Archív #01 2012. július

Egy pár évvel ezelőtti estével indítanám a bemutatkozásomat. Kissé megmosolyogtató ennyi év után újra olvasni és visszagondolni rá. Érdekes mennyire másképp gondolkodtam akkor és mennyire másképp csináltam. Le is lövöm a poént. Nem volt Pull az este sad.png

Este 6 óra: Még nagyban nyomatom Mystery könyvet, közben izzadok, mint a szemét a 30 C-os szobában. A fejemben kósza gondolatok járnak; tényleg működik, mi a tököm lesz?, meg tudom én ezt csinálni?; nem vagyok impotens ehhez?; faszom az egész melegbe; ennék egy jégkrémet; viszket a tököm; borotválkozni kéne; na, koncentrálj!
8 óra körül észreveszem az időt, és beugrik, hogy jelenésem van havernál kerek 18:30-kor. Összeszedem az egyetemista ember összes ingóságát és útnak eredek M barátomhoz. Valójában nem sok örömöt jósoltam magamnak a mai napra (kis ÁFCS grin.png), mivel ötödik napja képtelen vagyok aludni, mert a szomszéd úgy döntött, hogy lecseréli a két éve lefektetett járólapot a ~80nm-es lakásában. Ja, a csempe is játszik.
A lényeg, hogy kibaszott nyűgösen, már-már fájó pocakkal (alig akart csúszni a saját Whisky-Pepsi keverésem) elindultam, majd megérkeztem M barátomhoz. Talán picit másnapos/negyednapos is voltam.
Nála barátaimmal ittunk durván fél órát, beszélgettünk, hülyéskedtünk. Haver - nevezzük B-nek - hozta az unokatesóját, D-t.
Ekkor még nem sejtettem én se, hogy milyen irányba fog elindulni az este és mennyire összhangra lelek az egyébként akkor még hallgatag D-vel.
Bementünk városba, hogy jól érezzük magunkat, bulizunk. Ekkor jött Zeusz, és dörögni kezdett az égbolt. A társaság - 6 fő minket leszámítva - behúzódott az eresz alá - félve az egyébként elmaradó esőtől. Én ott maradtam D-vel egyedül.
Nagyjából dumáltunk egy órát, egész faszán összeismerkedtünk. Ekkor hívta a húga/húgát, hogy jönnek befelé, várjuk meg. Vártunk negyed órát, majd még egy picit, összefutottunk, majd felmentünk a várba. Ekkor még mindig össze voltunk nőve D-vel.
Itt kicsit halványodik a történet - hisz nem ittunk semmit az égvilágon -, de elindultunk lefelé a várból?
Lefele jutott eszembe, hogy a picsába, gémelni kellene, annyi jó suna van itt. Rendben, lejöttünk a várból, megláttunk egy 3-as pina setet, egyből odaromboltunk. Ekkor jutott el a tudatomig D pinamágnese, amit simán használni tudunk a nyitáshoz.
D ugyanis hozott magával egy vízi pisztolyt, amit megtöltöttünk pálinkával. Ekkor ugrott be a nyitás: (ha volt, akkor all rigths reserved)
Én: Sziasztok, lányok, fogtak már rátok fegyvert???
Pinák: Mi? Nem. Jujj!
Ekkor jött a meglepi, a szájba spricc. Hagyta mindenki smile.png (Melyik nő ne élvezné ha a szájába spriccelnek? grin.png)
Kicsit kérdezősködtek, hogy ezmiez???, de benyelték.  
Nyomtam velük a gémet, igazából tök fun volt, nyomott a target IOI-t, kérdezte hogy hívnak, mondom "gyere ide", a haját durván háromszor fésülte keresztül az egész a fején, hol jobbról balra, hol balról jobbra, a tíz perc alatt durván elszívott három cigit (narancs Pall Mall volt, szóval nem lehet egy nikotinegér), nyomtam neki a dumát a Télapóról, meg Rudolfról, meg ő biztos világ életében csak virgácsot kapott, mert jó kislány nem lehet. Nevetés. Egyébként megközelítőleg HB7 volt a barátnői HB6, HB5.  
Baromkodtunk, majd lekoptunk tőlük. Rájöttem király vagyok a csajoknál ha leszarom őket, szegény annyira tényleg nem érdekelt, max. egy jó kis Pull, de annyira tele volt a fejem, hogy gondolkodni se tudtam, csak élveztem a helyzetet, hogy minden figyelem az enyém. Nem volt semmilyen klóz, de pont ez tette felszabadulttá a beszélgetést. Ekkor jött az ötlet, hogy toljuk végig az egész estét.
Ekkor éreztem a legfelszabadultabban magam. Nyitottunk mindenféle pina setet, kettest, hármast, rockert, részeget, sőt, még egy lezbi kettest is, de nagyon be voltak nedvesedve egymásra, így nekünk csókolom volt. (illetve nekik)
Mentünk színház felé, bejátszottuk a pisztolyos nyitást ott is, de nagyon puncik voltak a lányok, csak az egyik volt hajlandó megkóstolni, az is a csuklójáról . Akkor arrivederci amore.
Aztán vissza az éjjel nappalihoz. Nagyjából 200 embert kell elképzelni 150nm-en. Vettünk sört meg feltöltöttük a puskát. (100Ft-os zsebrakétával) Ekkor jutott eszembe egy szép jó ötlet. A közelben performanszolt egy bohócnak öltözött srác, aki lufiból hajtogatott össze ezt-azt. Mondjuk neki D-vel, hogy nekünk márpedig kell egy korona. Nem is gondoltuk, hogy mekkora pinamágnesként hat egy ilyen kis szar.
Mentünk egy kört, 5 perc alatt csak durván 10 csaj próbált megnyitni minket úgy, hogy mi nem is próbálkoztunk, még csak szemkontakt se volt.  Jó befektetésnek bizonyult ez a kis királyfis játék.
Utána gondolkodunk, hogy kéne egy közös kép, hisz végülis cirka 6-7 órája ismerjük egymást. Kerestünk egy csajt, HB4 (van ilyen? ), szívét lelkét beletette a fényképbe, ráadásul ő volt az egyetlen, aki elmerte szopogatni a puska tartalmát jóízűen.  (ekkor már vodkás-pálinka volt). Miközben nyomta a képet rólunk, odajött egy mocskosul fullos, kis formás pici szöszi. Szerintem Photobombingolni akart, de olyan jól sikerült, hogy hozzábújtam, így ez nem jött össze neki.  
Ez is kurvára megdobta a hangulatomat.
Ezután D-nek ment a busza, lekísértem PU-ra. Mondanom sem kell, itt is kaptuk a dicséretet, a pináktól. Ami a legszebb, hogy a lufis korona 2 órás életciklusa alatt csak durván 10 alkalommal próbálták a lányok magukévá tenni, megvenni, lerángatni rólunk vagy megvesztegetni minket. Természetesen nem adtuk, jó lesz másnap.
Összességében ez volt az első estém, amikor kimentem és elkezdtem a fejlődést, nyitottunk, kurva jól éreztem magamat, minden csaj megnézett, tetszett nekik, amit látnak és csinálunk velük.  
Holnap - azaz ma - folytatás.  
(Ja igen, körülbelül matt részegen nyomtattuk, és nem így kéne satöbbi, de mocsok jó volt. Bár nekem csak a gátlások lettek lazábbak, beszélgetni, non-verbálisan kommunikálni még teljesen képes voltam.)

