Május 1st, 2008

FIGYELEM!!!

FIGYELEM! A BLOG BIZONYTALAN IDEIG ÁTALAKÍTÁSON MEGY KERESZTÜL, TESZT VERZIÓBAN VAN! Nincs egyenlőre design. Most jó pár napot itthon leszek, így a bloggal fogok foglalkozni. Május hetedikén visszakerül egy új, vagy a régi állapot, majd 9-12 között újabb teszt állapot. Kérlek, látogass vissza MÁJUS 13-ától! Köszönöm a türelmet, és a megértést!

Jana

Május 1st, 2008

Május 1.

Eredete

Előzményei egészen a brit ipari forradalomig nyúlnak vissza, amikor is egy gyártulajdonos, Robert Owen 1817-ben megfogalmazta és közzétette a munkások követelését, benne többek között az addig 10-16 órás munkaidő nyolc órára csökkentését, a roppant hangzatos (hazánkban a Beatrice együttes által is feldolgozott) Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra egyéb tevékenység (Eight hours labour, Eight hours recreation, Eight hours rest) szlogennel.

Read the rest of this entry »

Május 1st, 2008

WordPress 2.5.1

Megjelent a legújabb WordPress frissítése, a 2.5.1-es verzió. Érdemes frissíteni, sok mindent javítottak benne. Az újdonságok közt szerepel…

Read the rest of this entry »

Április 28th, 2008

Tárgyak átszínezése (v1)

A színezést több féle módon elvégezhetjük, ami most bemutatásra kerül,az a legegyszerűbb. Nyissunk meg egy képet, amit átszínezünk. Én most egy citromot fogok…. :)

Read the rest of this entry »

Április 26th, 2008

Hogyan vásároljunk digitális fényképezőgépet?

A kezdő fotós a megapixelek számát nézi elsőleges szempontként, de ez ma már egyáltalán nem lényeg, bár régen még igenis az volt. A 4 Megapixeles gépek voltak a kezdők, az 5-6-osok a belépők, a 7-8 megapixelesek pedig a csúcskompaktok.

Read the rest of this entry »