Új kinézet és más apróságok
Írta: Zoli - Dátum: March 25 2011 21:18:18
Tavaszi frissítő, néhány szó az oldal új kinézetéről és egyéb általános dolgokról a motoros szezon beköszönte kapcsán.
Teljes hír
Mivel többen is írtátok, hogy az oldal kinézete nem az igazi, nomeg a php-fusionos logo sem igazán illett bele a képbe, ezért úgy döntöttünk itt az ideje egy új témának. Erre a viszonylag szolid hátterű kivitelre esett a választás, remélem a ti tetszéseteket is elnyeri, ki van írva egy szavazás is erről. Ha mindenki inkább a régit szeretné vissza, akkor természetesen erre is van mód, egyenlőre a szavazás eredményétől tesszük függővé. Itt illik megemlítenem, hogy az új logót Korte nevű felhasználónknak köszönhetjük, sajnos rajta kívül más nem igazán készített sem bannert, sem logót. Köszönjük neki ezúton is!

Más változás is várható, alakulóban van a cikkek kibővítése és átstrukturálása is, ezt egyenlőre ti még nem láthatjátok, mert még lektorálás alatt van a legtöbb dolog, de amint végeztük aktiváljuk őket, így újabb (reméljük számotokra értékes) tartalommal bővül az oldal. Főleg szerelési leírásokra igaz ez.

Továbbra is szívesen várunk mindenféle képet, cikket, videót, szívesen közzé teszünk bármi olyat ami beleillik az oldalba, vagy köze van a babettákhoz.

Hamarosan itt a tavasz, előkerülnek a sufniból, garázsból a motorok, de egyenlőre legyetek óvatosak, mivel sok autós elszokott a motorosoktól a tél folyamán, főleg a vasárnapi vezetőkre igaz ez, minket pedig nem véd kemény acél karosszéria, csak a saját józan eszünk.

Indulás előtt alaposan nézzétek át a motort, bár sokan gondolják, hogy a téli állás alatt semmi baj nem érhette, az ördög sosem alszik!

További örömökben gazdag motorozást és szerelgetést kívánunk!

Üdvözlettel:

Zoli és PIRO