Ágnes porta - Sopi ház

 

Tulajdonos: Soponyai István és neje, Ágnes

7681  Kán,
Arany János u. 27.

Telefonok: 
30/916-94-31

30/351-01-34


e-mail:

sopi.istvan@citromail.hu


A vendégház bejárata


Étkező

Elhelyezkedés: A faluba érkezve áthaladva a településen, az emelkedőn leereszkedve, közvetlen jobbra fordulva található a házunk, fenyőfák takarásában, erdei környezetben, a város zajától távol. A vendégeinket pihenésre, kikapcsolódásra várjuk, füves, zárt nagy udvarral, fürdőmedencével, parkolási lehetőséggel.

Összkomfortos épületeinkben, melyekből az egyik kétszintes, a tetőtérben egy ötágyas szoba található. Az alsó szinten egy nagy étkező - társalgó, jól felszerelt konyha és minden igényt kielégítő fürdőszoba, WC helyezkedik el.

Az összkomfortos épületben pajtagaléria is üzemel; mely így lehetővé teszi nagyobb társaságok fogadását is max. 15-20 főig.

Ez a terület alkalmas kiállítások, alkotótáborok szervezésére is.

A másik vendégházban egy háromágyas szoba és egy négyágyas szoba van. Mindkét szoba pótágyazható. A szobákban hagyományos fűtés van, búboskemence és látványkályha.


Öszkomfortos épület


Pihenő

 

A kiszolgáló helyiségek - felszerelt konyha, fürdő, WC - minden kényelmet kielégítenek. Igény esetén a területen sátor felállítása is lehetséges.

Vendégeinknek előzetes megbeszélés alapján teljes ellátást biztosítunk. Házias ételek, bográcsban főtt ételek, kemencében sült ételek, vegetáriánus ételek, grillételek, nyárson sütés.

A zárt füves udvaron szalonnasütési, sportolási lehetőség van. Kerti bútoraink, nyugágyaink  vendégeink kényelmes pihenését biztosítják. A gyermekeket játékokkal várjuk, csocsó, ping-pong , lengőteke.

Pihenést, a kényelmet színes TV, rádió biztosítja. Kérésre túravezetés a Nagymátéi Vadászházhoz, a Fekete István Atrborétumhoz.

Vendégeinknek - igény szerint - transzfert biztosítunk Bükkösdrõl. Üdülési csekket egész évben nyitvatartó házainkban elfogadunk.

Szeretettel várjuk egy nyugodt pihenésre, nyaralásra Kánba!