Változások
Írta: Zoli - Dátum: March 01 2009 23:40:48
Változások vannak a vezetőséget illetően, és néhány jó hír az oldallal kapcsolatban.
Teljes hír
Úgy érzem ennek a ténynek érdemes egy új hírt nyitni, hiszen új vezetőségi taggal bővült az oldal PIRO személyében, aki eddig sok kreativitásról és ügyességről tett tanúbizonyságot. A galéria nagyrésze is az ő keze munkáját dicséri, és még sok egyebet csinálgat az oldalon, ezért ha bármi ötletetek, óhajotok, sóhajotok van hozzá is fordulhattok bizalommal, rövid időn belül válaszolni fog nektek.

Tehát innentől bármit szeretnétek küldeni, javasolni, változtatni nekem és neki is írhattok.


További jó hír, hogy az oldalra már 30-an regisztráltak. Úgy tapasztalom szép lassan kezditek megszokni az új oldalt, ennek nagyon örülök, remélem mihamarabb elérjük a 40-es majd az 50-es lélektani határt is. Piro a fórum moderálását is végzi, az oldallal kapcsolatos teendői mellett, úgyhogy a fórum is rendezetebb lesz mint a régi.

Sokan panaszkodtatok a felső ATW-s hirdetési csík megsokszorozására. Próbálom ezt a hibát kiküszöbölni, addig is akiknek a hiba előjön azoknak a megoldás, az, hogy visszatérnek a főoldalra, és megnyomják az F5-öt (Frissítés)

Sok sikert, és köszönjük a sok jó szót, meg a sok regisztrációt.
Hamarosan itt a tavasz, lassacskán előkerülnek a babetták is mély álmukból, de azért még óvatosan ebben a hideg, nedves időben.