Az egyszerűbb szintemelés

Összegyűlt bennem néhány gondolat a PUA-val és a szintelmélettel kapcsolatosan, így most arról ejtenék pár szót.

Most, hogy a PUA robotok elmentek, beszélhetünk a hüvelygombáról. Azt hiszem nem mondok azzal újdonságot, hogy ha ismerkedni akarsz, akkor igenis számít a külső. Nyilván ha egy Beckham külsővel jöttél le a gyártósorról, akkor könnyebb a dolgod ha dugni szeretnél szép lányokkal. Ha esetleg nem így volna, akkor sincs nagy baj, mert a külsőd az egyik legkönnyebben és leggyorsabban formálható dolog, amivel változtathatsz a piaci értékeden. Az első és legfontosabb dolog, hogy ne görcsölj rá az egész csajozás témára. Az egész PUA társadalom és PUA "guruk" erre mennek rá, hogy kételyt, bizonytalanságot tartsanak benned, hiszen ez az érdekük. Különben ki fizetne a "nyócvanezres társas IQ tréningért" pénzt? A sok elméleti előadás során szépen rádteszik a terhet, hogy "ezt és ezt kell tudnod és csinálnod", "ezt és ezt kell mondanod", "de ha ez meg ez van, akkor ezt meg ezt csináld, mert különben kipoofolnak". Most komolyan. Kérdőjelekkel teli fejjel elmész, meghallgatod és a végén hülyébben jössz ki, mint mikor bementél. A végén elhiszed, hogy ez nehéz és mennyi munka van vele. Olyan ez, mint a dohányzásról való leszokás. Mindenkiben az a képzet él, hogy hú de nehéz leszokni, már-már lehetetlen. Pedig nem nehéz. Nem kell többé cigit venni.
Épp ezért nem beszélnek arról, hogy hiába a rengeteg elméleti tudás, ha egyszerűen képtelen vagy alkalmazni és kamatoztatni, mert béna a külsőd. Ugyan ez a helyzet az egyetemi előadók esetében. Rengeteg elméleti tudás, évek óta csinálja, de ha odaültetném, hogy "Péter professzor Úr, mérje már meg a szenzor áramfelvételét, ott a multiméter a szekrényben", akkor lehet bambán nézne, és elővenné a blankoló fogót. Ezért felesleges ennyi PUA szarságot olvasni és megtanulni. Van benne igazság és hasznosítható tartalom, de ha nem tudsz szelektálni közte, akkor te is ilyen PUA "professzorrá" válsz.
Ez nem így megy. Az előadásokról tudatosan hiányzik az, hogy tenned kell a külsődért. Nyilván formálható kereteken belül. Nem arról van szó, hogy változz Ken babává. De temérdek dolog van, amivel emelhetsz az értékeden. Járj el edzeni. 3-4 hónap alatt már látványos eredményt érhetsz el. Ha kövér vagy, fogyj le, legyél fittebb. Ma már társadalmi holokausztnak számít az embereket a súlyukkal vagy külsejükkel ekézni. De vajon hogy várhatod el egy nőtől, hogy vonzónak tartsa a sörhasadat az igénytelen zsíros hajaddal? Miközben ha meglátsz egy molett nőt, azt mondod rá, hogy kövér malac, és bottal se piszkálnád meg. Túl drága a konditermi bérlet? A fonaljárásért kifizetni több tízezret nem az? Legyél ápolt, tiszta. Vegyél dezodort, jó dogkrémet esetleg egy jobb parfümöt. Ezek alap dolgok. Függetlenül attól, hogy kövér vagy sovány vagy. Járj el fodrászhoz, kérd ki nyugodtan a véleményét. Kérj valami divatos frizurát. Még véletlenül se te mondd meg. Másikat. Ami eddig volt, az nem volt bejövős és valószínűleg anyukád is csak udvarias volt, amikor azt mondta jól áll. Nem drága, 2-3000 Ft. Borotválkozz rendesen, vagy ha borostád van, akkor hajvágóval tartsd rendben. Ezek mind olyan dolgok, amik akkor is sokat dobnak rajtad, ha nem Adónisznak születtél. Járj divatos ruhákban. Akármit gondolsz, nem kell ezért több százezret fizetned. Elég ha veszel magadnak 1-2 farmert, ami tényleg jó, nem trapéz és nem is teleszart búvárruha. Egy hozzá passzoló cipőt és pólót vagy inget. Kérd ki nyugodtan az eladó csaj véleményét. Mondd meg neki, hogy szeretnél divatosan, vonzóan felöltözni valami laza póló-farmer kombóval. Ha távol van tőled a divat, akkor