BevezetőÍzelítő a könyvből

Báthory László: Michael Jordan - minden idők legnagyobbja

Michael Jordan talán minden idők legkiválóbb kosárlabdázója, akinek pályafutása nyitott könyv mindenki számára, aki csak egy kicsit is érdeklődik az NBA történései iránt. Sokan gondoljuk úgy, hogy a gravitációval dacoló fenoménról mindent tudunk, amit tudni lehet, vagy érdemes. Valóban?

Báthory László új könyve, a "Michael Jordan - Minden idők legnagyobbja" élő cáfolata ennek a tévhitnek. Az említett kötet a szerző előző két könyvéhez (A kosárlabda királyai, Kosárlabda Atlantától Washingtonig) hasonlóan A4 méretben, keményfedeles kiadásban készült, mintegy 80 oldal terjedelemben. Mike izgalmas életén és szép, színes fotókkal illusztrált káprázatos karrierjén kívül nem kevés infót lehet összegyűjteni belőle az 1984-1998 közti Chicago Bulls és a 2001-2003-as Washington Wizards kulisszatitkairól, az 1992-es olimpián tündöklő Dream Teamről, míg az ellenfelek közül az 1980-as, 90-es évek fordulóján uralkodó Detroit Pistonsról, a 90-es évek második felében remeklő Utah Jazzről, valamint a Ewing, Starks-féle New York Knicksről. A könyv nem ragad le Michael Jordannél, a csodálatos kosárlabdázónál, górcső alá veszi, bemutatja úgy is, mint hibáktól sem mentes magánembert és sikeres üzletembert - a megszokott élvezetes stílusban, rengeteg új ismerettel gazdagítja majd minden kedves Olvasójának az NBA-vel és a Bulls félistenével kapcsolatos tudását.

A kötetet a könyvesboltokban 3860 ft-ért árulják majd, a Szerzőtől háromféle módon lehet megvenni:

1. 2500ft+utánvét.
2. 3000ft személyes átadással Budapesten.
3. 3000ft előre fizetve rózsaszín csekken. (Aki így szeretné megkapni, annak természetesen megadjuk a postázási címet).

A megrendeléseket a bascatnba@gmail.com e-mail címen, illetve a 06-70-770-3374-es telefonszámon fogadjuk.

Akit nem sikerült ezzel a rövid bevezetővel meggyőznünk a Jordan-könyv megvásárlásáról, annak ajánljuk, hogy itt olvasson bele. Üdvözlettel,

Dime Sport Kiadó Bt.