Honlapkészítés ,, Csatlakozzon az ön cége is a világhálóra és az ügyfelek könnyen megtalálják önöket"
Ha az ön vállalkozása vagy cége még nincsen az interneten vagy nincsen honlapja akkor most lehetősége van hogy ez mostantól megváltozzon. Világszínvonalú minőségi honlapkészítés egyénre szabva. Ha érdekelné ez a lehetőség akkor nem kell mást tennie csak jelezzen e-mailban.
További információkat és árakat az alábbi tájékoztatóban találhatja meg.
Elérhetőségek:
e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
lakcím: 2457 Adony Hunyadi utca 17/1
weblap: www.jacuto.extra.hu

Tel.: 0625231145

Már évi 1200Ft-tól lehet cégének saját honlapja!

1) Az első felvetődő kérdés hogy ingyenes vagy fizetős webtárhelyen legyen weblapja és milyen domain legyen. a; Fizetős tárhely: egyértelműen Magyarország legolcsóbb webtárhelyszolgáltatóját ajánlom önöknek. Ez a tárhely az 1B Telekom. Annak ellenére hogy talán a legolcsóbb semmivel se rosszabb a teljesítménye a szerverüknek. 400Ft+áfa/éves tarifával már bérelni lehet webtárhelyet, de ez csak 5 Mb-os. (árak: http://www.1btelekom.hu/webhosting/csomagok_arak) Álltalában egy cégnek 100Mb-os tárhelynél nem kell több ez 1990Ft+áfa/évet jelentene. De ha ez nem elég akkor akár 2,5Gb-os tárhelyet is bérelhet 9990Ft+áfa/évet jelent. 2,5-Gb-os webtárhely ennyiért nem sok helyen lehet kapni a világon. Ha valaki pedig több évre szeretne bérelni az jelentős kedvezményeket kap (http://www.1btelekom.hu/webhosting/akciok).
www.1b.hu b; Ingyenes webtárhelyszolgáltatók: extra.hu-t ajánlom, mert 2 Gb webtárhely van 100Mb Mysql. Nincsen reklám ennél a webtárhelyszolgáltatónál. Hátránya hogy elavult a Mysql szerver. De ez nem akkora baj, mert a php rendszerek fontos/jelentős része fut rajta. Ez szóval nem kerül pénzbe.
www.extra.hu

2) Domain választás: Különböző cégeknél nincsenek nagy különbségek az árakban .COM .ORG .NET .INFO .BIZ domainregisztráció 2400 Ft +ÁFA / év .HU domainregisztráció 2400 Ft +ÁFA / 2 év .HU domain éves hosszabbítás (csak a
3. évtől fizetendő) 1.300 Ft +ÁFA / év

3) Honlapkészítés : Mivel minden site-nak más a designje ezért el kell dönteni hogy mihez hasonlítson a lap. Ha van elképzelése és ragaszkodik ahhoz akkor jelezze hogy mihez hasonlítson a dizájn. Ezt bármilyen módon megteheti. Általam szerkesztett weblapok az alábbiak: www.tutucar.hu www.joomlashape.com ...

4) Karbantartás: 2500Ft/hónap folyamatos frissítés. Nem muszáj karbantartást kérni. Egy nagyobb pl.: design váltás 5000Ft/alkalom. Természetesen ez az ár is tájékoztató jelegű.

5) Mely webkeresőkön lesz megtalálható a honlap?:
www.google.com
www.yahoo.com
www.startlap.hu
www.kurzor.hu
www.tango.hu
www.ok.hu
www.goliat.hu
www.msn.com
www.lapozz.hu
5+1) Keresőoptimalizálás: Keresőmarketing segítségével minél előrébb végezhet a weboldala a keresőmotorok adatbázisában. Ügyfelei könnyen és gyorsan meg tudják találni a cégét a legismertebb keresők segítségével, ezzel növelheti vállalkozása bevételeit is természetesen.