Hmm... Jóleső érzés tölt el akármikor újra elolvasom az akkor írt beszámolómat. Ez volt az első olyan este, amikor végre gyakorlatba ültettem az olvasottakat a PUA-val kapcsolatban. Rengeteg kérdés és bizonytalanság volt bennem akkoriban ezzel kapcsolatban. Bár akkor úgy gondoltam ennél nagyobb királyság nem létezik. Így 4 évvel később azért már másképp gondolok erre az egész PUA "szakmára". Akkoriban úgy gondoltam ez az élet, azóta rájöttem, hogy inkább csak egy igen vékonyka szelete... Megváltásként gondoltam rá, aztán ahogy szép lassan egyre többet olvastam róla és eljártam előadásokra szépen kitisztult a kép, hogy egy hatalmas nagy kamu maszlag veszi körül az egészet, melyre már-már egy egész iparág épült. És egy olyan embernek aki odáig eljut, hogy felismerje béna valamiben bármivel kilehet mosni az agyát, mert tudatlan és nem rendelkezik a szükséges ismeretekkel, tapasztalatokkal. És ezt előszeretettel ki is használják a PUA "oktatók". Az egész csajozás hiperharmonikus sorok és kettős integrálok egyvelegeként van beállítva, pedig ennyire nem bonyolult. De a nagy köd és ködben tartás tökéletes táptalajt biztosít a következő előadás "szükségességére". Nagyjából egy éve a fórumokat is hanyagolom, mert rájöttem az igazságra, "Látom a Mátrixot" devilish.png Sajnos mostanában kicsit szarok mindenbe, de folytatnom kellene az önfejlesztést a mentális maszturbáció helyett.
Áhoj!

<< Vissza a főoldalra

 Címkék: Önfejlesztés Archív PUA Kocsma Sör

2016.01.14 18:22 | Írta: James Morgenstern | Hozzászólások: (Nem lehet hozzászólni)