Archív #02 2012. október Koncert

Szintén egy régebbi estével folytatnám az Archív rovatot. Még mindig érdekes megfigyelni mennyire kezdetleges volt a gamem annak idején. De persze ez a friss tudásnak és változtatni akarásnak a következménye. Valamikor el kell indulni az úton és félretenni a komfortzónádat.

Kapunyitás este 7 órakor. Én Danival az utcán alapozok délután 5 órakor. Koncert piszkos jó volt, hosszú idő óta nem üvöltöttem és ugráltam ennyit. Utána természetesen fotózkodás, aláírás a bankkártyámra papír hiányában (végre érvényesé vált grin.png) Engem követően a két csajszi is fotózkodni akart, csak elfelejtették elhozni a fényképezőjüket, vagy lemerült, erre nem emlékszem. Dani lőtt nekik egy képet, utána kékfoggal átlökte. Itt kapcsolódtam be közéjük én is, nagyon jól néztek ki. Feltettem nekik az egymilliós kérdést:
- Szerintem ti rokonok vagytok, igaz? Továbbmegyek, testvérek. Ja és ikrek is.
Ekkora szart sose hallottam még senkitől, de működött, nevettek rajta. Aztán később kifele menet fűztük őket, kiderült nem helyiek, épp a limuzinra várnak. Próbáltam kvalifikáltatni, hogy tud-e táncolni; jött rá a kontra: - és te? Én: - Naná! Ilyen kifinomult mozgástechnikát még sose láttál. Ekkor benyomtam valami iszonyatosan szar mozgást. Tetszett nekik, nevettek. Közbe kino is ment, már nem tudom mit kérdeztem, de a kezével mutatva válaszolt. Én kezembe vettem a kezét és megmutattam helyesen a mozdulatot. Megkérdeztük, hogy mennyi idősek vagytok; jött a válasz: 15. Jól van persze, tudod ki hiszi el. Odanyújtja egyikőjük az igazolványát, jön a felismerés; tényleg annyi. (Amikor én voltam ennyi idős miért nem néztek így ki a lányok? 18-19 éveseknek simán kinéztem őket.) Megjött értük a kocsi aztán elköszönünk tőlük.
Ekkor elindultunk másik helyre bulizni, szerencsére nyitva és tömve volt. Sokáig semmi nem volt, kurvára leeresztettem, másnapos és aznapos voltam, DLV ON, szóval tökéletes példája voltam, hogy „hogyan ne!”. Kiültem levegőzni az asztalhoz, ahol Dani fűzött egy csajt. Korrekt volt FN8. Odébb ültek ketten egy asztallal beszélgetni. Én meg ott maradtam két csajjal az asztalnál. Rákérdeztem a mellettem ülő lány nevére, hát ennyire nem láttam még nőt örülni egy ilyen kérdésnek smile.png Lehet már előtte kiszúrt magának, nem tudom. Én kb. akkor vettem észre. Bemutatkozott, a barátnője is a teljes nevével – elég ritka, leszoktam róla én is. Mondtam neki, hogy ne nehezítsd a helyzetemet, mert kitűnő a névmemóriám, úgyhogy elég lesz a keresztnevedet megjegyezni. Nevetés! smile.png Kényelmes üléspozíció felvéve. Ment a duma, aztán barátnő eltűnik, ketten maradunk. Azt mondja ide ülök melléd. Kérni akart egy cigarettát, mondtam neki, hogy ha megtudsz győzni, akkor adok. Ha tudom, hogy ez ennyire működik, mindig használni fogom. Lekinozott két kézzel, megkaptam mennyire csodás mosolyom van. (Azért ne higgyetek neki, nem csodás) Mondtam neki, hogy te már a sokadik lány vagy az este aki ezt mondja. Ment tovább a hízelgés, kurvára élveztem, nő még nem akart így felszedni smile.png Ennyire jól még sose esett a bók az én irányomba. Úgy érzem az elején a meggyőzésnek szólt, de utána szerintem felizgult grin.png Ekkor megpróbáltam emelni a téten és azt mondtam neki, hogy „mi csak barátok lehetünk, remélem nem gond”. Azt az arckifejezést látni kellett volna, szerintem még sose mondott ilyet neki senki. A terv bejött, mert magasabb fokozatra kapcsolt. Bedobtam neki az „úgyse tudod ezzel a szájjal torokra venni” szöveget. Odahajolt, a kezét a comb-ágyék területre rakta, majd valamit belesúgott a fülembe. Nem igazán hallottam mit mondott. Attól a pillanattól, hogy rám rakta megsüketültem, szóval rejtély smile.png Belémsúgott valamit és végignyalta az arcom. Eddig szerintem jó volt a játék. Innen viszont elbasztam. Csak pusholtam, Pull-t alig-alig használtam. El is basztam confused.png Később a pályaudvaron még összefutottam vele, valami ment itt is, csak arra emlékszem, hogy még mindig benne volt a mini-játékomba, miszerint amikor lekinozott, mondtam neki, hogy ez most 500Ft lesz. Estére nagyjából 10000Ft-nál jártunk smile.png
Későre járt, úgyhogy elköszöntünk. Szolgáljon ez ékes példának, hogy a faszarcúskodás PUA módra nem mindig működik.

<< Vissza a főoldalra

 Címkék: Archív Sör PUA Kocsma

2016.01.30 16:35 | Írta: James Morgenstern | Hozzászólások: (Nem lehet hozzászólni)