Nálunk az a cél, hogy minél hamarabb, és minél biztosabb tudás birtokában jusson jogosítványhoz.
Ezért pár letölthető segédanyaggal szeretnénk kedveskedni tanulóinknak.
Már betéve tudja a KRESZ-könyvet, de vizsgadrukkja van? Itt az interneten 1035 darab tesztkérdéssel ellenőrízheti tudását. A kérdések tetszés szerinti sorrendben oldhatók meg. Készen áll a megmérettetésre, akkor a http://www.kresztneked.hu/ oldalon válassza a TESZT menüpontot!
Ha szeretne 55 összeválogatott kérdéssel gyakorolni, ahol pontosan ugyanolyan arányban vannak a
az 1 és a 3 pontos kérdések, akkor próbálkozzon itt:
http://www.delmagyar.hu/index.php?id=219
Amennyiben még többet szeretne gyakorolni, akkor vásárolja meg a
KRESZTNEKED! multimédiás magyar fejlesztésű szoftvert!
Itt ÉLESBEN tud készülni az ELMÉLETI-vizsgára. Azontúl, hogy a teljes elméleti anyagot multimédiás eszközökkel dolgozza fel, a program 55 kérdést válogat össze véletlenszerűen, ugyanabban az arányban, mint az igazi elméleti vizsgán, 45 db 1 pontos és 10 db 3 pontos kérdést. Egy-egy kérdés megválaszolására 1 perc áll rendelkezésre. A képernyő jobb alsó sarkában, pontosan mint az éles vizsgán egy, a rendelkezésre álló időt visszaszámláló óra helyezkedik el. A vizsga-szimuláció végtelen sokszor ismételhető. A program az interneten megrendelhető az alábbi címen: http://www.kresztneked.hu/, illetve hozzájuthat nagyobb bevásárló központokban, áruházakban. A legújabb verzióban már multimédiás elsősegély-vizsgára felkészítő videó is található. A CD hallássérültek számára is nagyon hasznos, mert a multimédiás anyagokat jeltolmács közvetíti feléjük.

Ha sikeresen túljutott az elméleti vizsga megpróbáltatásain, még nem is gondolja, de most jön a neheze. Hogy lélekben is készülhessen a járműkezelés, és a forgalmi vizsgákra, töltse le és nyomtassa ki magának a leendő vizsgalapokat! Ezekkel újra és újra átgondolhatja, hogy majd a vizsgán, mit hogyan kell csinálni.

Járműkezelés 1. oldal: Katt ide! 2. oldal: Katt ide!
Forgalmi vizsga: Katt ide!

Elfáradt? Játsszon egy jót ezzel 3D-s autós játékkal! Gyakoroljon a "rutinvizsgára" a gépe előtt, ráadásul Párizsban, vagy Amszterdamban! "Igazi" oktató adja az utasításokat, angol nyelven, de nagyon könnyű nyelvezettel, így csekély angol tudással megérthető. Töltse le ezt a játékot a gépére. Ez csak egy DEMO, 2 leckét próbálhat ki, de ha tetszik, akkor 18$-ért (kb. 3600 Ft) megvásárolhatja a teljes verziót. Katt ide!

Iskolánk minden dolgozója nevében sikeres vizsgákat,
mihamarabbi jogosítványt, és balesetmentes közlekedést kívánunk!