Jáde Pentagram

Legutolsó cikk

Raoul Renier: A gorviki invázió

Az Amíg a vas vág című regényhez készült jegyzetek soron következő darabja, Kornya Zsolt tollából.

Közlemények

2006. június 18.

Az oldal ismét új sminket kapott, remélhetőleg a nagyérdemű publikum minél nagyobb megelégedésére. Ha nem, hát akkor sem nyúlunk most hozzá egy darabig.

fel

Cikkek

Raoul Renier: A gorviki invázió

A lovak Yneven II.

Kőfalak védelmében I.

Raoul Renier: A koldusszékről

Raoul Renier: A Birodalmi egység felbomlása

Terhes álmok gyötörnek

Aquirölő Syuras

Jáde Pentagram - I. szám

fel

Ismertető

Üdvözlünk a Jáde Pentagram oldalain!
A Jáde Pentagramot néhány M.A.G.U.S. rajongó hozta létre azzal a céllal, hogy az általuk kreált, nem hivatalos anyagokat megosszák a nagyközönséggel. Célunk az igényesség, és minél széleskörűbb felhasználhatóság, ezért két fő alapelvet követünk. Az első, hogy nem írunk játéktechnikáról - a többféle rendszer és a kiegyensúlyozás nehézsége miatt bele sem kezdünk. A második alapelvünk, hogy csak az eddig megjelent kiadványokban olvashatóakkal összeegyeztethető, azoknak ellent nem mondó cikkeket, novellákat alkotunk, lehetőleg írókkal, szerzőkkel egyeztetve.

Ha úgy érzed, Neked is lenne kedved részt venni ilyesmiben, akkor küldj egy levelet a jadepentagram@gmail.com címre. Jó olvasást!

fel

Impresszum

Online M.A.G.U.S. fanzin

Szerkesztők

Fejlécgrafika

Elérhetőség

Amennyiben szeretnéd oldalainkon közzétenni alkotásod, írj bátran a fenti levélcímre!

Jogi nyilatkozat

A Jáde Pentagram oldalain megjelenő írások azok szerzőinek tulajdonát képezik. Az oldalainkon közzétett anyagok saját használatra, egyéb, anyagi hasznot nem hajtó alkotásokhoz való felhasználás céljából bátran sokszorosíthatók, terjeszthetők, azonban ebben az esetben a forrás pontos megjelölése kötelező. Ezen anyagok részének vagy egészének kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos!
A fentiektől eltérő felhasználás kizárólag a szerzők, illetve a szerkesztők írásos engedélyével lehetséges.

fel

Jáde Pentagram, 2005-2008.