Logo

Vállalkozási formában 2004 óta működünk de a szakmailag nagyabb múltra visszatekintő kollégák tízéves vállalkozói gyakorlattal rendelkeznek. A vállalkozási forma mellett állandó magyarországi nagyberuházásokon töltünk be vezető tisztségeket. A Mérnökiroda generál kivitelezésben, közigazgatásban, városüzemeltetésben, beruházásban, tervezésben jártas Mérnököket egyesít.

minőség

Minden megbízás esetében kiemelt figyelmet szentelünk az elvégzett munkák színvonalas, minőségi megjelenítésére, kidolgozására. A színvonal záloga a személyi állomány minősége. A mérnök kollégák mindegyike kivétel nélkül a Magyar Mérnök Kamara és a Magyar Építészkamara tagja. A nagyobb szakmai múlttal rendelkező kollégák számos más szakmai társaságnak is tagjai. Végzettségüket tekintve építőmérnökök, minőségügyi szakmérnökök, építészmérnökök. A magasan képzett Mérnökkollégák, a felsőfokú közgazdasági végzettségű adminisztratív munkaerő, a korszerű tervezéstechnikai megoldásaink, hardver állományunk garancia az általunk elvégzett munka magas minőségi színvonalára és gyakorlati használhatóságára.

precizitás

A vállalkozók számára fontos, hogy szellemi termékeiket jogtiszta szoftverekkel alkossák meg, rendezett gazdasági környezetben. Munkáink során a legkorszerűbb tervezési szoftvereket ( IntelliCAD), rajzprogramokat és más módszertani eljárásokat használunk.

Hatékonyság

A hatékony munka érdekében a nagyobb volumenű szakági tervek, mérnöki feladatok elvégzésére megbízható, sokéves tervezői, cégvezetői tapasztalattal és referenciákkal rendelkező vállalkozásokkal dolgozunk együtt szerződéses rendszerben. Számunkra fontos, ha nemcsak a tervezési fázisban vagyunk szereplői az adott feladatnak, hanem a kivitelezési és a műszaki ellenőrzés fázisában is megtisztelnek további megrendelői bizalmukkal. Tapasztalatokkal rendelkezünk - a tervezési fázis - pályázatkészítési fázis - kivitelezési gyakorlat - és legvégül a beruházási, üzemeltetési gyakorlat összefüggő rendszerében. Fontos számunkra a gazdaságosság, a környezetközpontúság, nemcsak a saját vállalkozásaink eredményes működtetése szintjén, hanem a tervezett, kivitelezett, műszakilag ellenőrzött létesítmények esetében is.

Vállalkozói kedv

Évről évre számos pályázatíró irodával működünk együtt az ország több régiójában. Jelenleg 4 pályázatíró irodával állunk állandó kapcsolatban. A közös munkavégzés alatt tervezési, pályázati, kivitelezői, műszaki ellenőrzési fázisok fedik át egymást. 

Aktuális pályázatok

Aktuális pályázatok

 

Intellicad

magyar zászló   német zászló   angol zászló