Fejlesztések
Írta: Zoli - Dátum: February 17 2009 22:53:36
Lassan egy hónap telt el, hogy elindult a PHP alapú oldal, lássunk hát egy összegzést, ennek eseményeiről.
Teljes hír
Sajnos nem mondhatom, hogy túl zökkenőmentesre sikerült volna a kezdet, de szerintem ezt a legtöbb ilyen oldalról el lehet mondani. Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon regisztrálni sem lehetett. Majd a hiba kijavítása után sorozatosan jöttek újabbak, de többé kevésbé mind sikerült kijavítani, vagy ha éppen nem is, rajta vagyok a dolgon. Továbbra is persze, ha bármi hibát találtok jelezzétek fórumon, e-mailben, msn-ben, személyes levélben, postai levélben, légipostán, vagy ahol jólesik :)

Sokan panaszkodtatok arra, hogy az oldal néha kezdőlap helyett fehér lapot jelenít meg valamilyen hibaüzenettel (MySql connection valahogy így kezdődik)
Sajnos ez a probléma tőlem nagyon távol áll, ez az ATW szervereinek rakoncátlankodása. Ilyenkor javaslom 5-10 perc múlva visszanézni, annyi idő alatt általában elhárítják a hibát.

A fórum magyarosításáért én felelek, haladok vele szépen lassan, de sajnos minden egyes gombot újra le kell gyártani, ahhoz, hogy szép magyaros kinézetet kapjak :)

A letöltőrendszer is lassacskán összeáll, szerintem ti is tudok cikkeket, híreket, letöltéseket küldeni, tehát akinek bármi olyan dolga van, amit másokkal szeretne megoszthatóvá tenni, nyugodtan küldje el nekem, én pedig felteszem ide, hogy mihamarabb láthassa a nagyközönség is.


Remélem összességében azért meg vagytok elégedve az oldallal, és szép lassan kezdi mindenki megszokni az új dolgokat. Én is pakolászok fel minél több anyagot, amiből böngészgethettek, a letöltések és a cikkek körét is bővítgetem, aztán ha minden jó lesz már, és hibátlanul üzemel a dolog, akkor a galériát is beindítom végre valahára, de úgy érzem, most a fórum és a letöltések fontosabb egyenlőre.

Sok sikert, jó babettázást, bár milyen hidegben, még inkább jó motorszerelést, motorelővevést ;-)