Üdvözöljük Honlapunkon!
Vállalkozásunk már több mint 14 éve foglalkozik sikeresen ételízesítők, fűszerek,  fűszerkeverékek gyártásával és forgalmazásával. Partnereink között megtalálhatóak közétkeztetők, vendéglátók és élelmiszer előállítók is. Számukra termékeinket igény szerinti kiszerelésben tudjuk biztosítani. Cégünk széles körben ismert terméke a VEGETARIAN termékcsalád. Termékeink fontos jellemzői, hogy kiváló minőségű zöldségfélék felhasználásával készülnek, amelynek köszönhetően utolérhetetlen ízhatást érünk el.  A minőségi előállítás mellett nagy figyelmet forditunk az élelmiszerbiztonsági előírások maradéktalan betartására.
Az egészséges táplákozás iránt megnövekedett igény kiszolgálása érdekében Cégünk fejlesztési irányvonala az egészséges életmódot támogatja. Ide tartozik a Reform Vegetarian ételízesítő, mely nem tartalmaz adalékanyagot, terngeri só felhasználásával készül, valamint Sónix ételízesítő, mely adalékanyag és só felhasználása nélkül készül. Termékfejlesztéseink folyamatosak, amelyek eredményeiről a honlapunkon  tájékozodhatnak.
Újdonságaink
A méltán sikeres só nélküli fűszerkeverékek kifejlesztése után, itt a rendkívül finom és praktikus újdonságunk: a filteres Forraltbor fűszerkeverék! Könnyű elkészítését csak az íze múlja felül.
Előkészületben vannak filteres levesfűszereink, amelyek gyártására a közeljövőben kerül sor. Háziasszony és fogyasztóbarát megoldás, hogy a felhasznált fűszerek nem mozognak szabadon az ételben, így nem kell az egyes alkotóelemeket "kerülgetni".
"Nem harap a borsra, ha Józsi filteres fűszerét használja!"
Partnereink

Ízelítő kínálatunkból
Az aktuáis és a hagyományos kínálatainkból, valamint a legújabb termékeinkből válogattunk néhányat. A teljes kínálatot a Termékeink menüpont alatt érheti el, ahol minden termékünről részletes információt kap.