Halt

Most, hogy facér lettem rájöttem, hogy nem a csajozásba kell menekülnöm és azt csinálnom, mint egy robot, hanem kicsit rendbe kell szednem az életemet és a szintlépéssel foglalkozni, amiben egyelőre a nőknek nincs helye.

Persze ettől függetlenül ha képbe kerül  egy-egy lány, nyilván nem fogom bánni, de muszáj lesz fejleszteni a saját életemet, mert hosszú távon nem mehet így tovább. Talán kicsit félek is, rég nem voltam kint úgy igazából a terepen, de azért még tudom nagyjából mennyit érek. Ezen kell változtatni.
Az utolsó félévem kezdetével elkezdek kondizni, a tanulást már most elkezdtem. Idén kell végeznem, bármi történjék. Februártól dolgozni akarok teljes állásban, nyár végére pedig egy autóra valót összeszedni. Van pár nagyon érdekes önfejlesztő könyvem, szeretném elolvasni őket és vázlatosan kiszedni belőlük a lényeget, majd később terepen és a hétköznapi életben alkalmazni őket. Úgy érzem most egyet hátra kell lépjek, hogy utána megtehessem azt a bizonyos lépést előre. Egyelőre ennyi smile.png

<< Vissza a főoldalra

 Címkék: Önfejlesztés PUA

2016.08.29 09:50 | Írta: James Morgenstern | Hozzászólások: (Nem lehet hozzászólni)