Nyári tervek
Írta: Zoli - Dátum: July 02 2010 23:02:15
Pár szó az oldallal és a nyárral kapcsolatban, szóljatok hozzá ha van bármi ötletetek, panaszotok, kívánságotok, megpróbáljuk erőnkhöz mérten teljesíteni.

Teljes hír
Sziasztok ismét!

Mostmár végérvényesen itt a nyár, július van, tökéletes az idő, remélem minél többen elővettétek már a motorokat is, aki hobbi szinten használja az is mehet most jópár napos kört. Nem felejtkeztünk ám meg az oldalról, a legutóbbi skype beszélgetés alkalmával elhangzottak alapján PIRO-val gondolkoztunk az oldal fejlődési lehetőségein.

Végre valahára sikerült a fórumban megfordítani a hozzászólásokat, mostmár a legutoljára írt szösszenet látszik legelöl, nem kell mindig a legeslegvégére lapozni, remélem így áttekinthetőbb a dolog.

Mivel egyre több ember hajlik az újdonságok fele, PIRO javaslatára elindítottunk a Tuning témán belül egy E85-ös szobát, ahol az új és olcsó üzemanyag felhasználási lehetőségeiről lehet beszélgetni elég kötetlenül. Tervezünk egy tesztet is, aminek az eredményét itt az oldalon közölni fogjuk. (Babetta alkatrészeket vizsgálunk meg tartós etanolos érintkezés után.)

A nyár folyamán még tervben van a cikkek kibővítése és átalakítása, ezek folyamatosan zajlani fognak, többen is mondták már, hogy a típusok alatt jó lenne képeket is látni, ezt is orvosolni fogjuk.

Kérlek titeket, amennyiben bármi ötletetek adódna az oldallal kapcsolatba közöljétek velünk, úgy érzem elég nyitottak vagyunk az újra, és nem is küldünk el senkit az ötletekkel, próbálkozunk azzal, hogy minél jobb Babettás közösség jöjjön itt össze, de ehhez a ti segítségetek is kell :)

Szívesen fogadunk bármilyen ötletet akár a desinggal akár a tartalommal vagy akármi mással kapcsolatban is. Ha kapcsolatba akartok lépni velünk írjatok e-mailt vagy PÜ-t, de még jobb, hogyha ide a hírhez írtok hozzászólást az ötleteitekkel, hátha utána más is bátorságot kap.

További szép nyarat, kellemes hátszelet és jó pihenést kívánunk!