Károlyi Gábor iskolavezető

TAPASZTALAT

Károlyi Gábor vagyok az iskola vezetője és az elméleti tanfolyamokat is én tartom. 25 éve tevékenykedem a járművezető képzésben. Mindvégig ebben az iskolában oktattam, amely 1998-tól viseli a családi nevemet. A mai járművezető-képzésben uralkodó negatív irányzatok (csak az számít, hogy minél olcsóbb legyen) ellenére elkötelezett híve vagyok a becsületes, igényes, korszerű oktatásnak és ezt várom el munkatársaimtól is.
Negyedszázados oktatási múltam legfőbb tapasztalata, hogy amikor már valaki gyakorlott vezetővé válik, mindegy, hogy "olcsó" autósiskolába járt vagy esetleg "vásárolta" a jogosítványát, de addig...?
A kezdeti bizonytalan időszakban ha csak egy balesetet el tud kerülni, azért mert becsületesen lett felkészítve az életre (nem a vizsgára!), sok tízezer, akár sok százezer forinttal kevesebbe került a jogosítvány, ha például nálunk tanult. Annak ellenére, hogy ezt még sajnos kevesen gondolják végig, mi ezért küzdünk, vállalva a mai piaci helyzet nehézségeit is.
Most pedig bemutatom munkatársaimat!

Nagy Géza autós-motoros szakoktató

PROFIZMUS, CÉLTUDATOSSÁG
Autós- és motoros gyakorlatot oktat. Bizton állíthatom, hogy a főváros egyik legjobb oktatója. Precízen, aprólékosan, következetesen oktat, végső célként lebeg folyamatosan a szeme előtt, hogy minden tanulója problémamentesen vészelje át majdan a kezdővezető időszakot. Az hogy eközben vizsgaeredményei is kiválóak, az csak "hab a tortán".

Saját honlapja: http://oktatogeza.atw.hu

Papezs Attila autós szakoktató

TÜRELEM, LENDÜLETESSÉG
A legfiatalabb oktatónk. Tele van energiával, ő is megküzd a tanulóival együtt a folyamatos sikerélményekért. Kitűnő szakmai felkészültséggel, mérhetetlen türelemmel rendelkezik. Rendkívül megbízható, valamint elkötelezett az iskolánk iránt - bár ez hivatalból kötelessége, hiszen a lányom férje, unokáim édesapja.

Zsoldos Károly autós szakoktató

EMPÁTIA, HOZZÁÉRTÉS
Autós gyakorlatot és műszaki elméletet oktat. Vizsgabiztosi képesítést szerzett, így szakmailag még jobban meg tudja ítélni tanulóinak felkészültségét. Mindenkiből "kihoz" amennyit csak lehet, amellett hogy kedves humorával kellemes légkört biztosít az oktatás során.

Károlyiné Szabó Anna

SIKERORIENTÁLT HATÁROZOTTSÁG
Az elsősegélynyújtási ismereteket oktatja, Eü. főiskolai diplomával rendelkezik. Rendkívül komolyan veszi ezt a feladatot is, néha nagyon"szigorúnak" is érzik a hallgatók - bár a tanfolyam hangulata kifejezetten vidám, de a vizsgaeredmények őt igazolják (99%). Ő is családtag, főállásban a feleségem.