PHONE BACKUP

1

 

Phone Backup

 

Nagyon hasznos program! A telefonból a legfontosabb adatokat ki tudjuk menteni! SMS, Calendar, stb... Kezelése pedig nagyon egyszerű!

 

 

DRM PACKAGER

1

 

DRM Packager

 

Rendkívül hasznos program F500i tulajdonosoknak! Segítségével MP3 csengőhangokat rakhatunk be ezentúl F500i-nkbe is. Feladatunk: a programban megnyitni az MP3-at, és ő átkonvertálja nekünk a megfelelő formába, nekünk már csak át kell tölteni a telefonra valahogy!

 

 

GAME MAGIC v1.0

1

 

Game Magic v1.0

 

Ezzel a programmal le tudjuk gépen játszani a játékainkat, melyek java platformúak. Két telefon formájában képes megjeleníteni, sajnos mindkettő nagyfelbontású Nokia, úgyhogy nem lesz tökéletes a kép.

 

 

GAME MAGIC v1.0

1

 

K700i Little Helper

 

Nagyon hasznos kis program, melyet ismét K700i-hez találtak ki, de természetesen működik a K500i-vel is, mind infrán, mind adatkábelen. Egy kicsike kis panel, melyben négy opció van: letölteni/feltölteni a bejegyzéseinket, letölteni/feltölteni telefonkönyvünket.

 

 

K700i DATEIMANEGER

1

 

K700i Datei Manager

 

Ezzel a programmal 5 mappát látunk a telefonból, nagyon egyszerű program. Ne felejtsük el átállítani a portot COM3-ra. Lényege, hogy teljes mappákat másolhatunk át a telefonról a PC-re, bármelyik mappába.

 

 

FLOAT'S MOBILE AGENT 0.1.1.15

1

 

Float's Mobile Agent 0.1.1.15

 

EZ a program lényegében egy rendkívül összetett kliens. Arra szolgál, hogy a PC-vel összekötött mobiltelefonra adatokat töltsünk fel, illetve töltsünk le. A programnak sajátossága, hogy akár a számítógépről írhatjuk meg smseinket, illetve a telefonnak majdnem az összes almappája látható vele. Nem csak k500i-hez jó!

 

 

FLOAT'S MOBILE AGENT 0.1.1.16

1

 

Float's Mobile Agent 0.1.1.16

 

A Float's Mobile Agent egy frissebb verziója, melynek már jóval több funkciója van, mint az elődjének. Ez a kliens mellesleg szerintem stabilabb is, mindenkinek ezt ajánlom jobban.

 

 

MPEGABLE X4 LIVE + PLAYER

1

 

Mpegable X4 Live + Mpegable Player

 

Ez a hasznos kis program arra jó, hogy AVI/MPEG 1,2/MOV illetve még pár ismert videóformátumból 3GP illetve MP4 formátumot készítsen. Tehát, ha egy kisebb videót szeretnénk mobilunkon látni, akkor konvertáljuk át ezzel a rendkívül egyszerű programmal. Ezenkívül ha a teljes telepítést választjuk egy kis lejátszót is kapunk a programhoz, mely a 3gp formátumot játsza le nekünk.

 

 

MPEGABLE X4 LIVE FULL PATCH

1

 

Mpegable X4 Live Patch

 

Mivel az MPEGABLE X4 Live nevű program csak egy demó, ezért minden indításánál bejön egy regisztrációs panel. Ha ez valakit zavar (egyébként a demó programnak nincs más hátránya a teljessel szemben), akkor ajánlom neki ezt a patch-et. Használata: Ezt az exe fájlt másoljuk be oda, ahol az Mpegable programunkat használjuk, itt indítsuk el, és nyomjuk meg a Patch It gombot. Ekkor kiírja, hogy OK, és készít nekünk egy bak fájlt a könyvtárba. Most indítsuk el a programot, és akárhová akármit írunk, nyomjunk OK-ot és többé nem fog megjelenni ez a kis panel.

 

 

SONYERICSSON THEMES CREATOR 1.50

1

 

SonyEricsson Themes Creator 1.50

 

Ez a program kifejezetten SonyEricsson témák szerkesztésére van. Az 1.40-es verzióhoz képest az az egyik legnagyobb előnye, hogy már nemcsak f500i-hez, hanem k500i-hez is tudunk vele témát szerkeszteni. Talán egy kicsit fárasztó lesz a pixelekkel játszani a képeinknél, de higgyétek el, az eredmény nem marad el.

 

 

SONYERICSSON THEMES CREATOR 1.60

1

 

SonyEricsson Themes Creator 1.60

 

a K500i témaszerkesztőjénél semmi újítás, csak annyi az egész, hogy több, a új SE-kat is ismeri.