BIOGRÁFIA - 2004.10.26.

Solo gitárosunk tehát Tepliczky Gábor  - (Tepi) lett ki állal megjött a kemény rockos hangzás! (A másik "zenekarában" Thunderstorm metált nyomnak!)
Többszöri meghívás után novembertől Győrgy Mihály - Misu vette át a dobokat! (Lesly fiával – (Blues) -a Fix-Mee zenekarban is játszik!)
Pápai Barnabás- (Börni) is (Szintén Thunderstorm) csatlakozott a csapathoz.  Vállalta, hogy szívesen  helyettesíti  Misut, akár a  próbán illetve a  koncerten, ha úgy adódik.
November végén Kattánk, más elfoglaltságra hivatkozva, távozott!
2005. márciusában Misu bejelentette, hogy más zenei elfoglaltság végett nem tudja vállalni a dobos posztot, így távozott, és Börni vette át a dobok püfölését!

 Szeptembertől csapatunk friss tagja, Honfi Anna – (Denevér). Szintén Thunderstorm (A zenekar neve STORM névre módosult!)    
November 22. én teljesen váratlanul szintén bővült a zenekar!! Szepesi Richárd – (Ricsosz) billentyű, ki a Szkítia zenekarban is játszik!

Nagy sajnálatunkra áprilisban Krisztánk kivált a csapatból!
2006.05.16.-tol Rövid Eszter - Eszti tölti be a vokalista szerepét!
Szepesi Richárd (Ricsosz) áprilisban kivált a csapatból, helyette november 7-től Fukk Dániel (Dani) lépett a zenekar billentyűs posztjára.