még véletlenül se ronts be a boltba és magadnak akaszd le a ruhákat, mert valószínűleg szar volt az ízlésed már eddig is. Ezek nem drága dolgok. Még csak az se elsődleges szempont, hogy márkás dolgok legyenek, bár tartósság szempontjából nem hátrány. De még egy márkátlan szettel is jól tudsz kinézni, ha ízlésesen van összeválogatva. Nem, ezek nem faszságok. A lányok megnézik hogyan vagy felöltözve. És ha összhangban vannak a dolgok, akkor máris jobb helyzetből indulsz. Egy normális farmer ami jól is áll mondjuk 7000 Ft, 2 db egyszerű  póló ami mentes mindenféle gagyi idézettől 6000 Ft, valami jó cipő 15000 Ft. Ezek tök alap dolgok és ennyi pénzért azért már kapni jó dolgokat, amik nagy eséllyel jobbak és sokkal inkább hozzád illenek, mint ami most van rajtad. Egy kevés ráfordítással 2-3 vonzó ruhaszettet összerakhatsz magadnak, amiben sokkal jobban nézel ki és jobban is érzed magad.
Ez kellene, hogy legyen a nulladik lépés, mielőtt egyáltalán elkezdesz PUA-zni. Igaz, hogy ezek csak külső dolgok és ettől még egyáltalán nem garantált a siker, de ha tényleg látszik rajtad, hogy adsz a külsődre és magadra, akkor véleményem szerint sokkal jobb eredményeket érhetsz el. Nyilván ez nem pótolja a belső játékodban rejlő hiányosságokat, de nem is biztos, hogy szükség van erre PUA értelemben. Úgy van eladva az egész PUA, hogy csakis ezzel lehet nőd. Nettó baromság. Akkor eddig hogy működött? Senki se ismerkedett, nem dugott, nem push-pullozott csak úgy hozta a gólya a gyerekeket? Of course not. Inkább ebbe ölj energiát, ne a tanfolyamokba. Ember vagy, ott van benned genetikailag az ismerkedés tudása. Csak jó mélyen grin.png Legyen határozott világképed, ne meghódítani akard a nőt, hanem - mint amikor a bűvész eléd teríti a lapokat, hogy húzz egyet - mutass neki értéket, aztán ha beakar lépni a világodba, mert érdekli, akkor hagyd neki. De ez is egy faszság, amit nyomatnak. Ha nem vonzódik, akkor "ezt meg ezt kell csinálnod". Hiába parádézol neki, ha egyszer nem vonzódik. Nem vagytok egy szinten. Minek energiát beleölni olyan nőbe, aki nem kíváncsi rád? Persze a PUA ezt is megmondja. Nem kell PUA ahhoz, hogy nőd legyen. Persze minél jobb nőt akarsz magadnak, annál kevésbé lesz elég a jelenlegi szinted. Jobb nőt akarsz, jobb férfivé kell válnod. Ez egy olyan törvény, amit jobb, ha megtanulsz. Viszont azzal sincs semmi baj, ha te tökéletesen boldog és kiegyensúlyozott vagy egy átlagosan szép lánnyal. Teljesen oké a dolog, nem leszel ettől kevesebb. Ettől függetlenül abban a kapcsolatban is muszáj fejlődnöd, mert idővel jön egy nálad jobb pasi, aki ha tetszik, ha nem, elfogja vinni a csajodat. Viszont azt meg kell értened, hogy ha nem vagy vonzó külsőleg és belsőleg se, akkor az estéidet végigrecskázva fogsz meghalni. Külsőd fejlesztésére használd a fent írtakat, kondizz, ha nem akarsz fizetni, akkor legalább futni járj el, az is sokat segít és dob az önbizalmadon. Belsőre pedig tényleg a klasszikus értelembe vett férfivá kell válnod, akinek van élete a nőkön túl, határozott véleményed és elképzelésed van a dolgokról, van célod, nem futkározol a nők után. Ha ezek megvannak, akkor sose fog felmerülni benned a kérdés, hogy "mit mondjak neki?", "mi van ha visszautasít" és a többi kérdés. Ha tényleg egy vonzó férfivá válsz, akkor egy csomó PUA által definiált maszlag eltűnik és nem jön elő a játékban, mert egész egyszerűen eliminálod őket azzal, hogy férfias vagy és vonzó. És az a jó ebben, hogy férfiassá és vonzóvá bárki válhat, aki tesz is érte.


<< Vissza a főoldalra

 Címkék: DoItNow Önfejlesztés PUA

2016.09.04 13:52 | Írta: James Morgenstern | Hozzászólások: (Nem lehet hozzászólni)