| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
aXilon Leader

|
Elküldve: Pént. Okt. 24, 2008 10:14 am Hozzászólás témája: Pozitívum |
|
Azért ezt is ésszerű határok között  _________________

A hozzászólást aXilon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 27, 2008 10:49 am-kor. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
exOdu$ Leader
|
Elküldve: Szomb. Okt. 25, 2008 7:04 pm Hozzászólás témája: |
|
Hy hát remélem itt csak csupa jó fog virítani:D
Na de már ha itt járok akkor két tagról írok is akiket ismerek:
Axilon ő egy nagyon jó barátom jó játékos jó fej szemmel tartja mások érdekeit is és nem csak a magáit nézi!Bár minden JK-s ilyen volna.
Danek is egy nagyon jó ember igaz nem a legerősebb játékos még de nagyon igyekszik szerintem tehetséges is és nem sokára erős játékos lesz belőle!Szóval hajrá Danek és mindent bele!
A többieket nem ismerem de ha axilon felvette őket biztos hogy nem rossz emberek!
Üdvözlök itt mindenki! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
aXilon Leader

|
Elküldve: Szomb. Okt. 25, 2008 9:00 pm Hozzászólás témája: |
|
Köszönöm eme sorokat ex0du$, és komolyan meghatottál vele, hogy ilyeneket írtál rólam . És ha már ilyen szépeket írtál rólam, én is viszonzom :
Ex0du$-t régóta ismerem, és még sosem csalódtam benne. Nem tudom, hogy vannak ebben a témában a JK-sok, de ez nekem egy alapfeltétel egy barátság megalapozásához. Ex0du$ és én, már sok mindent átéltünk, és szerintem ebben a klánban va mindkettőnk mindene.
A CFG-n azért még kell javítgatni, de a rendszer a lelkesedés, és ex0du$ megvan... Köszi exi a segítséget. _________________

A hozzászólást aXilon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 27, 2008 10:49 am-kor. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
exOdu$ Leader
|
Elküldve: Szomb. Okt. 25, 2008 9:28 pm Hozzászólás témája: |
|
Szívesen és én is nagyon köszönöm
Ja és persze én is eggyet értek hogy ebben a klánba van mindkettőnk mindene és axilonba se csalódtam még egyszer se am nincs mit a segítségért igaz nem vagyok egy nagy szakember a cfg meg ilyesmiben de amiben tudok segítek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|