Tisz iz ö begining ov ö bjútiful fákk

Nos, üdvözlök minden kedves olvasót, aki ide talált valami okból kifolyólag. Egyelőre még nem sikerült meghatároznom az oldal mondókáját a külvilág felé, de én nagyjából egy személyes blog-félét képzelek el - ami persze kurvára senkit nem izgat, mert senki nem kíváncsi arra, hogy mekkorát szart a másik ebéd után. Na de komolyabbra fordítva a szót lesznek érdekes dolgok amit vagy elolvasol, vagy iszol egy sört.

Az blog nem vördpressz és hasonló template alapú oldal felhasználásával készül, saját magam írom, így elég sok dolog hiányzik még, csak a legszükségesebb dolgok elérhetőek egyelőre. Többek közt ez az oka annak, hogy nem tudtok kommentelni, meg úgy nagyjából semmit se grin.png Szóval nem a Kishitlerség az oka, hogy minden alkotmányos jogotoktól megfosztva kell nézelődnötök az oldalon. (Pedig de devilish.png)
A lényeg a lényeg, hogy egyelőre egy nagy fos, de majd bekeményítek és akkor szar is lehet belőle. Elég sok minden hiányzik, cikkek szövegformázása is elég natúr, de kezdésnek jó lesz. Idővel majd lesz fórum is ahol ha véletlenül valakinek észrevétele lenne, vagy csak simán a véleményét szeretné kifejteni, megteheti. De addig még hosszú az út és sok órát kell itt görnyedni a számítógép előtt.
Addig is jó olvasgatást, a kávét próbáljátok meg ne kiborítani angel.png

<< Vissza a főoldalra

 Címkék: Közlemény Önfejlesztés DoItNow

2016.01.04 01:01 | Írta: James Morgenstern | Hozzászólások: (Nem lehet hozzászólni)