Újdonságok
Írta: Zoli - Dátum: April 15 2009 00:30:19
Megint van pár érdekes újdonság az oldalon, ezeket foglalom össze ebben a hírben.
Teljes hír
Mostmár biztosan állíthatom, hogy Piro nagyon elkötelezett és ügyes adminisztrátora az oldalnak, ha bármi problémát találtok bizalommal forduljatok hozzá is, hiszen eddig szinte mindent megoldott, ami probléma felmerült.

Örömmel látom, hogy egyre többen használjátok a képfeltöltés funkciót, több ember albuma is így keletkezett mostanság (Ákos, Bóbita, stb.), és meglévők is bővültek így, csak így tovább, ha bármi változás van a motoron ne legyetek restek beküldeni, ezzel is színesítve a galériát.

A letöltések közé nemrég a színes gépkönyv, majd a jawa motorok magyar weboldala került fel.

Felhívom minden tag és látogató figyelmét, hogy a híreket, letöltéseket, galéria képeket is lehet ám kommentálni, ezzel még színesebbé tenni az oldalt. Továbbra is a cél egy jó kis közösség összekovácsolása, akik visszajáró tagok a fórumra, és a későbbiekben nyitottak lennének egy találkozóra is. Ahogy elnézem körülbelül olyan 20-30 ember van, aki visszajáró vendég, és a fórumnak is lelkes használója, jó lenne, ha ez a szám tovább bővülne, de szerintem jól haladunk effelé.

A szavazást napokon belül lezárom, aki idáig nem szavazott az még most tegye meg!

A végeredmény függvényében a fórum természetessen változni fog, és a jövőben több dologba is szeretnénk majd bevonni titeket, hiszen ez az oldal nektek készül!

Szép időt, jó hátszelet, és kellemes motorozást kívánunk:

Zoli és Piro