heRoes™ fórum
a heRoes™ fóruma
heRoes™ fórum a heRoes™ fóruma
Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Go to
Tartalomjegyzék -> Tagokról

Pozitívum

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aXilon
Leader

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 24, 2008 10:14 am    Hozzászólás témája: Pozitívum Hozzászólás az előzmény idézésével
Azért ezt is ésszerű határok között Very Happy

A hozzászólást aXilon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 27, 2008 10:49 am-kor.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
exOdu$
Leader

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 25, 2008 7:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Hy hát remélem itt csak csupa jó fog virítani:D

Na de már ha itt járok akkor két tagról írok is akiket ismerek:

Axilon ő egy nagyon jó barátom jó játékos jó fej szemmel tartja mások érdekeit is és nem csak a magáit nézi!Bár minden JK-s ilyen volna.

Danek is egy nagyon jó ember igaz nem a legerősebb játékos még de nagyon igyekszik szerintem tehetséges is és nem sokára erős játékos lesz belőle!Szóval hajrá Danek és mindent bele!

A többieket nem ismerem de ha axilon felvette őket biztos hogy nem rossz emberek!
Üdvözlök itt mindenki!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
aXilon
Leader

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 25, 2008 9:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszönöm eme sorokat ex0du$, és komolyan meghatottál vele, hogy ilyeneket írtál rólam Very Happy . És ha már ilyen szépeket írtál rólam, én is viszonzom Smile :

Ex0du$-t régóta ismerem, és még sosem csalódtam benne. Nem tudom, hogy vannak ebben a témában a JK-sok, de ez nekem egy alapfeltétel egy barátság megalapozásához. Ex0du$ és én, már sok mindent átéltünk, és szerintem ebben a klánban va mindkettőnk mindene.

A CFG-n azért még kell javítgatni, de a rendszer a lelkesedés, és ex0du$ megvan... Köszi exi a segítséget.

A hozzászólást aXilon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 27, 2008 10:49 am-kor.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
exOdu$
Leader

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 25, 2008 9:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Szívesen és én is nagyon köszönömVery Happy
Ja és persze én is eggyet értek hogy ebben a klánba van mindkettőnk mindene és axilonba se csalódtam még egyszer se am nincs mit a segítségért igaz nem vagyok egy nagy szakember a cfg meg ilyesmiben de amiben tudok segítek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tagokról Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)
Best viewed in Mozilla Firefox 0.8